motoristek Objavljeno September 18, 2006 Opozori Objavljeno September 18, 2006 Kolikor vem gre nekaj Solotov v petek dol. Jaz pa v četrtek... :kva2:
KeC Objavljeno September 18, 2006 Opozori Objavljeno September 18, 2006 :hmm: Mogoče se ti pa pridružim. Bolj majhna verjetnost, ampak upanje umre zadnje.
MARJA Objavljeno September 18, 2006 Opozori Objavljeno September 18, 2006 jaz ga pa ne bom, ker moram nadoknaditi s kilometri tisto kar sem zgubila v avgustu :grim :grim , pa tudi sicer ga ne odjavim, kako se pa naj januarja vozim, če bo odjavljen :hmm: :hmm: :hmm: Imaš v soboto čas, al delaš : :hmm:
tati Objavljeno September 18, 2006 Opozori Objavljeno September 18, 2006 (popravljeno) Imaš v soboto čas, al delaš : :hmm: mam čas, kam gremo :? :? :OK: Kaj si ti tudi tam blizu??? :eek: Kdo gre na Hvar??? :winkiss: ja,ja blizu - Nazarje pa levo proti Gornjem gradu 3 km.tako da :grim :grim tudi jaz vem, da gre kar nekaj solo ridersev na Hvar, predvsem najbolj žuranska ekipa :OK: :OK: pa še kar nekaj drugega folka :grim Popravljeno September 18, 2006. Popravil tati
MARJA Objavljeno September 18, 2006 Opozori Objavljeno September 18, 2006 mam čas, kam gremo :? :? :OK: Ti prišepnem nežno na uho. :D
tati Objavljeno September 18, 2006 Opozori Objavljeno September 18, 2006 Ti prišepnem nežno na uho. :D kako se to lepo romantično sliši :P :D .)
tati Objavljeno September 18, 2006 Opozori Objavljeno September 18, 2006 KLIK VIDEO 2 :OK: :OK: :OK: ej , super ste, ni kaj rečt, vsi pohvaljo vaše sposobnosti :grim :grim
DIESEL Objavljeno September 18, 2006 Opozori Objavljeno September 18, 2006 ja res so dobri svaka jim čast :OK:
Erik Objavljeno September 18, 2006 Opozori Objavljeno September 18, 2006 jaz bi tud rad bil kdaj tko na posnetku...zakaj niste nič napisali da greste gor :? :whistle:
border Objavljeno September 18, 2006 Avtor Opozori Objavljeno September 18, 2006 (popravljeno) jaz bi tud rad bil kdaj tko na posnetku...zakaj niste nič napisali da greste gor :? :whistle: Hehe... LOL... jaz sm mislu, da si ti z tisto rdeco hondo k se polozi do kolen... ampak se mi je zdelo da nisi, ker ti tega ne znas. B) O:-) Drugic ne posojaj motorja in opreme drugim. Popravljeno September 18, 2006. Popravil border
Erik Objavljeno September 18, 2006 Opozori Objavljeno September 18, 2006 Hehe... LOL... jaz sm mislu, da si ti z tisto rdeco hondo k se polozi do kolen... ampak se mi je zdelo da nisi, ker ti tega ne znas. B) O:-) Drugic ne posojaj motorja in opreme drugim. ja sej mogoče sem bil gor ampak nisem pa videl nobenga da bi snemal :? O:-)
border Objavljeno September 18, 2006 Avtor Opozori Objavljeno September 18, 2006 ja sej mogoče sem bil gor ampak nisem pa videl nobenga da bi snemal :? O:-) Hmmm... pa smo ja sli po voznji na pivo in ne pred. Preden smo se zaceli vozit si sok pil in dvadeci vode. :D
Erik Objavljeno September 18, 2006 Opozori Objavljeno September 18, 2006 Hmmm... pa smo ja sli po voznji na pivo in ne pred. Preden smo se zaceli vozit si sok pil in dvadeci vode. :D aja sej sem ja noročil glih obratno to se pravi dvadeci soka in deci vode :hmm: ....so me že nasral :alien1: :lol:
exe`FZS Objavljeno September 18, 2006 Opozori Objavljeno September 18, 2006 zanima me s kakšnimi kamerami to snemate in kakšna stojala oz. držala uporabljate za kamere. +kje se bi dalo to nabavit :hmm: hvala za odgovor lp
motoristek Objavljeno September 19, 2006 Opozori Objavljeno September 19, 2006 dobro jutro , vreme bo :yea1: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2:
PERO58 Objavljeno September 19, 2006 Opozori Objavljeno September 19, 2006 :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: Hvala bogu,sem že mislu ,da so sonce ukradli :hmm:
border Objavljeno September 19, 2006 Avtor Opozori Objavljeno September 19, 2006 zanima me s kakšnimi kamerami to snemate in kakšna stojala oz. držala uporabljate za kamere. +kje se bi dalo to nabavit :hmm: hvala za odgovor lp Posneto je bilo z kamero HDcam JVC cena 1.800.000 SIT... stojalo je bilo posebej narejeno iz karbona cena nekje 450.000 SIT. :devil: Hehe... sj ne... kamera je miniDV JVC za 130.000 SIT... dali smo jo v fajn visoko tank torbo, kjer je prostor za zemljevid in kot se vidi je fajn drzalo pri miru. Obdelava v racunalniku Adobe premiere pro. Export v WMV 1024kbs DL. Upload na videogoogle. :)
KeC Objavljeno September 19, 2006 Opozori Objavljeno September 19, 2006 O ja tu smo sami norci :grim (kajneda tati ... :devil: ) :whistle:
Zdrawc Objavljeno September 19, 2006 Opozori Objavljeno September 19, 2006 Jaz sem se pa vozil mimo oko nine... :kva2: Kdaj :? Klical nisi :grrr sicer sem šel pa v nedeljo v Šwabariji in sem se maloprej glih priguncal nazaj :doze:
border Objavljeno September 19, 2006 Avtor Opozori Objavljeno September 19, 2006 sicer sem šel pa v nedeljo v Šwabariji in sem se maloprej glih priguncal nazaj :doze: Pripave na oktober fest? :OK:
Zdrawc Objavljeno September 19, 2006 Opozori Objavljeno September 19, 2006 (popravljeno) Pripave na oktober fest? :OK: Žal ni blo cajta :cry: :doze: :angry: Sicer pa Oktroberfest že laufa od sobote :grim Popravljeno September 19, 2006. Popravil Zdrawc
Dr. Racing Objavljeno September 19, 2006 Opozori Objavljeno September 19, 2006 KLIK VIDEO 2 Pizda, pa ne mi delat lušt , ker trenutno ša nisem mobilen :angry2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se