KeC Objavljeno September 20, 2006 Opozori Objavljeno September 20, 2006 Dobro jutro, danes pa na motor :D
bmwslo Objavljeno September 20, 2006 Opozori Objavljeno September 20, 2006 dobro jutro zaspanci... :lol1: Ti pa štacuno zapreš in odpreš :worship:
Erik Objavljeno September 20, 2006 Opozori Objavljeno September 20, 2006 to ja sonček sije in bo sijal menda do nedelje in še temperature bodo glih prave tak da jupi ja ja jupi jupi ja :D se vidjamo na ovinkih B)
bmwslo Objavljeno September 20, 2006 Opozori Objavljeno September 20, 2006 končno lep dan :OK: Za mene je bil tudi ponedeljek lep čeprav je deževalo :kva2:
mare Objavljeno September 20, 2006 Opozori Objavljeno September 20, 2006 Dobro jutro, danes pa na motor :D dobro jutro tudi jaz bi danes :D naredil kak moto km. lahko družno? kje?kdaj?
tati Objavljeno September 20, 2006 Opozori Objavljeno September 20, 2006 Dan B) Lep pozdrav prjatu, a mi ti lahko poveš zakaj ne greva na Hvar :hmm: :hmm: :hmm: :cry: toliko Solotov gre dol, pa še drugega folka, da mislim, da bo zopet pravi razvrat med motoristi, ki tako zvenimo najbolj problematični :kva2: presneto :slap: kaj pa najin današnji drink, samo, da te spomnim :naughty: :naughty: če bo čas seveda :unsure: :unsure:
Zdrawc Objavljeno September 20, 2006 Opozori Objavljeno September 20, 2006 Lep pozdrav prjatu, a mi ti lahko poveš zakaj ne greva na Hvar :hmm: :hmm: :hmm: :cry: toliko Solotov gre dol, pa še drugega folka, da mislim, da bo zopet pravi razvrat med motoristi, ki tako zvenimo najbolj problematični :kva2: presneto :slap: kaj pa najin današnji drink, samo, da te spomnim :naughty: :naughty: če bo čas seveda :unsure: :unsure: Ne wem, zaka ti ne greš na Hvar, jaz pač zarad šihta, pa zadnja guma je čist u qrcu .) za drink poklič :grim dajle maorm pa na Četaro šibat, k glih KeC & Pirrulz čakata :grim
tati Objavljeno September 20, 2006 Opozori Objavljeno September 20, 2006 Ne wem, zaka ti ne greš na Hvar, jaz pač zarad šihta, pa zadnja guma je čist u qrcu .) za drink poklič :grim dajle maorm pa na Četaro šibat, k glih KeC & Pirrulz čakata :grim jaz imam pa obe gumi fuč, pa še ta velik servis mam za nardit :angry2: :angry2: , pa nobenga ne poznam, ki bi ga mi naredil :cry: :cry: .) .) oba lepo pozdravi, lp Tati :yea1: se slišiva proti večeru, šibam, da ne bo prevelike gužve... :blink:
Kölm Objavljeno September 20, 2006 Opozori Objavljeno September 20, 2006 (popravljeno) Popravljeno September 20, 2006. Popravil Kölm
motoristek Objavljeno September 20, 2006 Opozori Objavljeno September 20, 2006 Ne wem, zaka ti ne greš na Hvar, jaz pač zarad šihta, pa zadnja guma je čist u qrcu .) za drink poklič :grim dajle maorm pa na Četaro šibat, k glih KeC & Pirrulz čakata :grim Mislim, da sem ta dva iztrelka videl v Letušu... :kva2:
Zdrawc Objavljeno September 20, 2006 Opozori Objavljeno September 20, 2006 Mislim, da sem ta dva iztrelka videl v Letušu... :kva2: čist možno :grim
motoristek Objavljeno September 20, 2006 Opozori Objavljeno September 20, 2006 čist možno :grim Kec bil putovođa.... :yea1:
Zdrawc Objavljeno September 20, 2006 Opozori Objavljeno September 20, 2006 Kec bil putovođa.... :yea1: to pa zihr :grim ker je bil pirrulz menda prvič v naših koncih :wacko: , in se je sam čudil kak je lepo :whistle: tak da nista mogla pic do konca pojest :devil: , sta pa pire spila :grim
bandy Objavljeno September 20, 2006 Opozori Objavljeno September 20, 2006 jaz imam pa obe gumi fuč, pa še ta velik servis mam za nardit :angry2: :angry2: , pa nobenga ne poznam, ki bi ga mi naredil :cry: :cry: .) .) oba lepo pozdravi, lp Tati :yea1: se slišiva proti večeru, šibam, da ne bo prevelike gužve... :blink: SERVIS!bivša diskoteka bunderla v šentilju pri velenju zelo dober ga vsi hvaljo (jz še nisem il pr njem sva se pa že menla) in je dober za vse tipe motorjev in nardi kar češ če želiš ti še mobi fon zrihtam ti kr rč čau
border Objavljeno September 20, 2006 Avtor Opozori Objavljeno September 20, 2006 VREME? Lepo ku ps. PIVO? "Pir" po 350. HRANA? Itak! Trije razlogi, da grem v soboto v Zagorje ob savi... gre gdo poleg? :OK:
border Objavljeno September 20, 2006 Avtor Opozori Objavljeno September 20, 2006 ----------------------------- Drgac pa glih z maretom prsla iz Rogle... takale pa je cesta na roglo... VIDEO
Zdrawc Objavljeno September 20, 2006 Opozori Objavljeno September 20, 2006 Lep pivski pozdraw iz reče ARMADE! Tati & Zdrawe B)
motoristek Objavljeno September 20, 2006 Opozori Objavljeno September 20, 2006 Lep pivski pozdraw iz reče ARMADE! Tati & Zdrawe B) :yea1:
motoristek Objavljeno September 21, 2006 Opozori Objavljeno September 21, 2006 Diđ se banda... :yea1:
border Objavljeno September 21, 2006 Avtor Opozori Objavljeno September 21, 2006 dobro jutro :yea1: a to iz Hvara? :)
KeC Objavljeno September 21, 2006 Opozori Objavljeno September 21, 2006 Dobro jutro banda. @ Motoristek kje v letušu si naju pa ti videl? A si bil na motorju? :hmm: @ Zdrawc. Kdo ni cele pice pojedel? Sem bil lačen ko kojn :grim Pa malo pivo blo :blush: Je bla pa dobra pica. @ Motoristek & Zlati. Kdaj greta vidva rpoti Hvaru. Mene se nekaj prehlad loteva, me je včeri nahladilo. Če bom do jutri v redu pa mogoče pridem.
border Objavljeno September 21, 2006 Avtor Opozori Objavljeno September 21, 2006 Ozadje STAMPERL 03... download
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se