motoristek Objavljeno September 26, 2006 Deli Objavljeno September 26, 2006 iz zanesljivih virov slišal da tvoja baba rada da :devil: :whistle: Samo, če imaš nove gumice... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno September 27, 2006 Deli Objavljeno September 27, 2006 Dobro jutro štamperlarija :OK: Lepo jutro je. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno September 27, 2006 Deli Objavljeno September 27, 2006 jutro :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno September 27, 2006 Deli Objavljeno September 27, 2006 Hm popravek, pr nas se je že pooblačil, korošci neki slabo vreme k nam pihajo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rockerca Objavljeno September 28, 2006 Deli Objavljeno September 28, 2006 guten morgen! zdrawc, vidim, d si že nazaj! :D kak pa je blo? si kej prnesu? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzi Objavljeno September 28, 2006 Deli Objavljeno September 28, 2006 Jutro Štamperli :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno September 28, 2006 Deli Objavljeno September 28, 2006 morgen.. ati bi še mal spal.. :yawn: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzi Objavljeno September 28, 2006 Deli Objavljeno September 28, 2006 morgen.. ati bi še mal spal.. :yawn: Sej bo Špil, slej al prej se malčki pomirijo in dajo spati :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno September 28, 2006 Deli Objavljeno September 28, 2006 Sej bo Špil, slej al prej se malčki pomirijo in dajo spati :grim ta sindrom me spremlja že kakšnih 28 let :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno September 28, 2006 Deli Objavljeno September 28, 2006 dobro jutro štamperli vsake toliko pogledam malo sem in je res "gužva" sej od ponedeljka naprej bom bolj redno spremljala ko grem nazaj med študente in bo več časa :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno September 28, 2006 Deli Objavljeno September 28, 2006 I'm back B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno September 28, 2006 Deli Objavljeno September 28, 2006 I'm back B) LP :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno September 28, 2006 Deli Objavljeno September 28, 2006 si kej prnesu? :whistle: Prehlad & zabit nos :doze: a ga kdo nuca :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno September 28, 2006 Deli Objavljeno September 28, 2006 :010 dober dan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 28, 2006 Deli Objavljeno September 28, 2006 :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno September 28, 2006 Deli Objavljeno September 28, 2006 I'm back B) :004 :004 :004 ful sem te pogrešala.... ( da nau kdo kaj jezen name ) :blink: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno September 28, 2006 Deli Objavljeno September 28, 2006 tati :wub: drgač pa da mi ne bo kdo fouš, tole je wse, kar sem mel od Guinessa :slap: [attachmentid=82765] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno September 28, 2006 Deli Objavljeno September 28, 2006 :friend1: :friend1: :friend1: kako ti je moralo biti hudo pri srcu se pa splača it noter na ogled in še kakšnega spit..... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno September 28, 2006 Deli Objavljeno September 28, 2006 :friend1: :friend1: :friend1: kako ti je moralo biti hudo pri srcu sm mil laškiga zrawn :grim se pa splača it noter n't se zmerm splača it :devil: na ogled in še kakšnega spit..... :grim najprej bi jih neki spil, pol bi pa najbrž gledal :eek: , videl bi pa itak bolj malo :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vikking Objavljeno September 29, 2006 Deli Objavljeno September 29, 2006 ka voluharji ste že vsi odjavli mopede :? Pa taki sončni dnevi ko so B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno September 29, 2006 Deli Objavljeno September 29, 2006 No way :grrr (odmarcadomarcapress) B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno September 29, 2006 Deli Objavljeno September 29, 2006 To je slabo. Marec ni vedno najboljši za vozit. Jazst imam zato od maja do maja. .) :) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno September 29, 2006 Deli Objavljeno September 29, 2006 jaz mam pa maja brzdej, pa si ne morm priwošit dveh takšnih enormnih izdatkov :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno September 29, 2006 Deli Objavljeno September 29, 2006 ka voluharji ste že vsi odjavli mopede :? Pa taki sončni dnevi ko so B) da se nebova odpeljala kakšen krog... :angry2: :angry2: jaz ga ne odjavljam....., zaenkrat..... :blink: , ker sem se letos vozila tudi januarja.... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno September 29, 2006 Deli Objavljeno September 29, 2006 ka voluharji ste že vsi odjavli mopede :? Pa taki sončni dnevi ko so B) odjavli? neka čudna beseda, nikoli znana, nikoli naučena.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se