mare Objavljeno Oktober 2, 2006 Deli Objavljeno Oktober 2, 2006 Dober juter banda. A kupi kdo kawasaki Z750, črne barve, 04 letnik? Dobro ohranjen, montirane popolnoma nove gume. a si se odloču? če si se, :worship: perfekten motorino pa čeprav brez prospektov :blush: , pozabil da sem jih imel jaz v kovčku. jih rabiš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 2, 2006 Deli Objavljeno Oktober 2, 2006 Nisem še 100% ampak če bo šlo vse po načrtih potem vsekakor :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Oktober 2, 2006 Deli Objavljeno Oktober 2, 2006 Dober juter banda. A kupi kdo kawasaki Z750, črne barve, 04 letnik? Dobro ohranjen, montirane popolnoma nove gume. Pa ja ne boš angleškega skuterja kupil .) . A bo ST :hmm: . Pošlji mi PM za kok prodajaš bom vprašal enga prjatla če je za stvar. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Oktober 2, 2006 Deli Objavljeno Oktober 2, 2006 A lahko pricakujemo se enega Triumphatorja?? :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 2, 2006 Deli Objavljeno Oktober 2, 2006 Mrbit :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Oktober 2, 2006 Deli Objavljeno Oktober 2, 2006 Mrbit :D Oh, that's fairly interesting B) ... Samo pol boš pa moral na motozborih firbce odganjat :D :P :D . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 2, 2006 Deli Objavljeno Oktober 2, 2006 Ups. I just did 300 miles and all I went for was a pint of milk :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 3, 2006 Deli Objavljeno Oktober 3, 2006 :yea1: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 3, 2006 Deli Objavljeno Oktober 3, 2006 Dobro jutrooooo :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Oktober 3, 2006 Deli Objavljeno Oktober 3, 2006 jutro :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 3, 2006 Deli Objavljeno Oktober 3, 2006 Bemu banda nej že en kupi mojga Z-ja! U know u want it! :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
linza Objavljeno Oktober 3, 2006 Deli Objavljeno Oktober 3, 2006 Ej Slovenci, dolazite na DDK u Zagreb 07.10? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Oktober 3, 2006 Deli Objavljeno Oktober 3, 2006 kaj zdaj štamperli... vozite kaj, al nič? tu na primorskem je prav lepo sončno vreme. bi se dalo kaj pelat, če bi blo s čim :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 3, 2006 Deli Objavljeno Oktober 3, 2006 Ej Slovenci, dolazite na DDK u Zagreb 07.10? Probaj tukaj: Moto dogodki Več ljudi bere tisto temo. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
linza Objavljeno Oktober 3, 2006 Deli Objavljeno Oktober 3, 2006 Tu sam napisal zbog Zlatija i Motoristeka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 3, 2006 Deli Objavljeno Oktober 3, 2006 Aha :D He he zlati in motoristek sta pa :worship: Predvidevam da ste se srečali na Hvaru. Mi je žal da me ni bilo, sem bil neki bolan :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
linza Objavljeno Oktober 3, 2006 Deli Objavljeno Oktober 3, 2006 hahahahhhah. Koje ideopoklonstvo. :grrr Ja, srecali smo se na Hvaru. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Oktober 3, 2006 Deli Objavljeno Oktober 3, 2006 Tu sam napisal zbog Zlatija i Motoristeka :kva2: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
linza Objavljeno Oktober 3, 2006 Deli Objavljeno Oktober 3, 2006 (popravljeno) :kva2: :yea1: Kaj mases, bus prihajal il sta? :? Znam da ti mozes doc a za onog BMWeasa nisam tako siguran. Prelazak granice mu je napet :grim Popravljeno Oktober 3, 2006. Popravil linza Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Oktober 3, 2006 Deli Objavljeno Oktober 3, 2006 Kaj mases, bus prihajal il sta? :? Znam da ti mozes doc a za onog BMWeasa nisam tako siguran. Prelazak granice mu je napet :grim ne vem bomo vidl kok bo s cajtom :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
linza Objavljeno Oktober 3, 2006 Deli Objavljeno Oktober 3, 2006 Brojeve telefona imas samo racunaj da poslje 15h mobitel vise ne cujem :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 3, 2006 Deli Objavljeno Oktober 3, 2006 (popravljeno) Kaj mases, bus prihajal il sta? :? Znam da ti mozes doc a za onog BMWeasa nisam tako siguran. Prelazak granice mu je napet :grim Nemoj ti o granici :devil: moj črnuh je v suboto i nedeljo prelazio hrvatsko i bosansko granicu-uspešno :lol1: ja, ne bum mogel doči :doze: bum odjavil i prodal črnuha :naughty: biče iduču godinu dosta vremena, da se sretnemo i izljubimo :kva2: misliču na vas :beer2: i pozdravite Gashu :worship: Popravljeno Oktober 3, 2006. Popravil motoristek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 3, 2006 Deli Objavljeno Oktober 3, 2006 Wečer :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 4, 2006 Deli Objavljeno Oktober 4, 2006 Dobro jutro Štamperlraj! Lep dan je! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 4, 2006 Deli Objavljeno Oktober 4, 2006 Dobro jutro Štamperlraj! Lep dan je! :grim Zdrawo! :D KeC, dej prilimaj slikco, da boš še bolj lušte delal :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se