KeC Objavljeno Oktober 4, 2006 Deli Objavljeno Oktober 4, 2006 Your wish is my command :D [attachmentid=83172] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Oktober 4, 2006 Deli Objavljeno Oktober 4, 2006 iiiiiiii lepi lepi lepi..... samo še ti na njem manjkaš .) :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mare Objavljeno Oktober 4, 2006 Deli Objavljeno Oktober 4, 2006 @kec tisto prlimaj ko si ti gor, pa ne bo nič manjkalo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 4, 2006 Deli Objavljeno Oktober 4, 2006 :eek: AVE Triumphator! :worship: A to bo letnik 07 :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Oktober 4, 2006 Deli Objavljeno Oktober 4, 2006 :eek: AVE Triumphator! :worship: A to bo letnik 07 :? se mi zdi, da je že narejen.. :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 4, 2006 Deli Objavljeno Oktober 4, 2006 se mi zdi, da je že narejen.. :devil: to že, sam prodajajo potem pod 07... sicer, je pa zdaj itak v prometni datum prve registracije in ne datum proizvodnje :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 4, 2006 Deli Objavljeno Oktober 4, 2006 Your wish is my command :D [attachmentid=83172] Čedn ko mlad prašiček :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ski_Fanatic Objavljeno Oktober 4, 2006 Deli Objavljeno Oktober 4, 2006 Your wish is my command :D [attachmentid=83172] Niso zdržo a....... :grrr :whistle: Čestitam! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 4, 2006 Deli Objavljeno Oktober 4, 2006 Niso zdržo a....... :grrr :whistle: Čestitam! :OK: Eh veš da ne. Aja dej povej dragi da ji ni treba pozabit :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
border Objavljeno Oktober 4, 2006 Avtor Deli Objavljeno Oktober 4, 2006 Dobr motor... ce prav tudi s kovcki ni slab. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Oktober 4, 2006 Deli Objavljeno Oktober 4, 2006 Eh veš da ne. Aja dej povej dragi da ji ni treba pozabit :D sej nisem... povedala pa tut nisem nobenemu :OK: I'm so proud of my self .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 4, 2006 Deli Objavljeno Oktober 4, 2006 :worship: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Oktober 4, 2006 Deli Objavljeno Oktober 4, 2006 Your wish is my command :D [attachmentid=83172] kec - s temle jih pa ne bo samo 20000 , ampak bistveno več.... .) .) :grim ful lep motorček :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 4, 2006 Deli Objavljeno Oktober 4, 2006 kec - s temle jih pa ne bo samo 20000 , ampak bistveno več.... .) .) :grim ful lep motorček :naughty: :naughty: Uf tu pa že mamo pol prostor-čas problem, ker ne vem če še obstaja v našem vesolju kaj več časa kot ga imam :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Oktober 4, 2006 Deli Objavljeno Oktober 4, 2006 Uf tu pa že mamo pol prostor-čas problem, ker ne vem če še obstaja v našem vesolju kaj več časa kot ga imam :D daj kakšen nasvet posreduj, ker bi tudi jaz malo več časa... :doze: :doze: aja Zdrawc - dober dan, :004 :004 :yea1: seveda vsem ostalim.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 4, 2006 Deli Objavljeno Oktober 4, 2006 Podkupiš Stephena Hawkinga da sprememni svojo teorijo črnih luken inj prostor-časa potem pa mogoče kej več :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 4, 2006 Deli Objavljeno Oktober 4, 2006 aja Zdrawc - dober dan, :004 :004 Jo, serbus :blush: čuj ki boš pa za wikend, ker vidim, da v Brda ne greš :hmm: , sej je še lanskega vina za spit :grim @KeC - a kufre že maš :hmm: , sigurno mu ful pašejo B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 4, 2006 Deli Objavljeno Oktober 4, 2006 Jo, serbus :blush: čuj ki boš pa za wikend, ker vidim, da v Brda ne greš :hmm: , sej je še lanskega vina za spit :grim @KeC - a kufre že maš :hmm: , sigurno mu ful pašejo B) [attachmentid=83195] Te zadeve bom spomladi rihtal ko si malce opomorem :D Sem mogu dušo prodat da sem lahko nekaj z dušo kupil :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Oktober 4, 2006 Deli Objavljeno Oktober 4, 2006 [attachmentid=83195] Te zadeve bom spomladi rihtal ko si malce opomorem :D Sem mogu dušo prodat da sem lahko nekaj z dušo kupil :devil: In sedaj si se priključil klanu, klanu Triumphatorjev. :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Oktober 4, 2006 Deli Objavljeno Oktober 4, 2006 Jo, serbus :blush: čuj ki boš pa za wikend, ker vidim, da v Brda ne greš :hmm: , sej je še lanskega vina za spit :grim ker predvidevam, da bo slabo vreme za motor ne bo, verjetno jo mahneva malo proti morju..., saj veš, da jaz poleti ne maram morja, zdaj pa je pravi čas za to, pa ti?? :blink: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 4, 2006 Deli Objavljeno Oktober 4, 2006 ker predvidevam, da bo slabo vreme za motor ne bo, verjetno jo mahneva malo proti morju..., saj veš, da jaz poleti ne maram morja, zdaj pa je pravi čas za to, pa ti?? :blink: :grim se mi je zdelo, da bo kakšno zibanje wmes :devil: Jaz itaq morja tudi ne maram preweč, 2dni/leto je čist dosti :grim Drugače pa v špilu Brda ali pa trgatev :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 4, 2006 Deli Objavljeno Oktober 4, 2006 Zdaj boš pa potoval, ko kralj.... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
border Objavljeno Oktober 4, 2006 Avtor Deli Objavljeno Oktober 4, 2006 Zdaj boš pa potoval, ko kralj.... :yea1: sir. Kec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Oktober 4, 2006 Deli Objavljeno Oktober 4, 2006 tut men se dopade tale motorček :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 5, 2006 Deli Objavljeno Oktober 5, 2006 dobro jutro, sir čki.... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se