bmwslo Objavljeno Oktober 5, 2006 Objavljeno Oktober 5, 2006 (popravljeno) @ sir Kec :lol1: :OK: dobro jutro, sir čki.... :yea1: :lol1: Jutro :yea1: Popravljeno Oktober 5, 2006. Popravil bmwslo
border Objavljeno Oktober 5, 2006 Avtor Objavljeno Oktober 5, 2006 jutro... še znamo kej druzga kot dobro jutro, dober dan in lahko noč... :P NPR: dobimo se na pijaci v CE in spimo kaksen kozarcek v zivo... k zdej me je ze mal strah za vas, da naute jeseni in pozimi viseli nenehno ob racunalniku in na motosvetu in pozabili realni svet, na katerem ste se vozili vso moto sezono.
Zdrawc Objavljeno Oktober 5, 2006 Objavljeno Oktober 5, 2006 border - mater se ti vidi, da si še mlad, k takele pokaš :devil:
border Objavljeno Oktober 5, 2006 Avtor Objavljeno Oktober 5, 2006 (popravljeno) border - mater se ti vidi, da si še mlad, k takele pokaš :devil: jaoo zdrawc :slap: ... da ti prevedem... gre za vabilo na kaksno srecanje. :D da se razdelimo trakce, kokr se jih imam. Popravljeno Oktober 5, 2006. Popravil border
Zdrawc Objavljeno Oktober 5, 2006 Objavljeno Oktober 5, 2006 jaoo zdrawc :slap: ... da ti prevedem... gre za vabilo na kaksno srecanje. :D da se razdelimo trakce, kokr se jih imam. sej se mi je zdelo, da bi rad dal za pire :devil: @KeC - mogoče dobiš konkurenco za Triumphiranje P.S. [attachmentid=83295]
Brrrm Objavljeno Oktober 5, 2006 Objavljeno Oktober 5, 2006 Kaj se bomo sedaj po Savinnjski, Zgornji in Spodnji in vmes tudi, začeli po levi voziti, ko si tako masovno nabavljate engleške motorje? .) :) :P
MARJA Objavljeno Oktober 5, 2006 Objavljeno Oktober 5, 2006 sej se mi je zdelo, da bi rad dal za pire :devil: @KeC - mogoče dobiš konkurenco za Triumphiranje P.S. [attachmentid=83295] Kva a ti tud u klan pristopaš :hmm: :hmm: :hmm:
Zdrawc Objavljeno Oktober 5, 2006 Objavljeno Oktober 5, 2006 Nič bat :grrr jaz sem imel zadnjič leve strani v Angliji & na Irskem, za kako leto zadosti :grim
T-boy Objavljeno Oktober 5, 2006 Objavljeno Oktober 5, 2006 Kaj se bomo sedaj po Savinnjski, Zgornji in Spodnji in vmes tudi, začeli po levi voziti, ko si tako masovno nabavljate engleške motorje? .) :) :P OK, pol pa bomo :grim . Po levi, pa to. .)
tati Objavljeno Oktober 5, 2006 Objavljeno Oktober 5, 2006 (popravljeno) se mi je zdelo, da bo kakšno zibanje wmes :devil: :whistle: - zibanje :eek: :eek: - alkoholno..... :grim :grim :naughty: sprememba plana nek moto piknik ob zaključku sezone, če jo boš mahal mimo zvrcni - NUJNO, l boš šel čez kakšne prelaze in brezpotja :blush: :blink: Jaz itaq morja tudi ne maram preweč, 2dni/leto je čist dosti :grim :whistle: oh kako te imam jaz rada :wub: :004 :004 OK, pol pa bomo :grim . Po levi, pa to. .) po levi se bodo vozili samo po Šaleški :P Popravljeno Oktober 5, 2006. Popravil tati
wind Objavljeno Oktober 5, 2006 Objavljeno Oktober 5, 2006 @KeC - mogoče dobiš konkurenco za Triumphiranje P.S. [attachmentid=83295] Se en triumphator na vidiku? :hmm:
T-boy Objavljeno Oktober 5, 2006 Objavljeno Oktober 5, 2006 po levi se bodo vozili samo po Šaleški :P OK, pol pa bomo. :grim :P :grim
Zdrawc Objavljeno Oktober 5, 2006 Objavljeno Oktober 5, 2006 Kva a ti tud u klan pristopaš :hmm: :hmm: :hmm: tečejo pogowori :grim - zibanje :eek: :eek: - alkoholno..... :grim :grim :naughty: sprememba plana nek moto piknik ob zaključku sezone, če jo boš mahal mimo zvrcni - NUJNO, l boš šel čez kakšne prelaze in brezpotja :blush: :blink: Lozinka: Skito .) oh kako te imam jaz rada :wub: :004 :004 Njehe, da si nau kdo kej mislil :krneki:
tati Objavljeno Oktober 5, 2006 Objavljeno Oktober 5, 2006 Njehe, da si nau kdo kej mislil :krneki: ah, kaj te briga............. :yes: :004 :004
motoristek Objavljeno Oktober 5, 2006 Objavljeno Oktober 5, 2006 Danes pa ne vem če bom spal :grrr kaj že danes???
DIESEL Objavljeno Oktober 5, 2006 Objavljeno Oktober 5, 2006 pomojem dans ne bo mogu spat zarad tega ker ve da bo jutr mogu it po njega :P :D
MARJA Objavljeno Oktober 6, 2006 Objavljeno Oktober 6, 2006 Moj poklon, SIR KEC :worship: :worship: :worship:
bmwslo Objavljeno Oktober 6, 2006 Objavljeno Oktober 6, 2006 Sir Kec in ostalo sorodstvo Dobro jutro vam želim :OK: Pa srečno vožnjo tistim srečnežem, ki bojo danes na motorjih :yea1:
MARJA Objavljeno Oktober 6, 2006 Objavljeno Oktober 6, 2006 Pa srečno vožnjo tistim srečnežem, ki bojo danes na motorjih :yea1: Hvala :) Dobro jutro štamperli :) , jaz grem počas spat .)
motoristek Objavljeno Oktober 6, 2006 Objavljeno Oktober 6, 2006 Sir Kec in ostalo sorodstvo Dobro jutro vam želim :OK: Pa srečno vožnjo tistim srečnežem, ki bojo danes na motorjih :yea1: :worship:
border Objavljeno Oktober 6, 2006 Avtor Objavljeno Oktober 6, 2006 Cakte cakte.... sir Kec gre dons ze po motor???? :o
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se