bmwslo Objavljeno Oktober 6, 2006 Deli Objavljeno Oktober 6, 2006 (popravljeno) Po moje je že na poti :OK: sicer bi bil ON LINE :lol1: Popravljeno Oktober 6, 2006. Popravil bmwslo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 6, 2006 Deli Objavljeno Oktober 6, 2006 He he še treba malce oddelat prej :D Okol 12 grem. :kva2: :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 6, 2006 Deli Objavljeno Oktober 6, 2006 No sem te le zdrezal na plano :lol1: P.S. A grem lahko namesto tebe ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 6, 2006 Deli Objavljeno Oktober 6, 2006 Hmmmm, mamljiva ponudba. :hmm: Not! :grrr HVala za pomoč ampak sem se dobro pripravil in mislim da bom zmogel :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 6, 2006 Deli Objavljeno Oktober 6, 2006 Hmmmm, mamljiva ponudba. :hmm: Not! :grrr HVala za pomoč ampak sem se dobro pripravil in mislim da bom zmogel :D Škoda da nisem frej, bi te vsaj spremljat šel. :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 6, 2006 Deli Objavljeno Oktober 6, 2006 He he že tko se jih ene par napoveduje, očitno bom mel celo povorko :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 6, 2006 Deli Objavljeno Oktober 6, 2006 Zdrawo banda B) KeC a si ga že registriral, al ga boš na prikolici pripeljal :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 6, 2006 Deli Objavljeno Oktober 6, 2006 (popravljeno) Nč na prikolco :grrr To bi bil greh. Popravljeno Oktober 6, 2006. Popravil KeC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Oktober 6, 2006 Deli Objavljeno Oktober 6, 2006 Ave triumphator KeC! Danes se zgodi! Poklici ko bos tu! :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 6, 2006 Deli Objavljeno Oktober 6, 2006 (popravljeno) Ja res vidim sam še POP TV manjka. Jao mi je žau da mam gužvo. :BUA: A si boš spremenu nick ?? Popravljeno Oktober 6, 2006. Popravil bmwslo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 6, 2006 Deli Objavljeno Oktober 6, 2006 Hi hi, mogoče pa res :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Oktober 6, 2006 Deli Objavljeno Oktober 6, 2006 Ave triumphator KeC! Danes se zgodi! Poklici ko bos tu! :photo: :worship: :worship: :worship: BIIIIIIIG DAY, isn't it? Kljub temu, da moram danes v Purgerijo <_< , bom vseeno poskusil prit. Vsaj z avtom, če ne drugače. Upam, da ga še ne boš odpeljal pred pol tretjo. Mobija maš v profilu... Detajle rukni kar na PM. A prinesemo riž ali cvetove pelargonij ali...? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 6, 2006 Deli Objavljeno Oktober 6, 2006 Plavo preprogo :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Oktober 6, 2006 Deli Objavljeno Oktober 6, 2006 Plavo preprogo :naughty: ...OK, bomo položli 3 škife po tleh. A bo v redu? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Oktober 6, 2006 Deli Objavljeno Oktober 6, 2006 ker nisem ravno na tekocem: lahko mogoce kdo omeni kdaj in kje bi se dalo narisati mojo malenkost v stamperl-sekciji ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Oktober 6, 2006 Deli Objavljeno Oktober 6, 2006 Smo se osuli, kot jesensko listje. Ta trenutek nimamo rganiziranih uradnih srečanj, razen vsakodnevnih dobrojutranj tu. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 6, 2006 Deli Objavljeno Oktober 6, 2006 Jaz sem zdajle malo vozil F800s :P me je nazeblo, ko psa.... :grim jutri dobim pravi stroj... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Oktober 6, 2006 Deli Objavljeno Oktober 6, 2006 ....... kdaj in kje bi se dalo narisati mojo malenkost v stamperl-sekciji ? in prosim se pred zimo. :) :xx: mrzlo ze ob 18:00. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 6, 2006 Deli Objavljeno Oktober 6, 2006 Kaka zmaga, adijo pamet :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Oktober 6, 2006 Deli Objavljeno Oktober 6, 2006 KeC čestitke za novo pridobitev :worship: ....želim ti veliko srečnih km z njim in upam da te bomo še kaj vidli na SLO cestah :P P.S. pridem jutr mogoče kaj naokrog.....te pokličem zjutraj ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 6, 2006 Deli Objavljeno Oktober 6, 2006 adijo pamet :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: kaki faker :devil: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Oktober 6, 2006 Deli Objavljeno Oktober 6, 2006 Kaka zmaga, adijo pamet :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :worship: :worship: :worship: Motor je krasen! Edinstven! Zmagovit! Skratka: Triumph! Ogromno varnih in lepih km z njim.. Jaz pa bom sanjal naslendjih par mesecev ono rdeco Daytono... :blush: :( :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 6, 2006 Deli Objavljeno Oktober 6, 2006 No na se navežem na Ice-ovo temo. Štamperli kaj pravite, ta teden bo sončen, mogoče ne ravno vroč, in bi se lahko dobili recimo v sredo ali v četrtek še na kakšni pijački preden se sezona dokončno zaključi. Predlagam malce bolj zgodnjo uro da bo še sonce gor in bo lahko moj novi motorčič zasijal v svoji lepoti :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 6, 2006 Deli Objavljeno Oktober 6, 2006 in prosim se pred zimo. :) :xx: mrzlo ze ob 18:00. V nedeljo imam čas, ko tastare ni doma :kva2: povej kdaj, kje.... še dan bo lep. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno Oktober 6, 2006 Deli Objavljeno Oktober 6, 2006 tut iz moje strani veliko varnih km pa velik užitkov :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se