bmwslo Objavljeno Oktober 6, 2006 Deli Objavljeno Oktober 6, 2006 Kec naj se ti 500.000 obrne gor pa še kak zraven (km seveda) Sem pa tudi zato, da se dobimo sam organiziraj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Oktober 6, 2006 Deli Objavljeno Oktober 6, 2006 @Kec :worship: da bi ti dobro in varno služil :OK: obvezno še eno srečanje z motorji :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Oktober 6, 2006 Deli Objavljeno Oktober 6, 2006 Kaka zmaga, adijo pamet :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: Kec čestitke. Veliko varnih kilometrov. Drug let pa naredimo skupi angfleško furo. Upam da prej predno se na mojmu pokažejo samo ničle ( ko se bo števc obrnil ). Naj ti služi, tako kot služi meni. Še enkrat, moj poklon :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rocky Objavljeno Oktober 7, 2006 Deli Objavljeno Oktober 7, 2006 Naj ti bo vsak dan, ki ga boš preživel na tem lepotcu takšen, kot je bil včeraj. Veliko varnih km in čimveč nepozabnih doživetij. :OK: Edino mi je žal, da včeraj nisem mogel vleteti na svečan trenutek. Se veselim s teboj! AVE TRIUMPHATOR! :worship: :worship: :worship: :OK: Pozdrav izpod vinogradov! Rocky Triumphator B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 7, 2006 Deli Objavljeno Oktober 7, 2006 Sir Kec a je v tej barvi :hmm: naj ti služi... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
border Objavljeno Oktober 7, 2006 Avtor Deli Objavljeno Oktober 7, 2006 sir Kec... :OK: Kako fotko prpapi gor!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 7, 2006 Deli Objavljeno Oktober 7, 2006 Zdrawc - ob 12h bo nekaj švignilo mimo tvoje hiše :OK: da ne boš mislil, da je NLP... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 7, 2006 Deli Objavljeno Oktober 7, 2006 Hvala vsem za dobr želje. Bomo ta teden naredili kakšno srečanje. Vabim tudi vse tiste ki občasno pokukate sem not da pridete. Podrobonosti sledijo. @ motoristek, kaj ti tudi že konkretno gledaš za novim? In ja je plave barve. AVE!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 7, 2006 Deli Objavljeno Oktober 7, 2006 Hvala vsem za dobr želje. Bomo ta teden naredili kakšno srečanje. Vabim tudi vse tiste ki občasno pokukate sem not da pridete. Podrobonosti sledijo. @ motoristek, kaj ti tudi že konkretno gledaš za novim? In ja je plave barve. AVE!!! Ja, je že moj :OK: samo ojrote nesem tja...(moj je Silver) :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 7, 2006 Deli Objavljeno Oktober 7, 2006 Daj vsaj link da vidimo kaj si zahaklal :D Ta teden pa res moramo se dobit! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 7, 2006 Deli Objavljeno Oktober 7, 2006 :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 7, 2006 Deli Objavljeno Oktober 7, 2006 Whooooaaaaa, spet bomo km nabiral! Bravo motoristek :OK: Pa veliko varnih in zadovoljnih km! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
border Objavljeno Oktober 7, 2006 Avtor Deli Objavljeno Oktober 7, 2006 Pošteno to, pošteno! Kr dva štamperla imata nove motorje. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 7, 2006 Deli Objavljeno Oktober 7, 2006 :kva2: Ave BMW-mator :OK: Bravo . Srečanje je pa zdej že obvezno mater božjo. Dejmo no dejmo . :worship: :worship: :worship: :yea1: :yea1: :yea1: :010 :010 :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 7, 2006 Deli Objavljeno Oktober 7, 2006 (popravljeno) Whooooaaaaa, spet bomo km nabiral! Bravo motoristek :OK: Pa veliko varnih in zadovoljnih km! :grim Hvala! Včeraj, ko sem te klical sem jezdil tega... Popravljeno Oktober 7, 2006. Popravil motoristek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 7, 2006 Deli Objavljeno Oktober 7, 2006 Hvala! Včeraj, ko sem te klical sem jezdil tega... Uf tudi dobra mrcina, ima karakter, kako to da se nisi odloču za tega? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
border Objavljeno Oktober 7, 2006 Avtor Deli Objavljeno Oktober 7, 2006 Uf tudi dobra mrcina, ima karakter, kako to da se nisi odloču za tega? sj ne more imeti minimoto... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 7, 2006 Deli Objavljeno Oktober 7, 2006 Kaki minimoto, tale bmw F je po moje hudo zabavna žverca. No motoristek, vtise o mrcinah prosimo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 7, 2006 Deli Objavljeno Oktober 7, 2006 Uf tudi dobra mrcina, ima karakter, kako to da se nisi odloču za tega? Sem prestar za njega.... :lol: sj ne more imeti minimoto... :D Ja, res je malo majhen... :yes: Kaki minimoto, tale bmw F je po moje hudo zabavna žverca. Je bolj za male in drobne motoriste/ke No motoristek, vtise o mrcinah prosimo :D Ni ga čez GS :lol1: zdaj grem pa švignit mimo Zdrawca... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vikking Objavljeno Oktober 7, 2006 Deli Objavljeno Oktober 7, 2006 Kec in motoristek veliko lepih in varnih kilometrov na novih mrcinah... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
border Objavljeno Oktober 7, 2006 Avtor Deli Objavljeno Oktober 7, 2006 Kec... http://www.motosvet.com/izpis.php?cid=2894 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HRC Objavljeno Oktober 8, 2006 Deli Objavljeno Oktober 8, 2006 Dobro jutro,dober dan iz Rogaške. Nekaj cajta me ni blo na netu pa vidim,da se pri štamperlah ful dogaja. Danes se nam obeta prečudovit dan,kakšni so kaj plani? Uživajte sonček,čao. HRC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
exe`FZS Objavljeno Oktober 8, 2006 Deli Objavljeno Oktober 8, 2006 vem da ni prava tema, vendar je odgovor namenjen motoristom 03 regije... kdo za turo Tuhinjska, proti Gorenjski in čez Kočevje proti Celju. Start ob 12.20 Na petrolu v Šempetru. Za zdaj sma dva junaka =) lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
decaf Objavljeno Oktober 8, 2006 Deli Objavljeno Oktober 8, 2006 vem da ni prava tema, vendar je odgovor namenjen motoristom 03 regije... kdo za turo Tuhinjska, proti Gorenjski in čez Kočevje proti Celju. Start ob 12.20 Na petrolu v Šempetru. Za zdaj sma dva junaka =) lp KK ni prava tema :slap: , čist prava če je namenjeno 03 .) Žal še zdravje ne dopušča, da se pridružim :BUA: :( :( Decaf Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Oktober 8, 2006 Deli Objavljeno Oktober 8, 2006 vem da ni prava tema, vendar je odgovor namenjen motoristom 03 regije... kdo za turo Tuhinjska, proti Gorenjski in čez Kočevje proti Celju. Start ob 12.20 Na petrolu v Šempetru. Za zdaj sma dva junaka =) lp krasna tema, ker mislim, da se redko kdo takole spomni napisati, lepo se vozita, jaz grem počasi v drugo smer proti Vršiču :wacko: :wacko: Kec...., Motoristek.... čestitke.......k pridobitvam.... :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se