Zdrawc Objavljeno Maj 27, 2006 Opozori Objavljeno Maj 27, 2006 Ura je dwe, se piwo piti sme... :P :beer1: :beer1:
border Objavljeno Maj 27, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Maj 27, 2006 Skoda da niste prej povedli... bi se jaz prsu v Lubecno... :cry:
motoristek Objavljeno Maj 27, 2006 Opozori Objavljeno Maj 27, 2006 Skoda da niste prej povedli... bi se jaz prsu v Lubecno... :cry: ti kar pridi, veš kako te bodo veseli... :yea1:
bmwslo Objavljeno Maj 27, 2006 Opozori Objavljeno Maj 27, 2006 A ti si še tu ?? Sem mislu da si že na poti. :yea1:
brzi Objavljeno Maj 27, 2006 Opozori Objavljeno Maj 27, 2006 border ti kr prid,se šele zvečer se začne dogajat,ko pade mrak :D
motoristek Objavljeno Maj 27, 2006 Opozori Objavljeno Maj 27, 2006 Zjutraj ob 6.00 krenem v napad, zdajle prišel iz piknika :OK:
border Objavljeno Maj 27, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Maj 27, 2006 sm mislu pridit, Vikking ma celado na servisu ne more vozit... klicem mareta se ne oglasi... od drugih nimam gsm stevilk... da bom pa sam tam neki skako, pa mi ni... :hmm: No, drugic mi mal prej javte za takel stvari... uglavem... upam, da ste se fajn meli... :)
Vikking Objavljeno Maj 27, 2006 Opozori Objavljeno Maj 27, 2006 Ti kr prid, sej majo še v nedeljo (mislim vsaj), bom pešaka prletu na kak pirček, dons sm med toču od jutra pa do zdjle, pa ni blo cajta na ljubečno uletet :closedeyes: , upam da pridno naročate majčke, če ne vas jutr okregam :nono: Sicer pa so sinoči sekal na proseniškem z dveh strani na blagovni so mel fešto neki fusbalerji pa so mel neke muzikante, z druge strani pa Lovšin s svojo bandera rosa, za posladek pa po fešti še poslušal rohnenje motorjev. :huh:
mare Objavljeno Maj 28, 2006 Opozori Objavljeno Maj 28, 2006 mare je bil na zboru si prepričan da sam mare? suziki sta mal užaljeni..... sm mislu pridit, Vikking ma celado na servisu ne more vozit... klicem mareta se ne oglasi... od drugih nimam gsm stevilk... da bom pa sam tam neki skako, pa mi ni... trance_19_hmm.gif No, drugic mi mal prej javte za takel stvari... uglavem... upam, da ste se fajn meli... smile.gif border, bil ravno na panoramski in nisem slišal telefona. ufff, tale jutra. pišem počasi, ker se mi še rokkkkee tresejjjoo. bil v petek na blagovni, gledal legende ko so zgubile proti vaški ekipi. okol 12 šel mal perota poslušat in rohnenje motorjev. ampak je blo tak mrzl, da nisem mogel držat pira v rokah. brezveze, sma šla domov. sobota je bila super. vreme super, mal soparn na panoramski ampak pantersi znajo. so mel 2 postanka vmes, free :beer1: , jeaaaaa na ljubečni srečal zlatija pol pa itak vsi vete kako gre naprej. :beer2: zlati+marta, fajn družba sta. mormo ponovit. p.s. če ste hotl pridet na zbor sam zarad striptiza....naj vam prišepnem, nč niste zamudil. punca ima sier lepo frizuro sam šow je bil pa bolj :BUA:
Vengy Objavljeno Maj 28, 2006 Opozori Objavljeno Maj 28, 2006 jst sem tut bil na blagovni. Pa si bil z motorjem? Pomoje nisi bil ker nisem nikjer videl nobenga razen svojga
matjazek Objavljeno Maj 28, 2006 Opozori Objavljeno Maj 28, 2006 Ej bajkerji, ko že ravno zbiramo za majice...dajmo zorganizirat še nalepke. Recimo da v dveh velikostih in v dveh barvah, (ker mamo različne barve motorjev in različno veliko placa za leplenje). LP, M.
mare Objavljeno Maj 28, 2006 Opozori Objavljeno Maj 28, 2006 zorganiziraj in pridi v četrtek s predlogom.
border Objavljeno Maj 28, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Maj 28, 2006 Glih mislimo it proti ljubecni... pa zacne dez padat... :angry: mah... ni mi usojena... Nalepke - dobra ideja. Bom jaz malo vprasal... to se splaca digitalen tisk, je ceneje.
brzi Objavljeno Maj 28, 2006 Opozori Objavljeno Maj 28, 2006 (popravljeno) če bi bla enobarna,jih moj sosed pocen zrihta pošlte mi logo,pa bom probu do naslednega zbora eno prnesit pa kak velika bi bla,kire barve????? Popravljeno Maj 28, 2006. Popravil brzi
KeC Objavljeno Maj 29, 2006 Opozori Objavljeno Maj 29, 2006 Zdrawc bil viden v soboto v Mozirju na srečanju Moto Guzijev. :ninja:
mukki Objavljeno Maj 29, 2006 Opozori Objavljeno Maj 29, 2006 :kva2: da se mal oglasim, vidim da termini so postavljeni, se bom potrudla kej prit naokol, oblubim ne ker pol me ni, bom raje kr presenetla ;) Vglavnem štejte me zraven, pri vsej dod. opremi ...(majice in podobno)....... se vidimo, menda kmalu :yea1:
Zdrawc Objavljeno Maj 29, 2006 Opozori Objavljeno Maj 29, 2006 Zdrawc bil viden v soboto v Mozirju na srečanju Moto Guzijev. :ninja: Praw tako opažen KeC :grim ej sori, da sm pol kar šel, se je kolegu mudilo, pa še fajn je uscalo :angry2: včeraj videna Mukki v Zmajevi votlini :eek: z piksno :krneki:
KeC Objavljeno Maj 29, 2006 Opozori Objavljeno Maj 29, 2006 Ej ni frke, nazdravli smo, jaz pa sem potem tudi imel opravke. Bomo nadoknadili :D
mukki Objavljeno Maj 29, 2006 Opozori Objavljeno Maj 29, 2006 Praw tako opažen KeC :grim ej sori, da sm pol kar šel, se je kolegu mudilo, pa še fajn je uscalo :angry2: včeraj videna Mukki v Zmajevi votlini :eek: z piksno :krneki: :whistle:
Špilferderber Objavljeno Maj 29, 2006 Opozori Objavljeno Maj 29, 2006 zato pa zdrawc in kec nista bila v soboto videna pri panterjih.. aha.. :hmm:
tati Objavljeno Maj 29, 2006 Opozori Objavljeno Maj 29, 2006 Zdrawc bil viden v soboto v Mozirju na srečanju Moto Guzijev. :ninja: v Celje te pa ni bilo, pa vsi smo te pričakovali...... :hmm: :hmm: :worship:
Zdrawc Objavljeno Maj 29, 2006 Opozori Objavljeno Maj 29, 2006 v Celje te pa ni bilo, pa vsi smo te pričakovali...... :hmm: :hmm: :worship: Benko še ni zrihtan :cry: , štirke pa nimam tablicirane :krneki: z piksno pa za noben dnar ne grem na motozbor :grrr v Mozirje sem šel pa malo pogledat, ker sem mel glih ene upravke dol, pa marzu pir so meli :beer2: še Grisota so meli testnega, jaz pa brez kacige & jakne :slap:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se