KeC Objavljeno Oktober 9, 2006 Deli Objavljeno Oktober 9, 2006 Grrrrrrrrrr :grim Eh po moje Daytono gleda :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Oktober 9, 2006 Deli Objavljeno Oktober 9, 2006 Grrrrrrrrrr :grim Eh po moje Daytono gleda :D Ono rdeco? :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 9, 2006 Deli Objavljeno Oktober 9, 2006 Tiger bo! :D pa 955 ccm ma :yes: ewo slikce [attachmentid=83558] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Oktober 9, 2006 Deli Objavljeno Oktober 9, 2006 a ne leži japonska tudi na otoku? upam, da misli na Japonsko :OK: :naughty: :yes: :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 9, 2006 Deli Objavljeno Oktober 9, 2006 Tati ne se hecat, Zdrawc ma karakter in bo kupu karakter ne pa masovko :devil: Če bo vse po sreč jutri registriram :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Oktober 9, 2006 Deli Objavljeno Oktober 9, 2006 AVE TRIUMPHATOR :worship: :worship: :worship: So se Japonci še z rikšam okol vozil, ko so Angleži že motorje delal. :OK: :OK: :OK: mislim, kakšne izjave, o joj :krneki: :slap: :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Oktober 9, 2006 Deli Objavljeno Oktober 9, 2006 mislim, kakšne izjave, o joj :krneki: :slap: :wacko: ..Cisto korektne in resnicne! Tradicija in zlahtna patina na imenu!! AVE! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Oktober 9, 2006 Deli Objavljeno Oktober 9, 2006 Tati ne se hecat, Zdrawc ma karakter in bo kupu karakter ne pa masovko :devil: :OK: vem, da ima karakter, upam tudi, da mu ta ne bo tako crkval kot mu je BMW, saj ni važno, če je nov........vse se lahko zgodi..... :blink: :hmm: :hmm: ..Cisto korektne in resnicne! Tradicija in zlahtna patina na imenu!! AVE! najbolj, da ustanovite svojo sekcijo :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 9, 2006 Deli Objavljeno Oktober 9, 2006 Triumph ne crkuje! Si samo vzame čas za popoldanski čaj. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Oktober 9, 2006 Deli Objavljeno Oktober 9, 2006 Ne vem zakaj bi sploh odjavljal motor :D Jst sem jih jurja naredu ta konec tedna :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 9, 2006 Deli Objavljeno Oktober 9, 2006 Tiger bo! :D pa 955 ccm ma :yes: ewo slikce [attachmentid=83558] Ja super stvarca :OK: Letos je pa bogata jesen prmej duš. Kar tako naprej :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 9, 2006 Deli Objavljeno Oktober 9, 2006 Jst sem jih jurja naredu ta konec tedna :) Če ne druga se bomo zmenli, pa jih čez zimo pridno skupaj štepali. :OK: Hitro folk predloge kdaj ta teden se dobimo? Moj predlog četrtek 16:00, XXX Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Oktober 9, 2006 Deli Objavljeno Oktober 9, 2006 Triumph ne crkuje! Si samo vzame čas za popoldanski čaj. :grim ...green tea, please. :grim :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Oktober 9, 2006 Deli Objavljeno Oktober 9, 2006 Triumph ne crkuje! Si samo vzame čas za popoldanski čaj. :grim ja, no o tem bomo kdaj drugič .) .) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Oktober 9, 2006 Deli Objavljeno Oktober 9, 2006 Tiger bo! :D pa 955 ccm ma :yes: ewo slikce [attachmentid=83558] ...iiiiiiiii, kak je hud :devil: :devil: :devil: . Kdaj bo izpust v divjino? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Oktober 9, 2006 Deli Objavljeno Oktober 9, 2006 mislim, kakšne izjave, o joj :krneki: :slap: :wacko: Tudi jaz te imam rad :love1: Tiger bo! :D pa 955 ccm ma :yes: ewo slikce [attachmentid=83558] :OK: :OK: pa da ga boš udomačil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 9, 2006 Deli Objavljeno Oktober 9, 2006 ...iiiiiiiii, kak je hud :devil: :devil: :devil: . Kdaj bo izpust v divjino? to še pa ne wem :? je ara, morm pa še svojga spravit pol pa po Tigerčka it :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 9, 2006 Deli Objavljeno Oktober 9, 2006 je ara Car! :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Oktober 9, 2006 Deli Objavljeno Oktober 9, 2006 Sam Zdrawc, a poj boš mel že 4 motorje :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 9, 2006 Deli Objavljeno Oktober 9, 2006 Sam Zdrawc, a poj boš mel že 4 motorje :blink: kak to misliš :eek: od onih treh k se prodajajo je sam en moj :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Oktober 9, 2006 Deli Objavljeno Oktober 9, 2006 kak to misliš :eek: od onih treh k se prodajajo je sam en moj :whistle: Sem skužil, pol k sem link pogledal :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 9, 2006 Deli Objavljeno Oktober 9, 2006 B** oprosti brihti saj ne ve kaj gleda :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 9, 2006 Deli Objavljeno Oktober 9, 2006 motoristek, včeraj okoli 16h mimo Bukovžlaka? Jap z novim... :kva2: leti, ko ptič.... :lol1: Bukovžlak hehhhhhhehehheeeeee :lol: :lol: Sori. :rolleyes: sem včeraj po totem bluzil... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 9, 2006 Deli Objavljeno Oktober 9, 2006 ja, no o tem bomo kdaj drugič .) .) :D Dejte jim pustit veselje no :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Oktober 9, 2006 Deli Objavljeno Oktober 9, 2006 Tudi jaz te imam rad :love1: vračam............. :004 :004 Dejte jim pustit veselje no :kva2: jaz jim že pustim veselje in se veselim z njimi, :OK: :OK: :blush: sam še vedno bodo zlobni do moje revce, ne Zdrawc :hmm: :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se