tati Objavljeno Oktober 10, 2006 Deli Objavljeno Oktober 10, 2006 Jep mamo malce tektonskih premikov v mojem življenju. Ja selim se v lj ali okolico, služba bo pa še vedno v vel. Tako, da če pozna kdo koga ki oddaja garsonjero ali manjše stanovanje v lj. ali okolici bi bil vesel za informacije. Kec - to vse paše, spremembe morjo bit, pol se bova pa srečevala na poti, Trojane pa obvezna kava zjutraj.... :grim :hmm: :blink: , zdaj vidim zakaj si kupil nov motor, da bo zdržal vse kilometre.... :hmm: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 10, 2006 Deli Objavljeno Oktober 10, 2006 Njegovo drago? :hmm: Tisti bi moral biti ON za hrbtom :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 10, 2006 Deli Objavljeno Oktober 10, 2006 bogi... :friend2: :friend2: saj bo... :grim Ah seveda bo :grim Kec - to vse paše, spremembe morjo bit, pol se bova pa srečevala na poti, Trojane pa obvezna kava zjutraj.... :grim :hmm: :blink: , zdaj vidim zakaj si kupil nov motor, da bo zdržal vse kilometre.... :hmm: :hmm: Hi hi vse se da zmenit, sicer pa če ne drugega imam kolega ki opravlja isto pot in bova delila stroške prevoza. Se še kdo pridruži? Pri prevozu mislim, ne v stanovanju. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Oktober 10, 2006 Deli Objavljeno Oktober 10, 2006 V soboto in nedeljo sem se gonil s temlem :devil: motoristek, včeraj okoli 16h mimo Bukovžlaka? :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Oktober 10, 2006 Deli Objavljeno Oktober 10, 2006 kdo bo pa to pripeljal :D :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 10, 2006 Deli Objavljeno Oktober 10, 2006 kdo bo pa to pripeljal :D :OK: Tole bi lahko bla maskota Štamperl sekcije :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Oktober 10, 2006 Deli Objavljeno Oktober 10, 2006 [quote name='KeC' date='10 Oct 2006 @ 13:00' post='808490 Se še kdo pridruži? Pri prevozu mislim, ne v stanovanju. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 10, 2006 Deli Objavljeno Oktober 10, 2006 He he si bomo pa mahali :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 10, 2006 Deli Objavljeno Oktober 10, 2006 :devil: Bil jaz :OK: še uro si uganil :kva2: ti si CIA :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Oktober 10, 2006 Deli Objavljeno Oktober 10, 2006 He he si bomo pa mahali :D ne vem če, ker grem jaz lepo po ta stari do Lukovice, ti pa verjetno na AC.....kava pa bo vsake toliko... .) .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno Oktober 10, 2006 Deli Objavljeno Oktober 10, 2006 Zgleda da se je kr plaz vsu (novih motorjev) v našem štamperl-landu . :OK: To mi delaj(te) :worship: :yea1: Ma vas rad BMWSLO na svoji stari "beli zverini" ja bela zverina pa ostaja legenda na svetovnih cestah :P :D kje bi se pa dobil v sredo al pa četrtek :? .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Oktober 10, 2006 Deli Objavljeno Oktober 10, 2006 zakaj pa border prodajaš motor? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 10, 2006 Deli Objavljeno Oktober 10, 2006 Ej banda. Naredu sem lepih 130 km. Kako je življenje lepo. :OK: Kdaj se pol dobimo. Sir Kec dej komando. :devil: ja bela zverina pa ostaja legenda na svetovnih cestah :P :D DIESEL maš :beer1: v dobrem :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 10, 2006 Deli Objavljeno Oktober 10, 2006 Lušno enim :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 10, 2006 Deli Objavljeno Oktober 10, 2006 Lušno enim :doze: Jebi ga grem pa zdajle nazaj krampat (beri tipkat) . Je že tako. In tvoj tigerček ? :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 10, 2006 Deli Objavljeno Oktober 10, 2006 In tvoj tigerček ? :worship: Čaka, da Benkota sprawim .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno Oktober 10, 2006 Deli Objavljeno Oktober 10, 2006 mogoč si pa border želi moje aprilie pa bo zato prodal :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 11, 2006 Deli Objavljeno Oktober 11, 2006 Štamperli dobro jutro. Dons bo velik dan za ene, če pridejo papirji :OK: Potem se pa mogoče kje dobimo :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno Oktober 11, 2006 Deli Objavljeno Oktober 11, 2006 Štamperli dobro jutro. Dons bo velik dan za ene, če pridejo papirji :OK: Potem se pa mogoče kje dobimo :worship: Ali bo treba kaj zapiti? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 11, 2006 Deli Objavljeno Oktober 11, 2006 OK ker ne vem kako hitro mi bo uspelo zadeve uštimat, glede na to da imam gužvo v službi predlagam, da se dobimo jutri (četrtek) ob 16 pri XXX. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 11, 2006 Deli Objavljeno Oktober 11, 2006 OK ker ne vem kako hitro mi bo uspelo zadeve uštimat, glede na to da imam gužvo v službi predlagam, da se dobimo jutri (četrtek) ob 16 pri XXX. :grim Jaz sem za in upam, da boš vse lepo zrihtal in še kak krogec nardil. BTW sem si wčeraj malo tvojo in Motoristekovo the cesto ogledal O:-) in moram reč da je kar lepo tam okoli :OK: Se vidmo B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 11, 2006 Deli Objavljeno Oktober 11, 2006 (popravljeno) Jaz sem za in upam, da boš vse lepo zrihtal in še kak krogec nardil. BTW sem si wčeraj malo tvojo in Motoristekovo the cesto ogledal O:-) in moram reč da je kar lepo tam okoli :OK: Se vidmo B) :eek: Kdaj pa si bil gor? Tudi jaz se včeraj zapeljal preko, toliko da malce pogledam stanje in si malce narišem nasmeh na obraz. Popravljeno Oktober 11, 2006. Popravil KeC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 11, 2006 Deli Objavljeno Oktober 11, 2006 Zdrawo wsem Štamprlom B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 11, 2006 Deli Objavljeno Oktober 11, 2006 :eek: Kdaj pa si bil gor? Tudi jaz se včeraj zapeljal preko, toliko da malce pogledam stanje in si malce narišem nasmeh na obraz. Jaz sem bil bl zgoden nekje okoli 14.00 ure (cca) ali pa malo kasneje. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Oktober 11, 2006 Deli Objavljeno Oktober 11, 2006 Bil jaz :OK: še uro si uganil :kva2: ti si CIA :yea1: jaz sem samo motorist, ki ti je tam in takrat :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se