Alka Objavljeno Oktober 12, 2006 Deli Objavljeno Oktober 12, 2006 Jaz bi tud prišla, pa ne vem več, kak se do tja pride. Enkrat bla, pa si moja blont buča ni zapomnila. A bi me kdo popeljal v svet "xxx". :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 12, 2006 Deli Objavljeno Oktober 12, 2006 (popravljeno) Jaz bi tud prišla, pa ne vem več, kak se do tja pride. Enkrat bla, pa si moja blont buča ni zapomnila. A bi me kdo popeljal v svet "xxx". :whistle: S tvojga konca se pelješ mimo Špara, pa dalje do vojašnice (velika rumena bajta na desni strani). Tam je večje semaforsko križišče, kjer zaviješ levo. Potem se postavi se na desni pas in na naslednjem semaforju desno pa si tam :grim Simpl ko pasulj. Lahko pa do mene prideš, pa greva skupaj tja . Aja saj ne veš kje sem doma. :lol1: Popravljeno Oktober 12, 2006. Popravil bmwslo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Oktober 12, 2006 Deli Objavljeno Oktober 12, 2006 kjer zaviješ levo. Mislim, da piše smer za Rogaško Slatino Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Oktober 12, 2006 Deli Objavljeno Oktober 12, 2006 Mislim, da piše smer za Rogaško Slatino Tako je. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 12, 2006 Deli Objavljeno Oktober 12, 2006 Pa še enkrat zemljevid [attachmentid=83882] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 12, 2006 Deli Objavljeno Oktober 12, 2006 :grim :grim :grim :grim :grim :grim Se vidimo!!!! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 12, 2006 Deli Objavljeno Oktober 12, 2006 (popravljeno) :grim :grim :grim :grim :grim :grim Se vidimo!!!! :OK: No entlih :slap: Popravljeno Oktober 12, 2006. Popravil bmwslo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mare Objavljeno Oktober 12, 2006 Deli Objavljeno Oktober 12, 2006 in ne pozabte na :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 12, 2006 Deli Objavljeno Oktober 12, 2006 No endlich :slap: :whistle: ali po d'mač: zad'n cajt :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 12, 2006 Deli Objavljeno Oktober 12, 2006 in ne pozabte na :photo: Že prpravljamo opremo [attachmentid=83898] in mamo tudi že starlete za zravn [attachmentid=83903] tko da upam, da bo :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 12, 2006 Deli Objavljeno Oktober 12, 2006 Hmmm ne vem zakaj ampak tile dve sta mi zelo simpatični :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 12, 2006 Deli Objavljeno Oktober 12, 2006 Hmmm ne vem zakaj ampak tile dve sta mi zelo simpatični :OK: Ni čudno, če sta pa s tvojim nick-om popisani (no sej sta tudi meni) :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 12, 2006 Deli Objavljeno Oktober 12, 2006 Še ena [attachmentid=83909] [attachmentid=83910] pa še firma studija, ki pride snemat tole [attachmentid=83911] Zej bo pa dost Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Oktober 12, 2006 Deli Objavljeno Oktober 12, 2006 Prej sem napisal 50:50. Sedaj 100% ne, ker, če žena vidi te starlete, :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 12, 2006 Deli Objavljeno Oktober 12, 2006 Ne vozim tega naokoli tako da pridi na pivo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Oktober 12, 2006 Deli Objavljeno Oktober 12, 2006 Ne vem še, kako se bo popoldne obrnilo. Najprej moram pod streho sprejeti eno hondico, ki jo je žena, njegova, ne moja, kupila prijatelju za 50. rojstni dan, potem pa zna biti, da z mojo odbrziva v Olimje, ali pa ne. :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 12, 2006 Deli Objavljeno Oktober 12, 2006 Ena liči na tigra :hmm: zakaj že :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 12, 2006 Deli Objavljeno Oktober 12, 2006 Ena liči na tigra :hmm: zakaj že :whistle: Tista je pa za Zdrawca :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Oktober 12, 2006 Deli Objavljeno Oktober 12, 2006 Mogoce se moja malenkost priziba pogledat v smer proti Celju.. :whistle: Zdrawc, je ze tiger?? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 12, 2006 Deli Objavljeno Oktober 12, 2006 HRC - če tole bereš : 1. mam trak s seboj danes 2. Slavc ma nekaj novih tablic samo čez vikend je v tujini :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 12, 2006 Deli Objavljeno Oktober 12, 2006 Tista je pa za Zdrawca :lol1: hwala :angry2: Zdrawc, je ze tiger?? :? Nop, not jet :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 12, 2006 Deli Objavljeno Oktober 12, 2006 GRem iz šihta, se vidiamo. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 12, 2006 Deli Objavljeno Oktober 12, 2006 Pridem več kasno.... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 12, 2006 Deli Objavljeno Oktober 12, 2006 Pridem več kasno.... :yea1: ....jaz pa mogoče še to ne :doze: sm še kar na šihtu :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 12, 2006 Deli Objavljeno Oktober 12, 2006 sm še kar na šihtu :glare: ......in še kar :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se