tati Objavljeno Oktober 12, 2006 Deli Objavljeno Oktober 12, 2006 lepo se imejte danes pri xxx-ih. in čestitke tudi v mojem imenu za nove pridobitve. se pridružujem Maretovim željam, ker me pač ne bo - je treba delat ob četrtkih popoldan..... :cry: :grim vi ga pa kar zapijte, vse motorje... :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 12, 2006 Deli Objavljeno Oktober 12, 2006 Enga smo že :grim Drugi sledijo :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Oktober 12, 2006 Deli Objavljeno Oktober 12, 2006 Enga smo že :grim Drugi sledijo :grim ste pa zgodaj zaključili, drug četrtek bi pa mogoče šlo, če bi priletela iz seminarja dosti zgodaj, ampak saj lahko še namesto mene kašnega spijete.... :OK: :OK: :OK: Zdrawc - sobota - bo kaj, al maš spet kakšen konkreten izgovor...... bi šli mal ven :hmm: :hmm: :beer2: :beer1: :drunk: ,mkaj misliš??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 12, 2006 Deli Objavljeno Oktober 12, 2006 Ste spizdli, ko kafre :whistle: srečal alko, bojča, zlatija, in še enga pokvarjenga japonca :eek: pa kdaj drugič :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Oktober 12, 2006 Deli Objavljeno Oktober 12, 2006 Enga smo že :grim Drugi sledijo :grim :worship: spoznal Alko :OK: kdo pa je tisti ki mu je štrajko motor ? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno Oktober 12, 2006 Deli Objavljeno Oktober 12, 2006 Enga smo že :grim Drugi sledijo :grim upajmo da pride drugo sezono tut u mojo garažo drug :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Oktober 12, 2006 Deli Objavljeno Oktober 12, 2006 Kec videl sem tebe in tvojo na avtocesti proti celju...žal se mi je mudilo domov in nisem mogel priti na srečanje :closedeyes: na izvozu za velenje videl bojča (mater je tvoja huda ...najraje bi se kr poročil z njo :) :devil: ) in še en je bil zraven na ninji :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 12, 2006 Deli Objavljeno Oktober 12, 2006 Kec videl sem tebe in tvojo na avtocesti proti celju...žal se mi je mudilo domov in nisem mogel priti na srečanje :closedeyes: na izvozu za velenje videl bojča (mater je tvoja huda ...najraje bi se kr poročil z njo :) :devil: ) in še en je bil zraven na ninji :) ...dokler ni crknila... :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alka Objavljeno Oktober 12, 2006 Deli Objavljeno Oktober 12, 2006 Blo lutšno z vami spet. In končno vidla Zlatija. Baje sem ga enkrat že. :) Zviznit smo pa morali, ker je pač hitro noč. :wacko: Pa celo Japonc je čudežno začel delat in tako smo menda vsi doma. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 13, 2006 Deli Objavljeno Oktober 13, 2006 Dobro jutro štamperli. :OK: Gremo delat :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 13, 2006 Deli Objavljeno Oktober 13, 2006 Dan D mislim, da se bo imenoval Jason :lol1: jutro, šlamparji.... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 13, 2006 Deli Objavljeno Oktober 13, 2006 Dan D mislim, da se bo imenoval Jason :lol1: jutro, šlamparji.... :lol1: Dej se kaej okol prpel da te vidm (se mi bojo mal sline cedile) :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 13, 2006 Deli Objavljeno Oktober 13, 2006 Čestitke motoristek! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 13, 2006 Deli Objavljeno Oktober 13, 2006 @ tati: ne mi rečt da si se ti okoli 20 zvečer vozila kje v okolici Vranskega? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 13, 2006 Deli Objavljeno Oktober 13, 2006 Serbus banda :D kdo je daj vse bil včeraj dol :hmm: Zdrawc - sobota - bo kaj, al maš spet kakšen konkreten izgovor...... bi šli mal ven :hmm: :hmm: :beer2: :beer1: :drunk: ,mkaj misliš??? Šparam :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Oktober 13, 2006 Deli Objavljeno Oktober 13, 2006 dobro jutro :yea1: delamo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr. Racing Objavljeno Oktober 13, 2006 Deli Objavljeno Oktober 13, 2006 Ste spizdli, ko kafre :whistle: srečal alko, bojča, zlatija, in še enga pokvarjenga japonca :eek: pa kdaj drugič :OK: Pokvarjenega japonca hitro spravili v pogon :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Oktober 13, 2006 Deli Objavljeno Oktober 13, 2006 jutro....danes je petek 13 :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr. Racing Objavljeno Oktober 13, 2006 Deli Objavljeno Oktober 13, 2006 V soboto grem na Mobi krog. Štartam ob 11.00h iz Velenje. Se mi kdo pridruži?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 13, 2006 Deli Objavljeno Oktober 13, 2006 Čak da kupim reaktivca :lol1: Ok mal heca. A se kej dogaja dol? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Oktober 13, 2006 Deli Objavljeno Oktober 13, 2006 @ tati: ne mi rečt da si se ti okoli 20 zvečer vozila kje v okolici Vranskega? :grrr :grrr :grrr Šparam :devil: :OK: :OK: :grim :grim :010 jutri se čujeva....pa gremo mal pit :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 13, 2006 Deli Objavljeno Oktober 13, 2006 doma je......... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 13, 2006 Deli Objavljeno Oktober 13, 2006 jutri se čujeva....pa gremo mal pit :OK: :OK: Saj weš, da mal ne morm :blush: doma je......... :kva2: :worship: :OK: :beer2: :beer2: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Oktober 13, 2006 Deli Objavljeno Oktober 13, 2006 doma je......... :kva2: čestitke pa gasa :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alka Objavljeno Oktober 13, 2006 Deli Objavljeno Oktober 13, 2006 V soboto grem na Mobi krog. Štartam ob 11.00h iz Velenje. Se mi kdo pridruži?? Jaz! Jaz! Jaz! :kva2: A me vzameš??? :huh: Reči: Ja! :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se