bmwslo Objavljeno Oktober 13, 2006 Deli Objavljeno Oktober 13, 2006 doma je......... :kva2: [attachmentid=84044] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 13, 2006 Deli Objavljeno Oktober 13, 2006 Sem ga že vidu :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 13, 2006 Deli Objavljeno Oktober 13, 2006 Sem ga že vidu :OK: In :? A je črn :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 13, 2006 Deli Objavljeno Oktober 13, 2006 In :? A je črn :? Več al manj srebrno siv. Je reku Motoristek da ga gre poslikat in bo dal fotke gor da se napasemo :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 13, 2006 Deli Objavljeno Oktober 13, 2006 Hvala za čestitke :OK: Sem ga slikal :OK: pa sedaj vse slike zbrisal iz kartice :devil: bom ga v nedeljo še enkrat, dvakrat, trikrat.... :lol1: da ne bo kaj narobe. lep je, ko sam Jason :devil: men se kar smeji.... :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 13, 2006 Deli Objavljeno Oktober 13, 2006 Hvala za čestitke :OK: Sem ga slikal :OK: pa sedaj vse slike zbrisal iz kartice :devil: bom ga v nedeljo še enkrat, dvakrat, trikrat.... :lol1: da ne bo kaj narobe. lep je, ko sam Jason :devil: men se kar smeji.... :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Oktober 13, 2006 Deli Objavljeno Oktober 13, 2006 (popravljeno) doma je......... :kva2: čestitke :OK: :OK: :worship: :worship: Saj weš, da mal ne morm :blush: :worship: :OK: :beer2: :beer2: :beer2: pol pa ornk, ne :naughty: :naughty: :beer2: :drunk: nekam kjer majo domač mošt :OK: :grim .) .) Popravljeno Oktober 13, 2006. Popravil tati Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 14, 2006 Deli Objavljeno Oktober 14, 2006 Dobro jutro :glare: :glare: Včeraj sem se odločil, da bom najbrž tudi jaz odjavil motor. :slap: Vzrok za odjavo je v želji, po precej detaljnem "servisu" ali obnovi . Razstaviti na prafaktorje bi se reklo in potem počasi nazaj dajati. Končna odločitev pade ta vikend. Malo se morem še peljat potem pa ?? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 14, 2006 Deli Objavljeno Oktober 14, 2006 @ motoristek, si se mogoče včeraj okoli 15 vozil kaj po cesti arja vas - velenje? :hmm: Dobro jutro Štamperlarija. :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 14, 2006 Deli Objavljeno Oktober 14, 2006 @ motoristek, si se mogoče včeraj okoli 15 vozil kaj po cesti arja vas - velenje? :hmm: Dobro jutro Štamperlarija. :eek: :grim Je lep je lep.... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 14, 2006 Deli Objavljeno Oktober 14, 2006 S sopotnico? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 14, 2006 Deli Objavljeno Oktober 14, 2006 S sopotnico? :whistle: je fukiš baba.... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 14, 2006 Deli Objavljeno Oktober 14, 2006 :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 14, 2006 Deli Objavljeno Oktober 14, 2006 Kam ste vsi poniknili. Danes smo bili na Mobikrogu in bilo je :worship: Odjava ne pride v poštev :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 14, 2006 Deli Objavljeno Oktober 14, 2006 (popravljeno) Dobro jutro :glare: :glare: Včeraj sem se odločil, da bom najbrž tudi jaz odjavil motor. :slap: Vzrok za odjavo je v želji, po precej detaljnem "servisu" ali obnovi . Razstaviti na prafaktorje bi se reklo in potem počasi nazaj dajati. Končna odločitev pade ta vikend. Malo se morem še peljat potem pa ?? :hmm: Ja vreme kot nalašč za motoriranje jaz pa doma. Pojma nima, kaj bom naredu, ste mi pa mal mislt dali ko vsi nekaj menjujete. Nisem se še odločil. Mogoče tudi kaj zamenjam. Bomo vidli če bo kak pacient za mojo belo zverino . Navalite. Border če te zanima (moj MOTOR seveda) pokliči :lol1: Popravljeno Oktober 14, 2006. Popravil bmwslo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
border Objavljeno Oktober 14, 2006 Avtor Deli Objavljeno Oktober 14, 2006 Evo se mene... koncno doma... Border če te zanima (moj MOTOR seveda) pokliči :lol1: Kako se naj izrazim... "ni dinari". Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
border Objavljeno Oktober 14, 2006 Avtor Deli Objavljeno Oktober 14, 2006 Ostajam zvest... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 14, 2006 Deli Objavljeno Oktober 14, 2006 Ja vreme kot nalašč za motoriranje jaz pa doma. Pojma nima, kaj bom naredu, ste mi pa mal mislt dali ko vsi nekaj menjujete. Nisem se še odločil. Mogoče tudi kaj zamenjam. Bomo vidli če bo kak pacient za mojo belo zverino . Navalite. jaz pa popoldne lepo do Mozirja, preko Lepe Njive - Šoštanja - Zavodnj na vrh Slemena B) pa nazaj čez Florjan in Skorno (po vrhu) še hitr skok na male Trojane na pir pa domu :grim ti si se pa zadnč vozil ko smo nekateri na šihtu jebali ježa :doze: P.S. Kaj je v ožjem izboru :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno Oktober 14, 2006 Deli Objavljeno Oktober 14, 2006 Ja vreme kot nalašč za motoriranje jaz pa doma. Pojma nima, kaj bom naredu, ste mi pa mal mislt dali ko vsi nekaj menjujete. Nisem se še odločil. Mogoče tudi kaj zamenjam. Bomo vidli če bo kak pacient za mojo belo zverino . Navalite. Border če te zanima (moj MOTOR seveda) pokliči :lol1: bela zverina je legenda :OK: tut če jo zamejaš se jo bomo vedno spominjal, sam si bomo pa kej druga zmislal kak bi poimenovali novo "zverino" sam prej powej ka boš kupu da lahk mal kombiniram z imenom zverine :D :P Ostajam zvest... pa ne jst sm pa mislu da se boma zmenla kej za aprilio mojo sj lahk menjama tut :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 14, 2006 Deli Objavljeno Oktober 14, 2006 bela zverina je legenda :OK: tut če jo zamejaš se jo bomo vedno spominjal, sam si bomo pa kej druga zmislal kak bi poimenovali novo "zverino" sam prej powej ka boš kupu da lahk mal kombiniram z imenom zverine :D :P Vse je še odprto, najprej je treba sploh prodat belo zverino, potem pa do pomladi videt kako in kaj. Cilj je vsekakor BMW ampak človek nikoli ne ve kako in kaj :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno Oktober 14, 2006 Deli Objavljeno Oktober 14, 2006 sm vidu da si ga že dal na avtonet :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 15, 2006 Deli Objavljeno Oktober 15, 2006 Gremo se vozit, vreme je :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 15, 2006 Deli Objavljeno Oktober 15, 2006 Gremo :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 15, 2006 Deli Objavljeno Oktober 15, 2006 Verjetno bom šel na Marijo ali pa na The Cesto. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
exe`FZS Objavljeno Oktober 15, 2006 Deli Objavljeno Oktober 15, 2006 Se lahko komu priključim v katerokoli smer po Slo iz Celja seveda, ..v zadnjem trenutku so mi odpovedali udeležbo na turi vsi pajdaši :krneki: , grem v vsakem primeru sam je pa itak bolš it u družbi :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se