Vikking Objavljeno Oktober 15, 2006 Deli Objavljeno Oktober 15, 2006 Verjetno bom šel na Marijo ali pa na The Cesto. Kdaj računaš bit na Mariji? Se lahko komu priključim v katerokoli smer po Slo iz Celja seveda, ..v zadnjem trenutku so mi odpovedali udeležbo na turi vsi pajdaši :krneki: , grem v vsakem primeru sam je pa itak bolš it u družbi :) A greš na furo proti Kozjem? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
exe`FZS Objavljeno Oktober 15, 2006 Deli Objavljeno Oktober 15, 2006 sicer sem imel v mislih nekaj daljšega, vseeno.. okrog enih sem nameraval štartat =) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vikking Objavljeno Oktober 15, 2006 Deli Objavljeno Oktober 15, 2006 sicer sem imel v mislih nekaj daljšega, vseeno.. okrog enih sem nameraval štartat =) 13:15 pr xxx-ih v celju? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
exe`FZS Objavljeno Oktober 15, 2006 Deli Objavljeno Oktober 15, 2006 xxx-i so na kidričevi če se ne motim? pridem! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vikking Objavljeno Oktober 15, 2006 Deli Objavljeno Oktober 15, 2006 xxx-i so na kidričevi če se ne motim? pridem! :OK: točno, tuki k gradijo tehnopolis Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 15, 2006 Deli Objavljeno Oktober 15, 2006 Jaz sem že the nazaj. Blo je krasno cca 130 km. Čez Trojane in Morawče, Trbowlje pa domow na the kosilo. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
border Objavljeno Oktober 15, 2006 Avtor Deli Objavljeno Oktober 15, 2006 bmwslo... dobra reklama za tvojga bmw 75.... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 15, 2006 Deli Objavljeno Oktober 15, 2006 bmwslo... dobra reklama za tvojga bmw 75.... :lol1: Je* ga, dobro blago se samo hvali. Mam pa za tebe zonder price če te zanima, ker bi ga rad še kdaj vidu in mal pocartal. :OK: Zdejle mi gre po glavi Balaševičeva pesem Prodaje se prijatelj . Ja ga bom kar pogrešal. Po drugi strani pa si ga seveda želim prodat, ker ... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 15, 2006 Deli Objavljeno Oktober 15, 2006 Zdrawo the Štamprli B) @bmwslo - res dobra reklama :OK: @tati - a,s še žiwa, kaj pa Jure :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
border Objavljeno Oktober 15, 2006 Avtor Deli Objavljeno Oktober 15, 2006 Hehe... ni dinari... mam zdej polno drugih izdatkov... studij, kuhinja, avto... :cry: Pa se tka so ze te tri nujne stvari pod vprasanjem. <_< Mah... zdej bomo fural kr Suzukija dalje, mogoce se kaksno sezono... pol bomo pa ze kej nasparl, pa kej zamenjal. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vikking Objavljeno Oktober 15, 2006 Deli Objavljeno Oktober 15, 2006 danes z exe`FZS naredla fajno turco čez Laško proti Sevnici na Kočevje, nato proti Cerknici, Vrhniki, Lj in proti Celju vmes na Trojanah mi je zmanjkalo bencina, in se najlepše zahvaljujem exe`FZS da je skočil po bencin na Vransko. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 15, 2006 Deli Objavljeno Oktober 15, 2006 :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
exe`FZS Objavljeno Oktober 15, 2006 Deli Objavljeno Oktober 15, 2006 ni panike, veš da nisem mogel pustit da ti tak pripetljaj pokvari vtis iz celodnevne vožnje.. Te držim za besedo, c u next week? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 15, 2006 Deli Objavljeno Oktober 15, 2006 :whistle: :blush: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Oktober 15, 2006 Deli Objavljeno Oktober 15, 2006 :whistle: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 15, 2006 Deli Objavljeno Oktober 15, 2006 Še ritka.... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vikking Objavljeno Oktober 15, 2006 Deli Objavljeno Oktober 15, 2006 Še ritka.... :kva2: kak lepa prikolica :P lep motorino :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
border Objavljeno Oktober 16, 2006 Avtor Deli Objavljeno Oktober 16, 2006 motoristek... maš pa zgurtnanega... a pr vas fejst kradejo??? :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 16, 2006 Deli Objavljeno Oktober 16, 2006 B'r zdrawo B) Schtamprli Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 16, 2006 Deli Objavljeno Oktober 16, 2006 B'r zdrawo B) Schtamprli Ave triumphator :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 16, 2006 Deli Objavljeno Oktober 16, 2006 Ave triumphator :worship: čuj ne seri ga no tak :grrr , te lahk v križu štihne, pol boš pa jamral :doze: P.S. Če slučajno kdo pozna koga, ki ima Tigra mi nej javi, ker videt na MSu ni nobenga takega :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 16, 2006 Deli Objavljeno Oktober 16, 2006 čuj ne seri ga no tak :grrr , te lahk v križu štihne, pol boš pa jamral :doze: P.S. Če slučajno kdo pozna koga, ki ima Tigra mi nej javi, ker videt na MSu ni nobenga takega :huh: Kaj te pa zanima? :D Hm bmwslo kaj pa ti Ave-jaš a boš ti tud Tigra kupu? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 16, 2006 Deli Objavljeno Oktober 16, 2006 Kaj te pa zanima? :D Tak malo splošno, glede servisov, pa če je treba kej posebej ahtat..... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 16, 2006 Deli Objavljeno Oktober 16, 2006 Servisi so na 10.000km :OK: Ahtat da ti ga ne fkradejo :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 16, 2006 Deli Objavljeno Oktober 16, 2006 Servisi so na 10.000km :OK: Ahtat da ti ga ne fkradejo :krneki: :D :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se