Zdrawc Objavljeno Oktober 17, 2006 Deli Objavljeno Oktober 17, 2006 (popravljeno) Don't mess with Nezza von Adolfo.. B) Špil, odpusti mi :blush: , nisem si mogelpomagat, da ne bi :grrr :whistle: Popravljeno Oktober 17, 2006. Popravil Thundercat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Oktober 17, 2006 Deli Objavljeno Oktober 17, 2006 :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 17, 2006 Deli Objavljeno Oktober 17, 2006 :angry: Dedi ne ga srat . Otroci so naše največje bogastvo. pred dnevi sem sedel v družbi z eno mlado "motosvetovko" ima < 2 meseca , pa sem hitro ugotovil, da sploh še nisem gluh. Jao sej bojo zrasl, so naši tudi. Ampak cartkani so pa :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 17, 2006 Deli Objavljeno Oktober 17, 2006 (popravljeno) :angry: sej nism tak mislu :grrr naslednič ko se srečama, pijema pire na moj račun :grim Popravljeno Oktober 17, 2006. Popravil Zdrawc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Oktober 17, 2006 Deli Objavljeno Oktober 17, 2006 sej nism tak mislu :grrr naslednič ko se srečama, pijema pire na moj račun :grim ti rajši izbriš tole svinjarijo, potem pa pire.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 17, 2006 Deli Objavljeno Oktober 17, 2006 ti rajši izbriš tole svinjarijo, potem pa pire.. Ewo zrihtano :grim Kdaj pa pire :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 17, 2006 Deli Objavljeno Oktober 17, 2006 In zavladal je mir v dolini štamplarski :worship: Awe Triumfator, Awe BMWmator :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Oktober 17, 2006 Deli Objavljeno Oktober 17, 2006 ajde, vsi k Motosfetofcu.. jaz plačam prvo rundo, ostale moj prijatelj Zdrawc!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 17, 2006 Deli Objavljeno Oktober 17, 2006 Mater bo gužva zdejle . Grem mal delat pridem več kasno :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 17, 2006 Deli Objavljeno Oktober 17, 2006 Ah brskam po starih arhivih pa sem zbrskal tole sličico. A se kdo prepozna na najej ?? [attachmentid=84288] :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 17, 2006 Deli Objavljeno Oktober 17, 2006 A se kdo prepozna na najej ?? Nje :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 17, 2006 Deli Objavljeno Oktober 17, 2006 Ah brskam po starih arhivih pa sem zbrskal tole sličico. A se kdo prepozna na najej ?? [attachmentid=84288] :lol1: danes sem bil pri njemu, :grim samo malo je zrasel... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 17, 2006 Deli Objavljeno Oktober 17, 2006 (popravljeno) samo malo je zrasel... :lol1: :hmm: takrat je bil še v merilu 1:18 :grim Popravljeno Oktober 17, 2006. Popravil Zdrawc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 17, 2006 Deli Objavljeno Oktober 17, 2006 :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brzi Objavljeno Oktober 17, 2006 Deli Objavljeno Oktober 17, 2006 dober dan štamperli :P ,končno sm dobu svojga kompa nazaj .) sm vidu da ste bli kr pridni pr pisanju :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Oktober 17, 2006 Deli Objavljeno Oktober 17, 2006 brzi... dobrodošel nazaj... tule če ne spremljaš redno dan za dnem, ure za urami, si v VELIKEM zaostanku :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 17, 2006 Deli Objavljeno Oktober 17, 2006 sm vidu da ste bli kr pridni pr pisanju :D Jop, dans boš lahk celo noč bral, kake bedarije smo pisali, ta'cajt, ko te ni blo :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brzi Objavljeno Oktober 17, 2006 Deli Objavljeno Oktober 17, 2006 brzi... dobrodošel nazaj... tule če ne spremljaš redno dan za dnem, ure za urami, si v VELIKEM zaostanku :blink: opažam :D Jop, dans boš lahk celo noč bral, kake bedarije smo pisali, ta'cajt, ko te ni blo :grim bomo vidl,kuk sm na hit preletel sm vidu da je kr neki sprememb(kecov nov motor,motoristekov,...) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno Oktober 17, 2006 Deli Objavljeno Oktober 17, 2006 he is back , can you believe this :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 17, 2006 Deli Objavljeno Oktober 17, 2006 :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 17, 2006 Deli Objavljeno Oktober 17, 2006 Ti ga pa vsak dan na sonček peleš. Lepo lepo :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 17, 2006 Deli Objavljeno Oktober 17, 2006 Ti ga pa vsak dan na sonček peleš. Lepo lepo :OK: vsaki dan hodim gledat, če je še not... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Oktober 17, 2006 Deli Objavljeno Oktober 17, 2006 ne kliči :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 ne kliči :devil: :grim jutro... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 Dobro jutro .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se