border Objavljeno Oktober 18, 2006 Avtor Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 Motoristkov BMW je vecji od Peugeota 206. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 Motoristkov BMW je vecji od Peugeota 206. :OK: Itak, saj tud 2x tolk košta :grim Pa B'r dan, kompanija B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 :devil: dan :yea1: pa oba sta spolirana v nulo :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 Dobro jutro banda. Evo jaz sem že danes naredil 100km. Štartal malo čez 7:00 :grim Režalo se mi je celo pot :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 Kolk prstow bo pa potrebno amputirat :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 Ma kaki amputirat. Ni zime za Eskime. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 He he, Brrrm ma prav. Edino mezinec na desni roki me je malo matral. Pa sem se ustavil in ga vtaknil v avspuh :blush: Z "medium done" mezincem sem se odpeljal naprej in užival vsak km :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 (popravljeno) Se po moje Kec ne sekira prav dost. Zdejle je na toplem (predvidevam), čez cajt ga pa še furca nazaj čaka, takrat bo pa že do rdečga lahko pognal. Samo previdno prosim :OK: :eek: Berem Vtisi z dnevnih fur, pa vidim, da sem se zaje* . Sem mislu, da si motor na servis peljal. :? Popravljeno Oktober 18, 2006. Popravil bmwslo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 Servis opravil že včeraj :grim Danes pa je bilo treba še nazaj priti :D Sicer pa če bo vse po načrtu grem popoldan spet malo na furco :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 Sicer pa če bo vse po načrtu grem popoldan spet malo na furco :D En krog po Laibaški obvoznici. :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 :grrr Tiste bom delal po vseh štirih :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 En krog po Laibaški obvoznici. :P :D sam bi moral prej kej takegale spredaj zmontirat :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 Check! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 joj kok je vam dober, k mate motor "ob sebi" pa se lahko vozite. jst pa tu samo gledam sonček in ostale, ki se veselo vozijo :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 :worship: Awe Triumfator, Awe BMWmator :worship: :devil: :devil: :devil: :devil: :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 :devil: :devil: :devil: :devil: :angry2: tati a si vidla tole :whistle: http://www.motosvet.com/izpis.php?cid=2924 :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 tati a si vidla tole :whistle: http://www.motosvet.com/izpis.php?cid=2924 :xx: Stari pa to je ja samo nateg. Japsi si s svojo uber vrhunsko izdelavo (napram šlampastim evropejcem :grrr ) pa ja tega ne bi nikoli privoščli. Nemogoče. :lol: :lol1: :lol: :devil: :D :P :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 Stari pa to je ja samo nateg. ......tistih, ki kupujejo Japce :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 Pa ne mi takih tu not objavljat, ko imam pa jazst tudi enega japanerja v garaži. :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 All i can say is :devil: :slap: (svesevračasveseplačapress) P.S. Pa da ne bi blo pomote, ne privoščim nobenmu tega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 (popravljeno) Jim ni frke, menda bo tole ja firma častila .) Serbus Špil :whistle: Popravljeno Oktober 18, 2006. Popravil Zdrawc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 Stari pa to je ja samo nateg. Japsi si s svojo uber vrhunsko izdelavo (napram šlampastim evropejcem :grrr ) pa ja tega ne bi nikoli privoščli. Nemogoče. :lol: :lol1: :lol: :devil: :D :P :lol: ni nateg - ampak jaz imam ta senzor že zamenjan :kva2: :grim ......, tako, da se ne sekiram kaj dosti, je pa res, da sami ne priznate, da ste imeli kakšne težave tudi s svojimi, :devil: :xx: čeprav niso Japonci Kec - pa na katerem koncu se zdaj nahajaš :? :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 ni nateg - ampak jaz imam ta senzor že zamenjan Ti ž' k maš weze <_< da ste imeli kakšne težave tudi s svojimi, kake težawe :whistle: n'č ne wem :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 @ tati, v tem trenutku v Velenju :D v popoldanskem trenutku pa v Lj :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 ni nateg - ampak jaz imam ta senzor že zamenjan :kva2: :grim ......, tako, da se ne sekiram kaj dosti, je pa res, da sami ne priznate, da ste imeli kakšne težave tudi s svojimi, :devil: :xx: čeprav niso Japonci Kec - pa na katerem koncu se zdaj nahajaš :? :? :? Po 30.000 km z Triumphom nobenih tezav... Absolutno nobenih... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se