KeC Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 Po 1000km z Triumphom absolutno nobenih težav :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 TATI, saj tko veš kdo vozi Triumphe. Džentelmeni. Še enga v tolažbo :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 Hi hi, MARJA stopa iz Rolsa z marelo v roki :D :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 Serbus Špil :whistle: sjaos Zdrawči! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 Bi znal bit zanimivo: Fura Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 sjaos Zdrawči! Lega nje ti m'n zdrawči..... <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 TATI, saj tko veš kdo vozi Triumphe. Džentelmeni. Še enga v tolažbo :004 :devil: :devil: :devil: :angry2: lupčka nazaj :004 :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 Bi znal bit zanimivo: Fura sm že zutre gledal, pa ne bo šans za letos :grrr mogoče na spomlad :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 Po 30.000 km z Triumphom nobenih tezav... Absolutno nobenih... :OK: vi ki imate denar, kaj pa jaz.......zato pa vozim Yamaho :grim :grim , s katero zopet nimam težav, razen tistega tps-ja :P :P sicer pa MARJA - mislim, da imaš ti eno Yamaho doma parkirano, al se motim :hmm: :hmm: :hmm: .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 @ Zdrawc, kakšen izgovor je pa tokrat? :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 @ Zdrawc, kakšen izgovor je pa tokrat? :BUA: Na Benkotu je zadej slide guma .) (čakam drugo) Tigra še pa ni doma :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 Na Benkotu je zadej slide guma .) (čakam drugo) Tigra še pa ni doma :closedeyes: Včeri sem na enmu sedel, pa še enga gledal 2m stran :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 dober dan štamperli :) tale jesen nam pa letos kr služi :OK: ej rozi ka ti slučain prodajaš yamaho :? ker sm vidu eno na avto netu ko pa na ročkah iste rožice k ti na čeladi :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 ne. je ne prodajam. vsaj zaenkrat še ne. če pa kdo prinese pravi denar, potem jo pa seveda dam :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 Včeri sem na enmu sedel, pa še enga gledal 2m stran :D Kje to :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 Lega nje ti m'n zdrawči..... <_< voham pire.. :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 voham pire.. :lol1: 1:1 :grim mater prej me je že Motoristek klical, da bi šla na pir, pa nism mel nič cajta :slap: , bemti gužwo :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 čuj diesel... sem malo prečekirala oglase. ja res je moj motor v oglasu. sem že našla krivca za to. in se je zagovarju na takle način: sem ga dal/a gor, ker vem, da bi ti rada imela kaj močnejšega in je čas, če si res želiš, da to prodaš in kupiš kaj drugega. no ok. če je pa tak, pa da mi ga za pameten denar proda, potem sploh ni problema :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 (popravljeno) Motoristkov BMW je vecji od Peugeota 206. :OK: :grrr Itak, saj tud 2x tolk košta :grim Pa B'r dan, kompanija B) :grrr je stal kar toliko kot benfel-ima vse kar imajo mali :kva2: dan :yea1: pa oba sta spolirana v nulo :OK: :grim 1:1 :grim mater prej me je že Motoristek klical, da bi šla na pir, pa nism mel nič cajta :slap: , bemti gužwo :angry2: ...to vidite koliko se mu gre za Tigra, da Zdrawoljubac odvrne PIVO ,dela kot konj... :lol1: Popravljeno Oktober 18, 2006. Popravil motoristek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 vi ki imate denar, kaj pa jaz.......zato pa vozim Yamaho :grim :grim , s katero zopet nimam težav, razen tistega tps-ja :P :P sicer pa MARJA - mislim, da imaš ti eno Yamaho doma parkirano, al se motim :hmm: :hmm: :hmm: .) Imam ja. Ko pa otrok ne ve kaj je dobr motor al pa mu ga fotr ne kup boljšga :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
border Objavljeno Oktober 18, 2006 Avtor Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 UPS... sorry... :P :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 (popravljeno) Ko pa otrok ne ve kaj je dobr motor al pa mu ga fotr ne kup boljšga :lol1: Tukaj ni kej dodat B) Popravljeno Oktober 18, 2006. Popravil Zdrawc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 19, 2006 Deli Objavljeno Oktober 19, 2006 :yea1: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 19, 2006 Deli Objavljeno Oktober 19, 2006 Šatmperl sekcija dobro jutro. A je sam Motoristek že pokonc ? :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Oktober 19, 2006 Deli Objavljeno Oktober 19, 2006 nekateri smo že tako dolgo pokonc, da bo treba že it spat :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se