Pips Objavljeno Oktober 23, 2006 Deli Objavljeno Oktober 23, 2006 .) dobro jutro VETERANI sekcije Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 23, 2006 Deli Objavljeno Oktober 23, 2006 Dobro jutro vsem. Matr me je pa fajn zmatral včeraj :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Oktober 23, 2006 Deli Objavljeno Oktober 23, 2006 aj, pardon..... sem čist pozabil pozdarwt :slap: Zdrawo! :D dobro jutro Štamprli...... Zdrawc - hvala za pozdrave od mistiya....bilo je fajn, čeprav sem pa danes čisto povožena kot bi me zadela neka čudna stvar.... :blink: :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 23, 2006 Deli Objavljeno Oktober 23, 2006 Zdrawo wsem B) bilo je fajn, čeprav sem pa danes čisto povožena kot bi me zadela neka čudna stvar.... :blink: :blink: Hudiča :devil: , le kaj bi to bilo :hmm: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 23, 2006 Deli Objavljeno Oktober 23, 2006 .) dobro jutro VETERANI sekcije :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Oktober 23, 2006 Deli Objavljeno Oktober 23, 2006 Zdrawo wsem B) Hudiča :devil: , le kaj bi to bilo :hmm: :naughty: pa še to ti moram povedati, da je danes bajram in vsi moji pacienti pečejo janije doma.... :blink: ki sem ga jedla v soboto na Grobniku....... zelo zanič :( :wacko: smo se velikokrat nate spomnili, tako, mislim, da ne vem kje si dobil JANIJA :kva2: prase je zakon... :OK: ampak - to sekundo so mi v ambulanto prinesli janija, ki je izvrstno pečen in neverjetno dober.... :grim bova šla skupaj lovit janija,mampak pod pogojem, da je dobro spečen :krneki: :hmm: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 23, 2006 Deli Objavljeno Oktober 23, 2006 (popravljeno) Če je jani zaneč, gre kuharju glava preč....... :devil: P.S. Tati 2.12., da ne pozabiš :whistle: Popravljeno Oktober 23, 2006. Popravil Zdrawc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Oktober 23, 2006 Deli Objavljeno Oktober 23, 2006 Če je jani zaneč, gre kuharju glava preč....... :devil: P.S. Tati 2.12., da ne pozabiš :whistle: to imam že zdavnaj v računalniku, lani sem zaj*****, letos pa pozabi, itak pa že prej... :yea1: :yea1: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Oktober 23, 2006 Deli Objavljeno Oktober 23, 2006 Dobro jutro vsem. Matr me je pa fajn zmatral včeraj :D ...nisi edini :grrr. (šestokmpluspress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 23, 2006 Deli Objavljeno Oktober 23, 2006 :yea1: Motoristek brez zamere, sam učirej sm vido pa pr XXXih enga lepšga GSa kot je tvoj :naughty: je bil skoraj nov 1200 GS-Adventure :eek: (na gumah še wse bucike :slap: ) sem pa ziher, da majstra poznaš, caj ima CE tablico, pa malo starejši možakar je :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 23, 2006 Deli Objavljeno Oktober 23, 2006 Motoristek brez zamere, sam učirej sm vido pa pr XXXih enga lepšga GSa kot je tvoj :naughty: je bil skoraj nov 1200 GS-Adventure :eek: (na gumah še wse bucike :slap: ) sem pa ziher, da majstra poznaš, caj ima CE tablico, pa malo starejši možakar je :grim Zdrawc a poznaš ti tisto domačo "Nobena ni lepša kot moja..." :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 23, 2006 Deli Objavljeno Oktober 23, 2006 Zdrawc a poznaš ti tisto domačo "Nobena ni lepša kot moja..." :wacko: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 23, 2006 Deli Objavljeno Oktober 23, 2006 :grim Ti boš pa za :beer2: dal, ker se vlečem za tebe :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 23, 2006 Deli Objavljeno Oktober 23, 2006 Ti boš pa za :beer2: dal, ker se vlečem za tebe :lol1: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 23, 2006 Deli Objavljeno Oktober 23, 2006 Zdrawc a poznaš ti tisto domačo "Nobena ni lepša kot moja..." :wacko: Poznam, poznam..... :grim sam, taka mrcina pa pri meni powzroči, da se 100X bolj slinim :kva2: , kot takrat ko vidim kako taprawo porcijo, dobro pečenega janija ali pa kralja žiwali :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 24, 2006 Deli Objavljeno Oktober 24, 2006 Hoj, hoj... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Oktober 24, 2006 Deli Objavljeno Oktober 24, 2006 dobro jutro :yea1: vreme pa kot da bo poletje in ne zima :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 24, 2006 Deli Objavljeno Oktober 24, 2006 Dobro jutro. :winkiss: Vreme je pa res malo :doze: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 24, 2006 Deli Objavljeno Oktober 24, 2006 Hi hi, mene matra da bi se šel vozit :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 24, 2006 Deli Objavljeno Oktober 24, 2006 Hi hi, mene matra da bi se šel vozit :D In zraven misliš, da si edini s takimi željami ? :nono: Nas je še par takih . No mene definitivno drži doma prednja guma. Ampak danes jo grem pa res iskat in jutri bo po moje gor :grim Potem pa ne odgovarjam več za svoja dejanja :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alka Objavljeno Oktober 24, 2006 Deli Objavljeno Oktober 24, 2006 A če bo popoldan brezdežno bo kdo kje? Jaz ja! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Oktober 24, 2006 Deli Objavljeno Oktober 24, 2006 dobr dan, čeprav zunaj zgleda kot da bo vsak trenutek tema.... :( baje je napovedano lepo vreme od četrtka dalje.... :OK: podaljšan vikend bo pa zakon za kakšno turco, ne :grim :hmm: Kec - kje zdaj živiš, bemti si skrivnosten :krneki: Zdrawc - :yea1: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 24, 2006 Deli Objavljeno Oktober 24, 2006 Vreme .... Pri nas je pred 10 minutami na eni polovici parcele deževalo, na drugi pa ne. Hkrati je na obe polovici sijalo sonce. :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alka Objavljeno Oktober 24, 2006 Deli Objavljeno Oktober 24, 2006 bmwslo - Vozi se samo po eni polovici. Po kateri, pa sam izberi. .) Jaz bom popoldan skor ziher nekje na mopiju. Če da kdo za rundo, se pa tud ne bom bla sekirala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Oktober 24, 2006 Deli Objavljeno Oktober 24, 2006 Jaz bom popoldan skor ziher nekje na mopiju. Če da kdo za rundo, se pa tud ne bom bla sekirala. ampak ti se boš vozila po Koroški :hmm: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se