Alka Objavljeno Oktober 24, 2006 Deli Objavljeno Oktober 24, 2006 Ker je Koroška tako mala, da jo prehitro prevozim, bom šla malo med vrle Štajerce. Razmišljam, da bi šla do Ce in pol nazaj proti Mb. Pa zdaj, ko že vem, kje so xxx - po vrlih napotkih v tej temi nekaj strani nazaj - ne vem, če se ne bom kr tam na kaki pijači ustavla. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Oktober 24, 2006 Deli Objavljeno Oktober 24, 2006 Ker je Koroška tako mala, da jo prehitro prevozim, bom šla malo med vrle Štajerce. Razmišljam, da bi šla do Ce in pol nazaj proti Mb. Pa zdaj, ko že vem, kje so xxx - po vrlih napotkih v tej temi nekaj strani nazaj - ne vem, če se ne bom kr tam na kaki pijači ustavla. Želim ti nadvse lepo vožnjo :yea1: , ne vem kakšno vreme je čez Trojane, tukaj v Lj. je negravžno...črni oblaki se kar podijo en čez drugega, ceste so mokre... :naughty: tako, da za motor sigurno ni... :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vikking Objavljeno Oktober 24, 2006 Deli Objavljeno Oktober 24, 2006 Ker je Koroška tako mala, da jo prehitro prevozim, bom šla malo med vrle Štajerce. Razmišljam, da bi šla do Ce in pol nazaj proti Mb. Pa zdaj, ko že vem, kje so xxx - po vrlih napotkih v tej temi nekaj strani nazaj - ne vem, če se ne bom kr tam na kaki pijači ustavla. Poklič, če boš pr xxx-ih, k popoldne bo sihurno kavica pasala mi :OK: Sam pridem z avtom, na zadnji kolici od skuterja se že vidjo droti, pa ne upam se vozit s tako gumo. Pa odjavu ga bom ta teden. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alka Objavljeno Oktober 24, 2006 Deli Objavljeno Oktober 24, 2006 Prej je deževalo v Ljubljani. Zdaj že dežuje v Velenju. Pa so vremenoslovci rekli, da se bo dež razširil od vzhoda po vsej državi. :D Če bo šlo tako naprej, očitno moja današnja zadeva odpade. Baje bo pa spet lepo v četrtek. Vikking - tvoje cifre nimam. Al misliš, da se tak glasno derem, da se bo od xxx čulo do tebe??? :kva2: Čeprav sem baje glasna ... Al jo maš mogoče v profilu - :hmm: - grem gledat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fius Objavljeno Oktober 24, 2006 Deli Objavljeno Oktober 24, 2006 Poklič, če boš pr xxx-ih, k popoldne bo sihurno kavica pasala mi :OK: Sam pridem z avtom, na zadnji kolici od skuterja se že vidjo droti, pa ne upam se vozit s tako gumo. Pa odjavu ga bom ta teden. to si pa res do konca zgonu .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vikking Objavljeno Oktober 24, 2006 Deli Objavljeno Oktober 24, 2006 to si pa res do konca zgonu .... po sredini :lol1: alka, pošljem ti po PM cifro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 24, 2006 Deli Objavljeno Oktober 24, 2006 In zraven misliš, da si edini s takimi željami ? :nono: Nas je še par takih . No mene definitivno drži doma prednja guma. Ampak danes jo grem pa res iskat in jutri bo po moje gor :grim Potem pa ne odgovarjam več za svoja dejanja :kva2: Mene pa TABLA je nimam več.... :whistle: Ker je Koroška tako mala, da jo prehitro prevozim, bom šla malo med vrle Štajerce. Razmišljam, da bi šla do Ce in pol nazaj proti Mb. Pa zdaj, ko že vem, kje so xxx - po vrlih napotkih v tej temi nekaj strani nazaj - ne vem, če se ne bom kr tam na kaki pijači ustavla. Ti si itaq naša... :wub: to si pa res do konca zgonu .... Ta v naši sekciji kuri gume... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 24, 2006 Deli Objavljeno Oktober 24, 2006 :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Oktober 24, 2006 Deli Objavljeno Oktober 24, 2006 :whistle: tole pa je neki.... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vikking Objavljeno Oktober 24, 2006 Deli Objavljeno Oktober 24, 2006 :whistle: a ta se ti vlači po garaži, pa ga nobeden noče :? Jst ga vzamem, da nau šou za staro železo :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 24, 2006 Deli Objavljeno Oktober 24, 2006 a ta se ti vlači po garaži, pa ga nobeden noče :? Jst ga vzamem, da nau šou za staro železo :P Poznam enga, ko bi takoj prišel po njega... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 24, 2006 Deli Objavljeno Oktober 24, 2006 Jaz mam pa novo gumo :kva2: Zaenkrat jo še po pisarni tulčam, jutri pa na motor :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Oktober 24, 2006 Deli Objavljeno Oktober 24, 2006 Ja, kako maš to? Tako, okroglo? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 24, 2006 Deli Objavljeno Oktober 24, 2006 Ja, kako maš to? Tako, okroglo? :P Okroglo in črno, tisto za na motor ja. :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 25, 2006 Deli Objavljeno Oktober 25, 2006 jutrček... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 25, 2006 Deli Objavljeno Oktober 25, 2006 Aha :zzz: Uh včeraj smo meli kostanjev piknik. Žal ni blo mošta zraven, je bil pa super vinček zato, pa sem danes malo utrujen :wacko: No pa ni hudega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 25, 2006 Deli Objavljeno Oktober 25, 2006 Dobro jutro :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Oktober 25, 2006 Deli Objavljeno Oktober 25, 2006 dobro jutro :lol1: kakšno je vreme tam čez Trojane :? ali je sonce kot v kotlu... :? .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 25, 2006 Deli Objavljeno Oktober 25, 2006 Zdrawo banda! :D Poznam enga, ko bi takoj prišel po njega... :whistle: Če to misliš, kar jaz mislim, da misliš, se motiš :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 25, 2006 Deli Objavljeno Oktober 25, 2006 dobro jutro :lol1: kakšno je vreme tam čez Trojane :? ali je sonce kot v kotlu... :? .) Še vedno oblačno ampak se štima. P.S. Odogovor na tvoje vprašanje: Lj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 25, 2006 Deli Objavljeno Oktober 25, 2006 Zdrawo banda! :D Če to misliš, kar jaz mislim, da misliš, se motiš :grim jaz mislim, da nič ne mislim.... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 25, 2006 Deli Objavljeno Oktober 25, 2006 jaz mislim, da nič ne mislim.... :lol1: EMŠO :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 25, 2006 Deli Objavljeno Oktober 25, 2006 Nehita mislit ker nas vse skupaj glava boli ko vidva probata kaj tako nemogočega, pejta raj na motorje al pa na pir :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 25, 2006 Deli Objavljeno Oktober 25, 2006 No time..... :grrr No fun..... :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 25, 2006 Deli Objavljeno Oktober 25, 2006 Mater, a ste vsi na motorjeh :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se