Fius Objavljeno Oktober 25, 2006 Deli Objavljeno Oktober 25, 2006 ne.. jst bom zdele Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 25, 2006 Deli Objavljeno Oktober 25, 2006 Mater, a ste vsi na motorjeh :hmm: Pršow domow pred slabo urco :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 25, 2006 Deli Objavljeno Oktober 25, 2006 Pršow domow pred slabo urco :kva2: videt je blo :OK: , kje si se pa preganjal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 25, 2006 Deli Objavljeno Oktober 25, 2006 videt je blo :OK: , kje si se pa preganjal Ža-Dobrna-Vojnik-čvek pr motoristu Slavcu-Celje, mimo xXx (vse prazno)-Ža Nič posebnega ampak je po par dnevih abstinence praw pasalo. Pred tem sem pa še kolo snel in odnesel k vulkanizerju gumco zamenjat, pa pecikl gor, tko da je blo kar nekaj druženja z mojo belo zverino :OK: P.S. A misliš da je Brrm že zaključil svojo štorijo ?? Se mi še kar bere kako nadaljevanje. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Oktober 25, 2006 Deli Objavljeno Oktober 25, 2006 Ni. Jo bo sedaj. Po službi na brzake skočil po ene papirje v LJ. Sz motorjem, prosim lepo. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 25, 2006 Deli Objavljeno Oktober 25, 2006 Ni. Jo bo sedaj. Po službi na brzake skočil po ene papirje v LJ. Sz motorjem, prosim lepo. :) Čakam ko [attachmentid=84889] na kost :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 25, 2006 Deli Objavljeno Oktober 25, 2006 Čakam ko [attachmentid=84889] na kost :kva2: fajn je zaključil :D , čist v stilu celotnega opisa :yes: Še enkrat čestitke Brrrmu za takšno pot in seveda naknadni na računalnik spravljeno celotno zgodbo :worship: :beer2: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Oktober 25, 2006 Deli Objavljeno Oktober 25, 2006 Saj sedaj si pa boste malo odpočili od mene. Jutri zgineva z Lady za dva dni na lepše. Mokrice in Otočec. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brzi Objavljeno Oktober 25, 2006 Deli Objavljeno Oktober 25, 2006 lepo se mejta,uživajta napovedan je pa tak lep vreme :D dober večer :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 25, 2006 Deli Objavljeno Oktober 25, 2006 Pršow domow pred slabo urco :kva2: :yea1: Nov alarm na vikendu... :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 26, 2006 Deli Objavljeno Oktober 26, 2006 Dobro jutro štamperli :wacko: Danes se boste odpočili od mene tudi (ne čisto), ker grem na severno primorsko. Je včasih tudi treba malo delat kaj češ. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 26, 2006 Deli Objavljeno Oktober 26, 2006 :yea1: :worship: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 26, 2006 Deli Objavljeno Oktober 26, 2006 Javljam se iz rezervne lokacije - Toilmin :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 26, 2006 Deli Objavljeno Oktober 26, 2006 Dober juter, obeta se lepo in kilometrovno :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 26, 2006 Deli Objavljeno Oktober 26, 2006 Dobr jutr :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Oktober 26, 2006 Deli Objavljeno Oktober 26, 2006 dober dan :yea1: ravnokar prišel s službenega terena in Ljubljana ima danes sonce :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 26, 2006 Deli Objavljeno Oktober 26, 2006 in Ljubljana ima danes sonce :lol1: Jap, in takrat šele človek vidi, kak je pa nam fajn, k mamo skoz sonce B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fius Objavljeno Oktober 26, 2006 Deli Objavljeno Oktober 26, 2006 Jap, in takrat šele človek vidi, kak je pa nam fajn, k mamo skoz sonce B) de neb kej čez l'blansko meglo guvoru... :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 26, 2006 Deli Objavljeno Oktober 26, 2006 de neb kej čez l'blansko meglo guvoru... :photo: Sej nje, da bi meu kej čez m'glo, sploh l'blansko :grrr jaz sam savins'k sonce hwalim :grim B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fius Objavljeno Oktober 26, 2006 Deli Objavljeno Oktober 26, 2006 Sej nje, da bi meu kej čez m'glo, sploh l'blansko :grrr jaz sam savins'k sonce hwalim :grim B) lohk ga je teb hvalt k ga vidš ! :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 26, 2006 Deli Objavljeno Oktober 26, 2006 (popravljeno) lohk ga je teb hvalt k ga vidš ! :eek: Jap, p'r nas je zdejle praw kičasto B) Halo Špil, ka boš reku? Popravljeno Oktober 26, 2006. Popravil Zdrawc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 26, 2006 Deli Objavljeno Oktober 26, 2006 dober dan :yea1: ravnokar prišel s službenega terena in Ljubljana ima danes sonce :lol1: jaz tudi.... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Oktober 26, 2006 Deli Objavljeno Oktober 26, 2006 Halo Špil, ka boš reku? Špil reporting: v mestu ob Dravi so vse perspektivne zlezle v bikinke, saj sonce n.o.r.o. žge!! takole se pa hladijo v pisarnah: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 26, 2006 Deli Objavljeno Oktober 26, 2006 UUUUUUUUUUuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.............. da bi jaz mel tako tajnico :kva2: ....kaj bi mi mrzle pire nosla :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Oktober 26, 2006 Deli Objavljeno Oktober 26, 2006 in Ljubljana ima danes sonce :lol1: tudi včeri ga je mela, le nad oblaki... :blush: sicer pa včeri tudi v savinjski ni blo kakšne hude pripeke.... danes pa je..... :OK: :OK: , ampak motorjev bolj malo na cesti - med savinjsko in lj. srečala enega samega Stroma, ki jo je žgal proti Trojanam.... :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se