motoristek Objavljeno Oktober 26, 2006 Deli Objavljeno Oktober 26, 2006 Magla svuda oko nas..... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Oktober 26, 2006 Deli Objavljeno Oktober 26, 2006 Magla svuda oko nas..... :lol1: se strinjam s tabo :naughty: .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Oktober 26, 2006 Deli Objavljeno Oktober 26, 2006 Na popoldanski peš turi srečal Brzega,ČELADA :nono: malo kasneje pa Rossl20 s čelado :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 26, 2006 Deli Objavljeno Oktober 26, 2006 Pravkar se vrnil na glavno lokacijo. Dost je blo za dons , vas samo pozdravljem :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 26, 2006 Deli Objavljeno Oktober 26, 2006 Pr nas že zmerm ni megle :grrr ........ ..... sam je pa dunkel, tak kot je blo enkrat čez male Trojane (64ga leta se mi zdi) :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 27, 2006 Deli Objavljeno Oktober 27, 2006 :yea1: :yea1: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Oktober 27, 2006 Deli Objavljeno Oktober 27, 2006 Na popoldanski peš turi srečal Brzega,ČELADA :nono: to sem ga že jaz enkrat skurcal, pa se je zgovarjal na frizerja.. :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 27, 2006 Deli Objavljeno Oktober 27, 2006 Zdrawo banda.... B) @BRZI - ne bodi gradski fičfirič :krneki: :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 27, 2006 Deli Objavljeno Oktober 27, 2006 Dobro jutro P.S. Zdrawc dobra Benko predstavitev :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 27, 2006 Deli Objavljeno Oktober 27, 2006 P.S. Zdrawc dobra Benko predstavitev :OK: Hwala, sam pol tolk ne :grrr kot je twoja :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 27, 2006 Deli Objavljeno Oktober 27, 2006 (popravljeno) :yea1: :yea1: :yea1: maš fajn podpis :grim :OK: Pa drgač wse čist mrtvo, ki ste kej :hmm: dvomim, da se vsi tak furate ko KeC :worship: Popravljeno Oktober 27, 2006. Popravil Zdrawc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Oktober 27, 2006 Deli Objavljeno Oktober 27, 2006 Pa drgač wse čist mrtvo, ki ste kej :hmm: dvomim, da se vsi tak furate ko KeC :worship: evo mene v delavnici, danes kupila nov avto, kaj čem - star 15 let, :slap: :slap: za kakšno leto bo... :hmm: :hmm: vozila se bom jutri, eni bodo potem žurali in to eno uro dlje, jaz pa eno uro dlje delala... :cry: :cry: ej Zdrawc - si pa polepšal dan unmu mojmu pacientu.... še vzuni je tulu tisto tvoje ...."češplja je......." lep motoristični vikend, Zdrawc ti pa pazi na zdravje, da ne boš preveč garal in nič pil.... :wacko: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Oktober 28, 2006 Deli Objavljeno Oktober 28, 2006 dobro jutro :OK: grem okrog kure :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 28, 2006 Deli Objavljeno Oktober 28, 2006 Dobro jutro. Jaz grem pa z mojo kuro kavo spit :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 28, 2006 Deli Objavljeno Oktober 28, 2006 Dobro jutro banda, treba grehe poravnat in sem v službi :D Je blo pa včeraj :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Oktober 28, 2006 Deli Objavljeno Oktober 28, 2006 Jaz tudi, grehe. Sem že obesil perilo. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Oktober 28, 2006 Deli Objavljeno Oktober 28, 2006 Zelo lepa sobota za motoriranje. Najmlajšega posadil na Kavasakija in poslal v Strunjan, jaz pa grem čohat peč v kurilnico. To sezono je še nisem zakuril in je danes lepa priložnost, da jo očistim. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 28, 2006 Deli Objavljeno Oktober 28, 2006 Neki se je pooblačil, se pa zna zgodit, da grem popoldan spet na motor :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Oktober 28, 2006 Deli Objavljeno Oktober 28, 2006 Neki se je pooblačil, se pa zna zgodit, da grem popoldan spet na motor :D tudi jaz po ene 14 dneh :doze: :glare: , ampak samo cca. 150 kilometrov, ker je treba potem v službo :blink: , uživite.... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 28, 2006 Deli Objavljeno Oktober 28, 2006 Serbus Banda B) @tati - hvala za lepe želje in v veselje mi je, da komu naredim veselje :grim drgač pa dons sped delovno <_< 7-10h sm nalago in furo gnuj .) , hvala biogu vsaj getribe od Zetorja niso fukale, tak kot zadnč.... 11 - 14h hardware na šihtu :wacko: 14- 15.30 piri v Zmajevi :devil: dajle ša pa na hitr malo softwre-ja u pisarni :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 28, 2006 Deli Objavljeno Oktober 28, 2006 maš fajn podpis :grim :OK: Pa drgač wse čist mrtvo, ki ste kej :hmm: dvomim, da se vsi tak furate ko KeC :worship: :grim Serbus Banda B) @tati - hvala za lepe želje in v veselje mi je, da komu naredim veselje :grim drgač pa dons sped delovno <_< 7-10h sm nalago in furo gnuj .) , hvala biogu vsaj getribe od Zetorja niso fukale, tak kot zadnč....11 - 14h hardware na šihtu :wacko: 14- 15.30 piri v Zmajevi :devil: dajle ša pa na hitr malo softwre-ja u pisarni :unsure: Hvala enako.... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 28, 2006 Deli Objavljeno Oktober 28, 2006 Ste se kje potepal ?? Jaz sem naredu enih cca 100 km danes dopoldan. Pa nekako nisem bil ravno razpoložen :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
border Objavljeno Oktober 28, 2006 Avtor Deli Objavljeno Oktober 28, 2006 Pozdravljena banda. Zdej pa bo ze pocasi skranji cas, da se bomo dobili na kaksni pijacki. bmowslo... dobro oglasujes svoj motor. :D Ti bos razvil novo metodo prodajanja rabljenih motorjev preko motosveta. Zgleda kot prava reklama. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 28, 2006 Deli Objavljeno Oktober 28, 2006 v ponedeljek sem ziher pri XXX :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 28, 2006 Deli Objavljeno Oktober 28, 2006 Pozdravljena banda. Zdej pa bo ze pocasi skranji cas, da se bomo dobili na kaksni pijacki. bmowslo... dobro oglasujes svoj motor. :D Ti bos razvil novo metodo prodajanja rabljenih motorjev preko motosveta. Zgleda kot prava reklama. :OK: Hehe škoda sama reklama ni dovolj. Ga bo treba še prodat. Mater narod sploh ne ve kaj zamuja. :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se