tati Objavljeno Maj 29, 2006 Opozori Objavljeno Maj 29, 2006 bom spoštoval glas večine. sej so obe vredu. motor.... .)
border Objavljeno Maj 29, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Maj 29, 2006 Dobro naj bo motor... :) Ampak vam bom sprintal velikost, ki bo na majici in vam jo prnesem v cetrtek.
border Objavljeno Maj 29, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Maj 29, 2006 brez čelade in brez motorja ...tudi ta ideja ni slaba.
zlati Objavljeno Maj 29, 2006 Opozori Objavljeno Maj 29, 2006 ja,ja mene pa nisi videl, pa mislim, da sem bila najdlje prisotna, edinega, ki sem ga srečala je bil lederman, vsi ostali so :zzz: :zzz: že takrat spali ko sem bila najbolj v akciji.... prišli od 19 uri, odšli ob 11 uri nasljednjega dne... :grim :grim prišli ob 15uri,odšli ob 03 uri naslednji dan fajn je bilo :OK:
rosse20 Objavljeno Maj 29, 2006 Opozori Objavljeno Maj 29, 2006 Za Šentjurčansko lokacijo: Vedno, kadar se vozim skozi Kozje, me ima, da bi se usedel na teraso birtije, ki tam stoji ob bajerju. Ne vem, zdi se mi taka pomirjujoča lokacija. Ampak, kadar vozim, se mi ne ljubi ustavljati, zato tistega kotička mirnosti še nisem preizkusil. kozje in šentjur sta kar precej oddaljena! jst predlagam nov trgovski center selič, ker imajo vedno odprto in dovolj velik parkirni prostor, poleg tega pa je ob cesti in ne bi noben zgrešil. Kateri logo uporabimo s čelado ali s motorjem? sem za motor :kva2:
Špilferderber Objavljeno Maj 29, 2006 Opozori Objavljeno Maj 29, 2006 kozje in šentjur sta oddaljena samo 30 km norih ovinkov.. :OK: sicer pa ex-šaleška sekcija vztrajno zavrača šentjur kot možno lokacijo štamperlaških srečanj.. ha, kec, ha? pa ne vem, zakaj.. kar pozabijo na številčno najmočnejšo avtonomno pokrajino..
Zdrawc Objavljeno Maj 29, 2006 Opozori Objavljeno Maj 29, 2006 Border - na majici naj bo motor čelado nosijo tudi padalci, gasilci, gradbeniki, pa razni Šumaher & Co........
Brrrm Objavljeno Maj 29, 2006 Opozori Objavljeno Maj 29, 2006 Na majici ne sme biti motorja, ker motorje vozijo tudi: gostilniški postavljači in nastopači po zadnjem in nastopači po sprednjem kolesu in čefurji in podobni and in & Co. :devil: :P
Špilferderber Objavljeno Maj 29, 2006 Opozori Objavljeno Maj 29, 2006 (popravljeno) nihče pa še ni rekel, da na majici ne sme biti motorja z bokser cilindri.. :naughty: zatorej.. p.s. Brrrm je blagoslovil svoj 8k podpis v to debato.. O:-) Popravljeno Maj 29, 2006. Popravil Špilferderber
Zdrawc Objavljeno Maj 29, 2006 Opozori Objavljeno Maj 29, 2006 zatorej.. ewo ti ga, sicer malo stariji a še wedno dela
rosse20 Objavljeno Maj 29, 2006 Opozori Objavljeno Maj 29, 2006 ok... tole je pa že ornk prešlo na kompliciranje <_<
Zdrawc Objavljeno Maj 29, 2006 Opozori Objavljeno Maj 29, 2006 Zdrawc mela sva iste misli in iste težave, tisti Griso je deloval hudo mamljivo :D Čeprav meni predvsem padla v oči mrcina ki jo je vozila Benka :ninja: (špilovemokresanjepress) Aja, s čim je pa bla :hmm: jaz babnco sem videl na hitro, motora pa ne :grrr
tati Objavljeno Maj 29, 2006 Opozori Objavljeno Maj 29, 2006 ewo ti ga, sicer malo stariji a še wedno dela ti pluvaš po moji Yamahi, ne vem komu je zdaj crknil motor - bavarc je šel v k***** :slap: .)
Zdrawc Objavljeno Maj 29, 2006 Opozori Objavljeno Maj 29, 2006 Eh, moj ni prawi BMW, je z vsek koncev skup nametana roba :doze: za taprawga še šparam :whistle:
border Objavljeno Maj 29, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Maj 29, 2006 Okej okej... konc ircanja... na majci bo motor. ;) Ja lepo bi bilo, da bi dokonco oblikovali vse lokacije, kjer se bomo srecevali... in da naredimo plan za kaki mesec naprej, mogoce tudi dva. Zdej imamo Zrece, Velenje in Celje. Jaz predlagam se Hrastnik ali Trbovlje... da se peljemo cez marijo reko lahko...
border Objavljeno Maj 29, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Maj 29, 2006 (popravljeno) Okej... owrajt... zdej imamo regijo 03 pokrito razen tam kjer je vprasaj se pa ni... to pa je naloga od Špila da izbere lokacijo... Popravljeno Maj 29, 2006. Popravil border
KeC Objavljeno Maj 29, 2006 Opozori Objavljeno Maj 29, 2006 Hm pa so Trboveljčani in okolica zainteresirani?
lederman Objavljeno Maj 29, 2006 Opozori Objavljeno Maj 29, 2006 Uuuuu, tuki se je pa kr dogajal. Na zalost nism spremljal teme. .) A za majice se še zbirajo naročila? Če bo vreme & čas pridem v četrtek.
Vikking Objavljeno Maj 29, 2006 Opozori Objavljeno Maj 29, 2006 Naročilo majic Naročila se pobirajo do srečanja v četrtek.
Špilferderber Objavljeno Maj 30, 2006 Opozori Objavljeno Maj 30, 2006 v trbovljah poznam en pub (v objektu nasproti telovadnice), pa ne vem točno, kako se mu reče.. v šentjurju pa je lokacija za srečanje Pošta bar v strogem najstrožjem centru mesta.. al pa petelinček.. vsekakor bo treba enkrat tudi v kozje pogledat v motel ob ribniku..
Vikking Objavljeno Maj 30, 2006 Opozori Objavljeno Maj 30, 2006 v trbovljah poznam en pub (v objektu nasproti telovadnice), pa ne vem točno, kako se mu reče.. v šentjurju pa je lokacija za srečanje Pošta bar v strogem najstrožjem centru mesta.. al pa petelinček.. vsekakor bo treba enkrat tudi v kozje pogledat v motel ob ribniku.. Petelinček za začasno lokacijo bi bil čist vredu, drugač pa je še Bohorč, morebiti še Ahac, otok na Proseniškem, na vrhu Prevorja..
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se