zlati Objavljeno Oktober 30, 2006 Deli Objavljeno Oktober 30, 2006 jest ga bom zihr ta teden,moram ga še pelat oprat podmazat pol pa zimsko :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 30, 2006 Deli Objavljeno Oktober 30, 2006 Zakaj bi šlo vam boljš kot nam revežem... :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 30, 2006 Deli Objavljeno Oktober 30, 2006 No vi kar pridno odjavljajte :devil: Komaj čakam da vam bom slino puščal :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzi Objavljeno Oktober 30, 2006 Deli Objavljeno Oktober 30, 2006 No Štamperli, Želim vam lepe praznike in lepo vreme, da boste lahko pokopališča obiskali kar z motorji(vem da si to silno vsi želite) :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brzi Objavljeno Oktober 30, 2006 Deli Objavljeno Oktober 30, 2006 @ border:ka pa to da prodajaš motor,ka maš namen drugega kupit? .) lepe praznike!!!!(?) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
border Objavljeno Oktober 30, 2006 Avtor Deli Objavljeno Oktober 30, 2006 ja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 31, 2006 Deli Objavljeno Oktober 31, 2006 Dobro jutro štamperl-land. Se eni javljajo iz ilegale vidim po dollllgem času. Kje ste se pa zgubli. :yea1: A danes bo kdo križaril okoli ? JAz planiram eno lažjo (beri krajšo) varianto, verjetno preko kozjanskega pa malo gor dol. :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Oktober 31, 2006 Deli Objavljeno Oktober 31, 2006 Kaj novega v Deželi " polnih " štamperlov :hmm: :hmm: Lep dan, pa velik kilometrov dons, štamperli. No ja vsaj nekateri :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 31, 2006 Deli Objavljeno Oktober 31, 2006 He he nič ekstra novega, eni odjavljajo drugi pa se režimo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Oktober 31, 2006 Deli Objavljeno Oktober 31, 2006 Danes bo padlo ene 450 km, ampak dvoslednih. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 31, 2006 Deli Objavljeno Oktober 31, 2006 Ja, Ptuj in nazaj ... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 31, 2006 Deli Objavljeno Oktober 31, 2006 Danes samo pozdraw z šihta <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 31, 2006 Deli Objavljeno Oktober 31, 2006 Pozdrav sotrpin :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 31, 2006 Deli Objavljeno Oktober 31, 2006 Danes samo pozdraw z šihta <_< Še žal vam bo :naughty:. Čakam da bo vsaj 10 stopinj potem pa gremoooo :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 31, 2006 Deli Objavljeno Oktober 31, 2006 sej bom jaz tudi videt, dans še utegnil it malo okrog z motorjem..... :grim ni prewelke gužve tule :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 31, 2006 Deli Objavljeno Oktober 31, 2006 Mogoče tudi jaz :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Oktober 31, 2006 Deli Objavljeno Oktober 31, 2006 Danes samo pozdraw z šihta <_< A ti tud :hmm: :hmm: :hmm: No ja bo pa vsaj praznični dodatek. Ne trpi prevč. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 31, 2006 Deli Objavljeno Oktober 31, 2006 sej bom jaz tudi videt, dans še utegnil it malo okrog z motorjem..... :grim ni prewelke gužve tule :grrr Pa kaj je tale Tiger res tako drag..... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 31, 2006 Deli Objavljeno Oktober 31, 2006 Pa kaj je tale Tiger res tako drag..... :lol1: nop :grrr šofer dost kuri :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 31, 2006 Deli Objavljeno Oktober 31, 2006 Ej banda evo mene nazaj po krasnih 375 km . Ni glih okol kure , sem bil pa v kurji riti :lol1: (beri Tolmin) :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Oktober 31, 2006 Deli Objavljeno Oktober 31, 2006 Kaj novega v Deželi " polnih " štamperlov :hmm: :hmm: Lep dan, pa velik kilometrov dons, štamperli. No ja vsaj nekateri :worship: Marja - tudi tiski, ki danes nismo delali smo lepo bluzili okrog z avtom , vsaj jaz in j****, ker se njemu ne da na motor...... :blink: :angry2: greš danes na party k Gremiumom :? :? nop :grrr šofer dost kuri :naughty: ti šofer - na katerem britofu boš jutri :? :? oz. v katerem bifeju .) .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 31, 2006 Deli Objavljeno Oktober 31, 2006 Ej banda evo mene nazaj po krasnih 375 km . Ni glih okol kure , sem bil pa v kurji riti :lol1: (beri Tolmin) :yea1: :blink: :OK: jaz pa po domačih logih ....do Solčave, nato nazaj do Luč - Podvolovljek - Kranjski rak - Černivc - GG - Bočna- Nazarje pa spet nazaj domow kljub že skoraj mrazu se mi je skoz :D v četrtek nesem pa tablco nazaj..... :doze: sej vem: Zarečenga kruha se največ poje... :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Oktober 31, 2006 Deli Objavljeno Oktober 31, 2006 Marja - tudi tiski, ki danes nismo delali smo lepo bluzili okrog z avtom , vsaj jaz in j****, ker se njemu ne da na motor...... :blink: :angry2: greš danes na party k Gremiumom :? :? Bom kar v LJ. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 31, 2006 Deli Objavljeno Oktober 31, 2006 ti šofer - na katerem britofu boš jutri :? :? oz. v katerem bifeju .) .) Pr Sv. Martinu :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 31, 2006 Deli Objavljeno Oktober 31, 2006 O Suzi, kaj se dogaja v vašem koncu. Že dolgo se nismo videli. ;) Kaj novga, ste odjavl al se še vozita ?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se