motoristek Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 Kaj sem spet jaz prvi..... :grim Treba delat, da bom imel na pomlad star dopust... :worship: dobro jutro, zaspani štamprlčki.... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 Dobro jutro. Ja eden mora bit prvi kaj češ. Drugač pa kako ste kaj ? Gremo danes kaj na motor ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 Si kaj doma ti prinesem knjige nazaj :naughty: se je model že kaj oglasil... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 dobro jutro :yea1: delamo :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 morgen.. a ste še kaj registrirani? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 morgen.. a ste še kaj registrirani? :D Mi smo registrirani vedno :grim (če drgač ne, kot alkoholiki) :lol1: Sem doma (poklič prej), A te še ni kontaktiral ??? Preklet :devil: . Za jajce ga bom obesu. :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 Serbus :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 'tro. Kaj nisi ti na nekem rezanju? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 'tro. Kaj nisi ti na nekem rezanju? :P :grrr od torka dalje .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 dober jutr :) jst sm pa mal bol pozn :) dijaki se mormo naspat nasledn tedn bomo pa mi taprvo mogl vstat :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 dijaki se mormo naspat nasledn tedn bomo pa mi taprvo mogl vstat :) .....me res zanima, kdaj ustajaššššššš :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 :grrr od torka dalje .) jaz pa prepričana, da greš ta teden pod nož, zdaj me pa že presneto zanima zakaj ta teden NIČ alkohola :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 da se mu tista jetra razcirozijo pa tudi rabi nekaj časa :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 :OK: :OK: :OK: na žalost kar malo več kot en teden :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 Saj ni bilo mišljeno popolno razcirozenje, le tako mičkeno, toliko, da pokaže malo dobre volje. .) :) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 jaz pa prepričana, da greš ta teden pod nož, zdaj me pa že presneto zanima zakaj ta teden NIČ alkohola :? :? Kdaj, si še pa vidla kaga dohterja med prazniki delat :? , če res ni zelo nujno.... moj osebni zdravnik je že od petka fraj...... <_< , ne wem kak bom jutri popoldne napotnico dobil, k bo polna čakalnica unih tastarih prišlo po recepte za r'cneje, k jim jih bo čez 3 tedne zmanjkalo :blink: :slap: @ Brrrm - kaj je to razcirozenje :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 .....me res zanima, kdaj ustajaššššššš :hmm: 6 45 :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 6 45 :P :D to je pa res hmal <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 (popravljeno) Saj ni bilo mišljeno popolno razcirozenje, le tako mičkeno, toliko, da pokaže malo dobre volje. .) :) :P baje obstaja prav posebna terapija za tiste, ki gredo k zdravniku na kakšen sistematski pregled - pojedo neki tablet in jetra so kot nova..... .) Zdrawc mislim, da še nima čisto razpadlih :hmm: :hmm: :naughty: smo žleht,. ne :? :? Popravljeno November 2, 2006. Popravil tati Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 (popravljeno) Zdrawc mislim, da še nima čisto razpadlih :hmm: :hmm: :naughty: jaz mam pocinkana jetra :devil: Popravljeno November 2, 2006. Popravil Zdrawc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 (popravljeno) - kaj je to razcirozenje :hmm: potem pa res ne dvomim v to, da bi rabil razcirozenje, če imaš pocinkana jetra.... :OK: Popravljeno November 2, 2006. Popravil tati Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 malo se rajši brigajte za swoja jetra, da bodo imela kaj za delat, da wam slučajn ne zakrknejo :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 morgen.. a ste še kaj registrirani? :D SIOL rulz 24ur :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 SIOL rulz 24ur :lol1: Model je pustil nekaj za tebe :doze: Končno. :wacko: Pa še opraviču se je :hmm: No ja, drgač je pa kr OK dec :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 malo se rajši brigajte za swoja jetra, da bodo imela kaj za delat, da wam slučajn ne zakrknejo :devil: presneto sva pa midva z Brmm-jem razjezila našega Zdrawca, :blink: pa saj jeza škodi lepoti baje, zato ne smeva nič več jeziti bogega fanta .) .) .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se