Zdrawc Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 presneto sva pa midva z Brmm-jem razjezila našega Zdrawca, :blink: Neč me nista razjezila :grrr , še nasmejal sm se :grim pa saj jeza škodi lepoti baje, zato ne smeva nič več jeziti bogega fanta .) .) .) Men neč ne škodi :grrr ....no ja.... če sm brez pira, to mi škodi .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 Neč me nista razjezila :grrr , še nasmejal sm se :grim Men neč ne škodi :grrr ....no ja.... če sm brez pira, to mi škodi .) zdej se pa odloči, al boš pil, al boš abstiniral :? te vabim na pir-ne ta vikend ne pijem, zdaj mi pa spet pivo omenjaš :eek: :eek: :eek: :xx: :winkiss: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 Model je pustil nekaj za tebe :doze: Končno. :wacko: Pa še opraviču se je :hmm: No ja, drgač je pa kr OK dec :OK: ja, me je klical .) se čujeva.... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 Dober juter :eek: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 Dober dan.... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 dober dan štamperli :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 dan tudi iz dežele Kranjske .) .) , sonček, sneg in še petek po vrhu - fajn :OK: :OK: Zdrawc - sem imela že obisk iz Gorenjske in to seveda z motorjem - kdo drug kot naš Stanko - te prav lepo pozdravlja..... in pravi, da sploh ni mraz na motorju, čeprav mu glih ne verjamem :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 (popravljeno) Zdrawc - sem imela že obisk iz Gorenjske in to seveda z motorjem - kdo drug kot naš Stanko - te prav lepo pozdravlja..... in pravi, da sploh ni mraz na motorju, čeprav mu glih ne verjamem :blink: Pozdraw ga nazaj :OK: ....njega tak ne more zebst, k ma dobro abdekungo spredi :grim , pa boxer je zakon za takole wreme B) P.S. A je mel že ketne namontirane :hmm: Popravljeno November 3, 2006. Popravil Zdrawc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 Pozdraw ga nazaj :OK: P.S. A je mel že ketne namontirane :hmm: hvala -bom ga pozdravla :blush: :blush: :grim ketne ni imel je pa naredil pravo generalko na motorju - vse je zamenu..... :) aja, prej sem pozabila, da te tudi Šule pozdravlja, se je dec zresnu, je šel kar z punco žvet - v Tomaju sta najela hišo, in posledica - letos samo 11000 kilometrov - vidiš kako je, če pride ženska k hiši :hmm: :hmm: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 aja, prej sem pozabila, da te tudi Šule pozdravlja, se je dec zresnu, je šel kar z punco žvet - v Tomaju sta najela hišo, in posledica - letos samo 11000 kilometrov - vidiš kako je, če pride ženska k hiši :hmm: :hmm: :kva2: Ajajajajaj :slap: pa glih Šule....... Sicer pa v Tomaju se bo lahko fural celo leto :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 Ajajajajaj :slap: pa glih Šule....... Sicer pa v Tomaju se bo lahko fural celo leto :yes: očitno vse nekako tole čaka.... na žalost ali veselje.... :OK: sicer pa Šule je zelo blizu Sežane doma in se lahko vedno vozi... :grim :grim Zdrawc - zdaj pa ti - motor prodat, nič novega kupit pa za štedilnik :angry: :grrr :grrr :hmm: :xx: ampak jaz vem, da je Zdrawc pravi dec - pozdrav tudi od Jurčka pa seveda od mene :004 :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 očitno vse nekako tole čaka.... na žalost ali veselje.... :OK: Mogoče res.... <_< pa za štedilnik :angry: :grrr :grrr :hmm: :xx: za šporhetom sm se jaz zmeri dobr znajdu, bodi brez skrbi :grim pozdrav tudi od Jurčka :yea1: nazaj, pa :beer2: pa seveda od mene :004 :wub: za tebe pa enga :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno November 4, 2006 Deli Objavljeno November 4, 2006 Ej banda motorističnoštamperlska ste že vstali. Men je že (pardon jest sem že) :lol1: Eni menda mislijo, da če motor odjavjo, tudi na MS ne morjo več a Border. Kwa se zdej skrivaš. Dej kej napiš . Zdej je treba bit še bolj aktiven na MS-ju, ker se bol poredko srečamo. Pa res a bo kako zimsko srečanje nesrečnikov z avtomobili ? Lani smo se kar nekajkrat dobil. Saj vsak teden ni potrebno ampak tko enkrat v novembru bi se pa lahko. Vas že pogrešam malo :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno November 4, 2006 Deli Objavljeno November 4, 2006 Pametna ideja bmwslo. Evo mene tudi pokonci :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 4, 2006 Deli Objavljeno November 4, 2006 Men je tudi.... :lol1: :yea1: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vikking Objavljeno November 4, 2006 Deli Objavljeno November 4, 2006 evo jst tud že vstal :P Ja dejte povedat kdaj, pa se dobimo na piru.. :blink: ... ups... čajčku Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno November 4, 2006 Deli Objavljeno November 4, 2006 dober da vsem :OK: en :beer2: čajček Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno November 4, 2006 Deli Objavljeno November 4, 2006 Zdrawo B) kaj ko bi se dobili na Četari, da ne bi blo treba Zdrawetu predalč šantat z berglam :whistle: no tam v drugi polovici novembra se bom skor sigurn lahk kam že tudi pripeljal :yes: upam <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno November 4, 2006 Deli Objavljeno November 4, 2006 Bmwslo - super ideja....upam, da bom lahko tudi prišla.... :OK: :OK: vas moram pohvalit, da smo ena najbolj pisemskih sekcij na forumu :grim :grim le malo manj se videvamo kot ostali... :BUA: Zdrawc - mal te že pogrešam, tako, da računaj kaj kmalu kljub pomožnemu orodju... :lol1: da greva na kakšen čajček :naughty: :winkiss: lepo se mejte :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 4, 2006 Deli Objavljeno November 4, 2006 :yea1: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno November 4, 2006 Deli Objavljeno November 4, 2006 Zdrawc - mal te že pogrešam, tako, da računaj kaj kmalu kljub pomožnemu orodju... :lol1: da greva na kakšen čajček :naughty: :winkiss: jaz čajčeka ne bom pil :grrr , če ne bo kelnerca wsaj malo ruma not cunclna :grim Tati, samo meni se zdi, da tudi pismeni nismo weč, tak kot smo bli poleti :hmm: ............. 3---5 komadov konstantno sodeluje v debati............to je mal šwah :krneki: , spljoh za takle cajt :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno November 5, 2006 Deli Objavljeno November 5, 2006 jaz čajčeka ne bom pil :grrr , če ne bo kelnerca wsaj malo ruma not cunclna :grim Tati, samo meni se zdi, da tudi pismeni nismo weč, tak kot smo bli poleti :hmm: ............. 3---5 komadov konstantno sodeluje v debati............to je mal šwah :krneki: , spljoh za takle cajt :krneki: Ja res se več ali manj isti tule "dobivamo" . Mogoče so omladinci odkrili čar ljubezni, pa cele dneve ding-dongajo. Kaj hočeš. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 5, 2006 Deli Objavljeno November 5, 2006 ja sam omladinac.... :lol1: :yea1: jutro... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno November 5, 2006 Deli Objavljeno November 5, 2006 Dan :D Motoristek, skoz pa tudi ne morš bit omladinac..... :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se