bmwslo Objavljeno November 5, 2006 Deli Objavljeno November 5, 2006 Ej danes pa res pade Kozjanska tura. Zdejle se dopravljam, bom poročal, ko pridem nazaj. :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno November 5, 2006 Deli Objavljeno November 5, 2006 dan :yea1: bmwslo ceste suhe temperatura ugodna :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
border Objavljeno November 5, 2006 Avtor Deli Objavljeno November 5, 2006 temperatura ugodna Zmrznem na motorju zdejle. :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 5, 2006 Deli Objavljeno November 5, 2006 :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno November 5, 2006 Deli Objavljeno November 5, 2006 Zmrznem na motorju zdejle. :blink: Jaz pa nisem :kva2: Naredil 107 km. Super razmere toplo vreme , ceste suhe, kot je povedal že Zlati, torej zakaj sem bil pa sam ?? :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno November 5, 2006 Deli Objavljeno November 5, 2006 bi se ti pridružu ampak moje enosledno vozilo do nadaljnega poganja samo en konj :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 5, 2006 Deli Objavljeno November 5, 2006 Dan :D Motoristek, skoz pa tudi ne morš bit omladinac..... :grrr :whistle: .................................... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno November 5, 2006 Deli Objavljeno November 5, 2006 lep pozdrav po dolgem času... takoj ko menjaš ponudnika interneta si 14 dni brez interneta :angry: Na popoldanski peš turi srečal Brzega,ČELADA :nono: malo kasneje pa Rossl20 s čelado :OK: mene boš težko srečal brez čelade (edino če prideš v našo ulico, če kaj preverjam). Danes naredu zadnjih 20 km,opral in podmazal demontiral tablico :( zgleda da bo v četrtek gužva na šaltrih za odjavo :P jst tut ne delam gužve. Zmrznem na motorju zdejle. :blink: eh menda pa je ne. jst sem se tudi včeraj peljala okol 15.30 pa je blo prav lepo. samo obleči se moraš vremenu primerno :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 Dobro jutro omladinke in omladinci.... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 Dobro jutro omladinke in omladinci.... :yea1: Hvala Motoristek :lol1: Dobro jutro tudi od mene :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 ta teden se vleče.. :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 Hi hi še začel se ni :grrr Dobro jutro Štamperlarija :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 Zdrawo banda B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 (popravljeno) Pozdravljeni :yea1: se je spet začela gumamanija,grem čakat v vrsto pri gumarju :BUA: Popravljeno November 6, 2006. Popravil zlati Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 jaz čajčeka ne bom pil :grrr , če ne bo kelnerca wsaj malo ruma not cunclna :grim Tati, samo meni se zdi, da tudi pismeni nismo weč, tak kot smo bli poleti :hmm: ............. 3---5 komadov konstantno sodeluje v debati............to je mal šwah :krneki: , spljoh za takle cajt :krneki: itak da rumček paše :OK: :OK: :OK: ja poleti smo bili zelo aktivni :OK: :OK: , zdaj ko pa ni motorjev in je veliko časa pa vsi nekam :xx: :xx: :xx: , sicer se jaz včasih kar malo odveč počutim, pa čeprav je to samo m.s. :eek: :eek: aja - dobro jutro :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 se je spet začela gumamanija,grem čakat v vrsto pri gumarju :BUA: to za piksno, domnevam :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 Pozdravljeni :yea1: se je spet začela gumamanija,grem čakat v vrsto pri gumarju :BUA: Jaz zdaj dva avta preobul :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 Jaz zdaj dva avta preobul :whistle: tudi tuki je fajn, če maš v.i.p. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 a ti še vedno nisi v MS :? kako te bom pogrešala :wub: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 a ti še vedno nisi v MS :? kako te bom pogrešala :wub: :winkiss: ne nism :grrr , torek je jutri :grim enako :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 ne nism :grrr , torek je jutri :grim enako :blush: :friend1: :friend1: :004 :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 tudi tuki je fajn, če maš v.i.p. :OK: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 Jazst tudi pred eno uro lastnoročno preobul en avto. Za drugega grem pa jutri kupiti nove. Pa sz motorjem sem se tudi vozil popoldne po ulici, predno sem avtojčka preobul. :) Flašo piwa dobi tisti, ki danes do 24:00 ure ugane sz katerim motorciklčkom sem se vozil. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 LT Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 Kje pa. Ne segam tako visoko. Če bi metal oči na LTja, bi raje vzel Poršeja s platneno streho. Nekaj bolj lahkega, pa ne skuter ali moped. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se