Zdrawc Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 Kišto piwa dobi tisti, ki danes do 24:00 ure ugane sz katerim motorciklčkom sem se vozil. :grim Uralom :eek: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 Ni Ural. Še dodatna podatka: motorcikel je nov novcati in je v moji garaži. :D Zdrawc, ti znaš pa dobro citirati: tako, mimogrede, si flaško spremenil v kištico. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 Burger.... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 Jazst tudi pred eno uro Flašo piwa dobi tisti, ki danes do 24:00 ure ugane sz katerim motorciklčkom sem se vozil. :grim R 1200 RT ?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 namig :naughty: ccm, vrsta, ???? :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 enga tegale :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 enga tegale :whistle: ti si res CAR :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 Še namig, je tvoj ali od katerega družinskega člana... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 ti si res CAR :OK: :OK: lej, dej mam že rengen doma :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 lej, dej mam že rengen doma :eek: :blink: :cry: Zdrawc drž se. Bom spil kak pir za tebe medtem ko boš v MS. :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 :blink: :cry: Zdrawc drž se. Bom spil kak pir za tebe medtem ko boš v MS. :huh: pa dej taprawga, da bo bl držalo :OK: ne unga 0,0% :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 Kladvo bije, luna sije, ura je mimo polnoči, odgovora pa ni. Bom vse povedal in razložil jutri (danes) zvečer. :D Zdrawc, drži se. Mater so te prbili, z dvema žebljema. :eek: Ti moramo vložiti prošnjo za sprmembo nadimka v Železni Zdrawc alp pa v Prbiti Zdrawc. .) :) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 :lol1: :yea1: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 Smo že tu. Megla. Popoldne pa sonce in motorček. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
border Objavljeno November 7, 2006 Avtor Deli Objavljeno November 7, 2006 Zdrawc... kwa je blo? Kej hudga? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 Smo že tu. Megla. Popoldne pa sonce in motorček. :D Jaz tudi. A si ti nam že razkril tisto včerajšnjo skrivnost ?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 Ne. Počakati na večer. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 Ne. Počakati na večer. :P The suspense is killing me :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mare Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 serbus štamplarija kako kaj? vidim da ste kar aktivni in očitno vas bo kar nekaj na novih kobilicah. čeprav sem bil zadnje dni čisto out, sem se vseeno spomnil na vas in padla je ideja o dostojnem slovesu od leta 2006. kaj pravite? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 serbus štamplarija kako kaj? vidim da ste kar aktivni in očitno vas bo kar nekaj na novih kobilicah. čeprav sem bil zadnje dni čisto out, sem se vseeno spomnil na vas in padla je ideja o dostojnem slovesu od leta 2006. kaj pravite? :OK: :OK: se strinjam s tabo, samo na Zdrawca ne smemo pozabiti, da pride iz bolnice :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mare Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 :OK: :OK: se strinjam s tabo, samo na Zdrawca ne smemo pozabiti, da pride iz bolnice :huh: a bi dorekl okviren datum Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 a bi dorekl okviren datum kar povejte :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mare Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 1.-2. 12? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 1.-2. 12? kako fino, da bo petek ali sobota, samo, da ni med tednom :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 Brrrm, če je to za tebe ali si zamenjal pol ne pride druga v poštev, ko RT, GT,....pol se že konča :lol1: Ps: da nisi za zimo kupil kakšnega štirikolesnika.... :hmm: to pa tako ni motor. :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se