zlati Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 @mare in vsem ostalim :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mare Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 (popravljeno) predlog preveril sem na rajskem otoku (pri proseniškem cca 4km iz celja) in imajo 1. 12 še popolnoma prosto. prostora je dovolj (za cca 40 oseb), od hrane ponujajo čevape, pleskavice, po predhodnjem dogovoru pa se lahko dogovorimo za odojka, vendar nas takrat mora biti vsaj 25. je pa poceni. tudi pivo je poceni. kako torej? Popravljeno November 7, 2006. Popravil mare Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 Sam sporočte, kdaj kje, kako, zakaj, po čem ... :kva2: (sam ne odojka, kdo bo tiste sluzaste kosti glodal) Naj bo kralj živali [attachmentid=85605] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mare Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 lahko podam informacijo iz prve roke cca 14 dni nazaj smo imeli podobno zabavo tam, na osebo je znesla hrana 1200sit (odojek in kos piščanca,nekaj zelenjave)+pijača Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 (popravljeno) :worship: Popravljeno November 7, 2006. Popravil motoristek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 :SS Danes mi ni ratal do motorja prit. Mogoče jutri :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 Večer je tu. Jaz sem tudi tu. Popoldne vozil motorček. Kot bilo napovedano. Hondico CBF 600. Od tu naprej pa vse skupaj sodi bolj v rubriko: Kako ste prepričal ženo ... Torej, ta hondica je bila že skoraj mesec dni v moji garaži. Po poreklu je čisto nova punca iz trgovine. Jo je pa kupila prijateljica svojemu možu in mojemu prijatelju tudi, za 50. rojstni dan. In smo jo skrivali pri nas, da desc ne bi kaj odkril. In danes je bil tisti 50. rojstni dan, zato sem hondico včeraj po ulici malo preizkusil, če še kresne, danes pa sva jo z ženo just in time dostavila na družinsko slavje. Prijatelj je bil motorčka vesel, še bolj pa jaz, ker se je moja po treh letih zopet peljala z menoj na enosledniku. Zadovoljen sem tudi zato, ker mi privoščite razne LTje in podbne hudobce. :naughty: Torej, to je vsa skrivnost. .) :) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 Dobr si nas :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 :worship: SUPER mare - :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno November 8, 2006 Deli Objavljeno November 8, 2006 Moj glas gre za odojka, če pa rabite 25 folka, ni frke :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno November 8, 2006 Deli Objavljeno November 8, 2006 Jazst nič ne glasujem, jazst kar pridem. Odojče mi je antipatično, ampak se zaradi tega ne sekiram, bom pa kruh jedel in pivo pil. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno November 8, 2006 Deli Objavljeno November 8, 2006 dvignem ročico za kralja živali! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno November 8, 2006 Deli Objavljeno November 8, 2006 Mare, ti kar rezerviraj otok, da ne ostanemo na suhem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno November 8, 2006 Deli Objavljeno November 8, 2006 Moj glas gre za odojka, če pa rabite 25 folka, ni frke :D Jazst nič ne glasujem, jazst kar pridem. Odojče mi je antipatično, ampak se zaradi tega ne sekiram, bom pa kruh jedel in pivo pil. :) dvignem ročico za kralja živali! :kva2: :kva2: :kva2: Je zgleda Kec še bl na mlečno meso navajen, precej ostalih pa na kaj druzga :kva2: :kva2: :kva2: Pridemo ja seveda da pridemo :worship: A za prespat bo kaj ?? (Ne mislim kje) :whistle: Ah sem prehitro zaključil post. Konec šihta za nekaj ur, grem na motorrrrrrrrr :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mare Objavljeno November 8, 2006 Deli Objavljeno November 8, 2006 če takole površno vržem uč na število zainteresiranih nas je veliko premalo za enga ihanskega brancina. ima kdo idejo kako povečati udeležbo? če bo interes, grem danes razervirati prostor in uloviti tapravega brancina. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno November 8, 2006 Deli Objavljeno November 8, 2006 če takole površno vržem uč na število zainteresiranih nas je veliko premalo za enga ihanskega brancina. ima kdo idejo kako povečati udeležbo? :hmm: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alka Objavljeno November 8, 2006 Deli Objavljeno November 8, 2006 Pomoje bi nekaj ljudi s piknika prav rado spet vidlo druge ljudi s piknika. :whistle: Samo moje blont žensko mišljenje. :blush: A sem lahko jaz ena od unih 25, ki jih napoveduje KeC ?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mare Objavljeno November 8, 2006 Deli Objavljeno November 8, 2006 Pomoje bi nekaj ljudi s piknika prav rado spet vidlo druge ljudi s piknika. :whistle: Samo moje blont žensko mišljenje. :blush: A sem lahko jaz ena od unih 25, ki jih napoveduje KeC ?! seveda alka računal sem na tvoj dober glas po dravski dolini. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alka Objavljeno November 8, 2006 Deli Objavljeno November 8, 2006 Ti samo sporoči kraj in čas zločina. Mam seznam s pičnika, pa lahko pošljem PM-e. Pa da vidmo ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno November 8, 2006 Deli Objavljeno November 8, 2006 za udeležbo se po moje ni za bat.. radeljske bakanalije štamperljanske še zdaj odmevajo po dolini slovenski.. :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vikking Objavljeno November 8, 2006 Deli Objavljeno November 8, 2006 A še ma uno ukrajinko na rajskem otoku? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno November 8, 2006 Deli Objavljeno November 8, 2006 Ti samo sporoči kraj in čas zločina. Mam seznam s pičnika, pa lahko pošljem PM-e. Pa da vidmo ... Me ne bo. Sem dolgo čutil da sem te zadnč srečal :slap: :slap: :slap: Pozdrav štamperlom :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno November 8, 2006 Deli Objavljeno November 8, 2006 (popravljeno) dober dan :yea1: bmwslo ,mi delaš lušte :OK: ob 15 20 Šentjur- Celje :D Popravljeno November 8, 2006. Popravil zlati Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alka Objavljeno November 8, 2006 Deli Objavljeno November 8, 2006 Sem dolgo čutil da sem te zadnč srečal :slap: :slap: :slap: Predzadnjič!!!! Ko me boš zadnjič .......... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se