Brrrm Objavljeno November 11, 2006 Deli Objavljeno November 11, 2006 Sem že nazaj z nakupov. Sedaj še hitro živa meja, dovoz in postavitev ptičje krmilnice. Za jutri ženki že napovedal, da kosila zame ni treba. Je, srce zlato, rekla, da me bo čakalo nekaj toplega, ko v mraku pribremzam domov. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 11, 2006 Deli Objavljeno November 11, 2006 Kaj bom jaz tudi tako nor, ko bom prišel v ta leta :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno November 11, 2006 Deli Objavljeno November 11, 2006 (popravljeno) Kaj bom jaz tudi tako nor, ko bom prišel v ta leta :lol1: Ti si že sedaj tak "nor", ko se voziš po tem mrazu! Ko boš pa prišel v Brrrrmmmmova "leta", pa se boš tak ob polnoči na silvestrovo oz. novo leto z mopekom, malo naokoli vozil. :whistle: Jaz sem tudi tak nor, da bi se jutri pridružil ekipi in z jutrišnjo vožnjo zaključil sezono, v ponedeljek pa 100% odjavil mopeka. :hmm: Bom še razmislil za jutri. Popravljeno November 11, 2006. Popravil šokac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno November 11, 2006 Deli Objavljeno November 11, 2006 Jaz nazaj. Pasalo je pa ko :devil: . Planiral sem samo do Mozirja na kremo s smetano, pa me je potegnlo kar do Logarske :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno November 11, 2006 Deli Objavljeno November 11, 2006 Očitno imaš slabe premzne, da si imel zavorno pot od Mozirja do Logarske (cca 35 km). .) :) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno November 11, 2006 Deli Objavljeno November 11, 2006 Očitno imaš slabe premzne, da si imel zavorno pot od Mozirja do Logarske (cca 35 km). .) :) :P Očitno :grim :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno November 11, 2006 Deli Objavljeno November 11, 2006 Ja, pa še rahlo navkreber gre. :D Jutri greš v MB? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 11, 2006 Deli Objavljeno November 11, 2006 najbolje, da jih počakata v Celju :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno November 11, 2006 Deli Objavljeno November 11, 2006 Jim ne moreš zaupati. Toliko mislijo na hrano, da lahko zagreznejo v kakšni oštariji pred Celjem, medtem pa lahko midva v Ce med čakanjem poženeva korenine. :grrr O, Zdrawca widim spodaj zapisanega. Pozdravljen in doborodošel med neranjenci in nebolniki. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno November 11, 2006 Deli Objavljeno November 11, 2006 ZDRAWO BANDA :yea1: Ewo, zdej je pa Zdrawc doma :naughty: najprej wsem najlepša hvala za spodbudno pisanje :worship: , sem vas bral prek mobilca, čeprav je prenos bolj šwoh, ker v bolnci niso meli Wlana :glare: sem učirej hotu še kej napisat, pa sm malo pred koncem pritisnil namest Clear, No, je pa šlo vse skup k :devil: pol ta tretjič, se mi pa ni dalo pisat :grrr sm pa kar malo čital :eek: rane se fajn celita, sem trenutno štirinožno bitje (še ene 3 tedne menda) .) , ta bolno nogo lahko že obremenjujem do pol teže mojega trupelca (kar ni malo, kot nekateri itak weste :P ) Lp od štrinožnega Zdrawca B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno November 11, 2006 Deli Objavljeno November 11, 2006 dobrodošel spet med nami :OK: si nam kr nekam manku ko nisi pisu :P hitro okrevanje ti želim :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 11, 2006 Deli Objavljeno November 11, 2006 (popravljeno) Jim ne moreš zaupati. Toliko mislijo na hrano, da lahko zagreznejo v kakšni oštariji pred Celjem, medtem pa lahko midva v Ce med čakanjem poženeva korenine. :grrr O, Zdrawca widim spodaj zapisanega. Pozdravljen in doborodošel med neranjenci in nebolniki. :) :grim ZDRAWO BANDA :yea1: Ewo, zdej je pa Zdrawc doma :naughty: najprej wsem najlepša hvala za spodbudno pisanje :worship: , sem vas bral prek mobilca, čeprav je prenos bolj šwoh, ker v bolnci niso meli Wlana :glare: sem učirej hotu še kej napisat, pa sm malo pred koncem pritisnil namest Clear, No, je pa šlo vse skup k :devil: pol ta tretjič, se mi pa ni dalo pisat :grrr sm pa kar malo čital :eek: rane se fajn celita, sem trenutno štirinožno bitje (še ene 3 tedne menda) .) , ta bolno nogo lahko že obremenjujem do pol teže mojega trupelca (kar ni malo, kot nekateri itak weste :P ) Lp od štrinožnega Zdrawca B) :yea1: :yea1: Popravljeno November 11, 2006. Popravil motoristek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno November 11, 2006 Deli Objavljeno November 11, 2006 Dej šele bo cajta za nabijanje :naughty: :grim :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno November 11, 2006 Deli Objavljeno November 11, 2006 Dej šele bo cajta za nabijanje :naughty: :grim :whistle: :yes: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno November 11, 2006 Deli Objavljeno November 11, 2006 (popravljeno) Ja, pa še rahlo navkreber gre. :D Jutri greš v MB? Ad.1 Ja res je Ad.2 :grrr , zato sem šel danes, ker imam jaz jutri Lady day :angry2: (je bla danes odsotna) :worship: :worship: P.S. Naslednjič se obvezno oglasi :grim Ad.3 Sem se čisto počasi peljal čez Ok... in okol votline, pa te nisem nikjer zaznal ?? Dej šele bo cajta za nabijanje :naughty: :grim :whistle: Ad.4 Bomo pa mel vsaj kaj za prebirat :photo: Ja pa LEPOOO pozdravljen nazaj med nami Zdrawwwc Popravljeno November 11, 2006. Popravil bmwslo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno November 11, 2006 Deli Objavljeno November 11, 2006 Ad.3 Sem se čisto počasi peljal čez Ok... in okol votline, pa te nisem nikjer zaznal ?? Sm prišel šele ob 16h domov, pa tudi od Šentruperta gor te nisem nikjer srečal, tak da domnevam, da si bil že prej v naših koncih Ja pa LEPOOO pozdravljen nazaj med nami Zdrawwwc Hvala še enkrat :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno November 12, 2006 Deli Objavljeno November 12, 2006 Ja, pa še rahlo navkreber gre. :D Jutri greš v MB? Si nekaj premišljujem. Kdaj ti odhajaš ?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 12, 2006 Deli Objavljeno November 12, 2006 Si nekaj premišljujem. Kdaj ti odhajaš ?? Ti, ko imaš slabe bremze :kva2: pojdi že ob 10h.... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno November 12, 2006 Deli Objavljeno November 12, 2006 Ti, ko imaš slabe bremze :kva2: pojdi že ob 10h.... :lol1: Mater sem mal uro za** in sem že motor ogrel :slap: OK mam še eno urco cajta :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno November 12, 2006 Deli Objavljeno November 12, 2006 Zdrawo B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno November 12, 2006 Deli Objavljeno November 12, 2006 Zdrawo B) Halo star sablja. Si že pokonc ? Lepo je slišat, da se hitro rihtaš, tko da boš do 2.12. že fit. Ja jaz sem bil pa včeraj res bol zgoden, tko da bi se sfalila. Bom drugič poklical, ko bom kaj bandal tam okoli. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 12, 2006 Deli Objavljeno November 12, 2006 Halo star sablja. Si že pokonc ? Lepo je slišat, da se hitro rihtaš, tko da boš do 2.12. že fit. Ja jaz sem bil pa včeraj res bol zgoden, tko da bi se sfalila. Bom drugič poklical, ko bom kaj bandal tam okoli. ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno November 12, 2006 Deli Objavljeno November 12, 2006 (popravljeno) ? OK OK pa do 1.12 . Sem mislu kako bi blo fajn da bi bla še Kec pa She zraven :lol1: Danes mam očitno težave s časom in datumi. A se danes dobimo v MB ??? :lol1: Popravljeno November 12, 2006. Popravil bmwslo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno November 12, 2006 Deli Objavljeno November 12, 2006 Aja.... sm čist pozabil na piknik, ki bi nej bil decembra..... :slap: jaz 1. (prvega) lahko pridem :grim , 2. (drugega) pa žal ne, ker že imam eno drugo zadevo :P , ki je v planu že dobra dva mesca...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno November 12, 2006 Deli Objavljeno November 12, 2006 Aja.... sm čist pozabil na piknik, ki bi nej bil decembra..... :slap: jaz 1. (prvega) lahko pridem :grim , 2. (drugega) pa žal ne, ker že imam eno drugo zadevo :P , ki je v planu že dobra dva mesca...... Jap, Zdrawc, veseli december se pričenja :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se