mare Objavljeno November 23, 2006 Opozori Objavljeno November 23, 2006 (popravljeno) to že :grim , sam se morš tule pofočkat, ne pa da se še 2 uri skrivaš pod kowtrom :evilgrin: uf,zdrawc suzi naredi pred službo še en šiht, zato taka ura svaka čast suzi :wub: pa dobro jutro vsem Popravljeno November 23, 2006. Popravil mare
Zdrawc Objavljeno November 23, 2006 Opozori Objavljeno November 23, 2006 (popravljeno) uf,zdrawc suzi naredi pred službo še en šiht, zato taka ura svaka čast suzi :wub: pridna, pol pa wsaka čast tud od mene :worship: P.S. Sam, pofočkat bi se pa mogla :devil: P.S. A ste vidli tole, punca je še žiwa :grim Popravljeno November 23, 2006. Popravil Zdrawc
KeC Objavljeno November 23, 2006 Opozori Objavljeno November 23, 2006 Khm, khm :grim Dobro jutro banda. :naughty:
Brrrm Objavljeno November 23, 2006 Opozori Objavljeno November 23, 2006 Kakšno jutro :? Kje jutro :? :? A ni že dan :P 'tro 'dan :)
greenninja Objavljeno November 23, 2006 Opozori Objavljeno November 23, 2006 Dan še z mojga konca.. :) Lp, vsem štamperlcom. .)
KeC Objavljeno November 23, 2006 Opozori Objavljeno November 23, 2006 (popravljeno) Kontra v prekmurje :OK: Popravljeno November 23, 2006. Popravil KeC
motoristek Objavljeno November 23, 2006 Opozori Objavljeno November 23, 2006 uf,zdrawc suzi naredi pred službo še en šiht, zato taka ura svaka čast suzi :wub: pa dobro jutro vsem Lako tebi... :lol1: Dan še z mojga konca.. :) Lp, vsem štamperlcom. .) :yea1: :yea1:
Zdrawc Objavljeno November 23, 2006 Opozori Objavljeno November 23, 2006 Laško tebi... :lol1: Hwala :whistle:
suzi Objavljeno November 23, 2006 Opozori Objavljeno November 23, 2006 Evo jutri se pofočkam, preden grem na furo. :OK:
Špilferderber Objavljeno November 23, 2006 Opozori Objavljeno November 23, 2006 :devil: El Diablo :devil:
Zdrawc Objavljeno November 23, 2006 Opozori Objavljeno November 23, 2006 :devil: El Diablo :devil: ti si že über DiAblo :devil: k maš 4 šestke :evilgrin:
tati Objavljeno November 23, 2006 Opozori Objavljeno November 23, 2006 zdrawc je naredil NewYearsSolution in se je odpovedal piru.. :evilgrin: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :xx: :xx: :xx:
tati Objavljeno November 23, 2006 Opozori Objavljeno November 23, 2006 nč se ne vesel prehitr :devil: brez uradne prijave ni vstopa :evilgrin: kot kaže bo fiesta uspela, brancin se vedno bolj redi INFO :OK: :OK: :OK: kaj pa če se mal zamudi :hmm: :hmm: , glede na to, da prideva iz lj., ker jure dela kot vsi mehankarji-malo dlje :wacko: :wacko: :SS :wub: :wub:
suzi Objavljeno November 23, 2006 Opozori Objavljeno November 23, 2006 (popravljeno) :OK: :OK: :OK: kaj pa če se mal zamudi :hmm: :hmm: , glede na to, da prideva iz lj., ker jure dela kot vsi mehankarji-malo dlje :wacko: :wacko: :wub: :wub: Ti kr zamud, sam pridi že končno na eno srečanje, jaz te še vedno ne poznam :grrr Popravljeno November 23, 2006. Popravil suzi
tati Objavljeno November 23, 2006 Opozori Objavljeno November 23, 2006 Ti kr zamud, sam pridi že končno na eno srečanje, jaz te še vedno ne poznam :grrr presneto - kako da ne, o, joj me bo Kec, ker sem do nedavnega mislila, da si ti njegova boljša polovica, pa sem se potem spomnila, da je to She, saj ne bo huda name.... :P :P pridem sigurno, pa verjemi, da nisem tako zaj*****, kot zgledam...... :naughty: :naughty: drugo leto obljubim, da bom bolj pridna... :grim :grim vidimo se sigurno.... :010 :beer1: :beer2:
Zdrawc Objavljeno November 23, 2006 Opozori Objavljeno November 23, 2006 jaz, že tud dajle wem, da bom zamudil :blush: k v petkih se zmer zavleče :doze: pa ka :? bm pa poznej nadoknadil :evilgrin: (pridempoznodelamgroznopress) :devil:
tati Objavljeno November 23, 2006 Opozori Objavljeno November 23, 2006 (pridempoznodelamgroznopress) :devil: v to sem prepričana, sem te hotela poklicati na enega, pa sem rekla - sigurno nič ne piješ, kaj bom ga vabila, pa vidim, da sem se zaj***** :headbang: :headbang:
mare Objavljeno November 23, 2006 Opozori Objavljeno November 23, 2006 presneto - kako da ne, o, joj me bo Kec, ker sem do nedavnega mislila, da si ti njegova boljša polovica, pa sem se potem spomnila, da je to She, saj ne bo huda name.... :P :P pridem sigurno, pa verjemi, da nisem tako zaj*****, kot zgledam...... :naughty: :naughty: drugo leto obljubim, da bom bolj pridna... :grim :grim vidimo se sigurno.... :010 :beer1: :beer2: bom pa jaz jezen :devil: ker si mojo suziko dodelila drugemu
suzi Objavljeno November 23, 2006 Opozori Objavljeno November 23, 2006 (popravljeno) No, no nič prepirat, dokler je takle sam napisano še gre, ko pa ne bo več.......pol se pa kregimo!! :) Popravljeno November 23, 2006. Popravil suzi
tati Objavljeno November 23, 2006 Opozori Objavljeno November 23, 2006 (popravljeno) bom pa jaz jezen :devil: ker si mojo suziko dodelila drugemu hudo obžalujem :headbang: :headbang: , da bi se poboljšala pravijo, da je prepozno starega osla manir učit, bom pa bolj pozorna..... prosim odpuščanja... :cry: :cry: lep večer :yea1: Popravljeno November 23, 2006. Popravil tati
suzi Objavljeno November 24, 2006 Opozori Objavljeno November 24, 2006 Pofočkana. Dobro jutro štamplarija. Tole je pa moje mnenje za tako zgodnjo uro :BUA: :BUA: No, pa kot dodatek na forumu je ura še kar po starem!!!!
motoristek Objavljeno November 24, 2006 Opozori Objavljeno November 24, 2006 :worship: dobro ti gre.... :lol: jutro..... :yea1:
bmwslo Objavljeno November 24, 2006 Opozori Objavljeno November 24, 2006 :worship: dobro ti gre.... :lol: jutro..... :yea1: :grim :zzz: :yea1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se