tati Objavljeno November 30, 2006 Opozori Objavljeno November 30, 2006 :eek: ne zastopim, ka so pa ostali :blink: vsi smo motoristi, le tam okrog tvoje visokosti par mest za bando, ki pride iz Ljubljanske smeri :blush: :blush:
suzi Objavljeno November 30, 2006 Opozori Objavljeno November 30, 2006 sam da se mi ne boste preveč grupiral :angry: :angry: Sam če boste plesal pol lahk Aja, nagradno vrašanje: po čem zdele pri meni diši Namig:tisti ki ste bili na pikniku pri alki boste vedeli
bmwslo Objavljeno November 30, 2006 Opozori Objavljeno November 30, 2006 sam da se mi ne boste preveč grupiral :angry: :angry: Sam če boste plesal pol lahk Aja, nagradno vrašanje: po čem zdele pri meni diši Namig:tisti ki ste bili na pikniku pri alki boste vedeli Rafaelo :wub:
tati Objavljeno November 30, 2006 Opozori Objavljeno November 30, 2006 sam da se mi ne boste preveč grupiral :angry: :angry: potem pa angažiraj tvojega dragega, da vsakega, ki pride prdstavi, :kva2: :kva2: sicer pa mislim, da zame ni problem, ker sem precej komunikativna, mogoče pa niso vsi takšni... :hmm: :hmm:
tati Objavljeno November 30, 2006 Opozori Objavljeno November 30, 2006 o hy a sam tkole mal vas bo? mal, mislim, da nas je kar precej cca. 41 je lepa številka :OK:
suzi Objavljeno November 30, 2006 Opozori Objavljeno November 30, 2006 Rafaelo :wub: :grim :grim potem pa angažiraj tvojega dragega, da vsakega, ki pride prdstavi, :kva2: :kva2: sicer pa mislim, da zame ni problem, ker sem precej komunikativna, mogoče pa niso vsi takšni... :hmm: :hmm: Od kdaj so pa motoristi zadržani :hmm:
bandy Objavljeno November 30, 2006 Opozori Objavljeno November 30, 2006 mal, mislim, da nas je kar precej cca. 41 je lepa številka :OK: no ja številk je prava, tud če je addidas copat
tati Objavljeno November 30, 2006 Opozori Objavljeno November 30, 2006 :grim :grim Od kdaj so pa motoristi zadržani :hmm: o tem bi lahko razpravljali, pa nima smisla, :blink: :blink: je pa sigurno kar nekaj vrst motoristov :eek: :eek: VAŽN, DA SE BOMO IMELI :010 :beer1: :beer2: :grupni: :drunk: a je kje kaj za prespat :? :? domačini :? :?
suzi Objavljeno November 30, 2006 Opozori Objavljeno November 30, 2006 ja je ja hotel ŽontA Sej bom jst trezna tak da vas lahk razvozim do hotela :OK:
rosse20 Objavljeno November 30, 2006 Opozori Objavljeno November 30, 2006 čuj, a tebe n'kol ne spustijo z obale domow :hmm: ja me spustijo. jutri zjutraj odpotujem v naše domače konce. tale piknik mi je tudi zanimiv, samo sem bila operirana na palcu na nogi in ne smem hodit, morem sam počivat, tk da se bom rajš drugič še česa udeležila. na žalost so se napačn čas spravl na mojo nogo. :headbang:
Zdrawc Objavljeno November 30, 2006 Opozori Objavljeno November 30, 2006 :eek: a se grupirate, a.... spet bo dež, ker je pretopl za sneg :devil:
border Objavljeno November 30, 2006 Avtor Opozori Objavljeno November 30, 2006 (popravljeno) Se ga jutr kej napijemo... al al al... bomo tko druzinsko/kultruno... :blush: Popravljeno November 30, 2006. Popravil border
Vikking Objavljeno November 30, 2006 Opozori Objavljeno November 30, 2006 a je kje kaj za prespat :? :? domačini :? :? V naši vasi ni kej za prespat, tko da bo treba v Šentjur. Kakšna oseba lahko tudi pri men v dnevni prespi, opcija je tud senik (bolj malo slame, je pa vsaj umazano in prašno), če bi blo poletje bi pa itak lahko kampiral pri meni.
tati Objavljeno November 30, 2006 Opozori Objavljeno November 30, 2006 ja je ja hotel ŽontA Sej bom jst trezna tak da vas lahk razvozim do hotela :OK: 10000 je pa mal drago, 15000 za 2 posteljno sobo, ja mislim, da bomo kot v dobrih poletnih časih, namesto šotor - avto.... :grim :grim
tati Objavljeno November 30, 2006 Opozori Objavljeno November 30, 2006 motoristek - kaj zdaj prideš al ne, celo leto obljubljam, da pridem vsaj jutri, zdaj pa tebe ne bo... :hmm: :hmm:
motoristek Objavljeno December 1, 2006 Opozori Objavljeno December 1, 2006 motoristek - kaj zdaj prideš al ne, celo leto obljubljam, da pridem vsaj jutri, zdaj pa tebe ne bo... :hmm: :hmm: :004 jutro.... :yea1:
T-boy Objavljeno December 1, 2006 Opozori Objavljeno December 1, 2006 Petek je :kva2: ...in brancin se že paca. :grim :evilgrin: :grim
Brihta Objavljeno December 1, 2006 Opozori Objavljeno December 1, 2006 ...in brancin se že paca. :grim :evilgrin: :grim Že :eek: To mora bit pa velika riba :hmm: Jst brancina spečem v 15-ih minutah :?
klimbra Objavljeno December 1, 2006 Opozori Objavljeno December 1, 2006 10000 je pa mal drago, 15000 za 2 posteljno sobo, ja mislim, da bomo kot v dobrih poletnih časih, :grim :grim namesto šotor - avto.... Jap....tut mi smo včas v avtu.........FUKAL ..... :blush: :OK: :OK: :OK: :OK: :devil: Torej Zdrawc.......na keri bencinski se dobimo....pa kdaj :headbang: :headbang:
T-boy Objavljeno December 1, 2006 Opozori Objavljeno December 1, 2006 (popravljeno) To mora bit pa veliiiiiika riba :hmm: :grim :evilgrin: :grim Popravljeno December 1, 2006. Popravil T-boy
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se