Erik Objavljeno December 1, 2006 Opozori Objavljeno December 1, 2006 Banda upam da se boste imeli fajn ampak zakaj upam ker tak vem da se boste imeli noro fajn :kva2: ......sam kaj ko mene ne bo :cry: P.S. obletnica valete O:-)
tati Objavljeno December 1, 2006 Opozori Objavljeno December 1, 2006 Jaz ne :grrr , ker se furam sam še polej nazaj domow .) mislim, da bomo sosedje v kakšnem avtomobilu :OK: :rolleyes: ;)
Špilferderber Objavljeno December 1, 2006 Opozori Objavljeno December 1, 2006 Mare, si ti prepričan, da bo šlo v kolibo na rajskem otoku 40 štamperlov in 1 ihanska sardela?
mare Objavljeno December 1, 2006 Opozori Objavljeno December 1, 2006 Mare, si ti prepričan, da bo šlo v kolibo na rajskem otoku 40 štamperlov in 1 ihanska sardela? odkrito povedano, tudi mene je skrbelo. pa vendar, lastnik je zatrdil da ni panike do 45. se bomo moral stiskat
KeC Objavljeno December 1, 2006 Opozori Objavljeno December 1, 2006 Mare, si ti prepričan, da bo šlo v kolibo na rajskem otoku 40 štamperlov in 1 ihanska sardela? A si ti prepričan da ti bo spomladi motor vžgal? :evilgrin: P.S. Zeblo nas očitno ne bo :grrr Prasca pa še manj :grim
border Objavljeno December 1, 2006 Avtor Opozori Objavljeno December 1, 2006 P.S. Zeblo nas očitno ne bo :grrr Prasca pa še manj :grim ...hehe...
Zdrawc Objavljeno December 1, 2006 Opozori Objavljeno December 1, 2006 Mare, si ti prepričan, da bo šlo v kolibo na rajskem otoku 40 štamperlov in 1 ihanska sardela? pa še to, da s(m)o nekateri Štamprili prawi dedi in pol :devil: pa sej wreme bo, bomo kamot tud malo zunej......... B) ...hehe... Ka se ti zadnje cajte samo nekaj hihitaššššššššš....... :hmm:
mare Objavljeno December 1, 2006 Opozori Objavljeno December 1, 2006 pa še to, da s(m)o nekateri Štamprili prawi dedi in pol :devil: pa sej wreme bo, bomo kamot tud malo zunej......... B) .............pa ob šanku
Zdrawc Objavljeno December 1, 2006 Opozori Objavljeno December 1, 2006 .............pa ob šanku :beer2:
Brrrm Objavljeno December 1, 2006 Opozori Objavljeno December 1, 2006 Premišljujem nekaj o prihodu s piciklinom, ker motor in afto zaradi alkota odpadeta. :) 40 nas bo šlo notri, pa pujsek verjetno tudi. :P Šank je šele mali :D
Zdrawc Objavljeno December 1, 2006 Opozori Objavljeno December 1, 2006 Premišljujem nekaj o prihodu s piciklinom, Kul, ga poš malo posodo, za kako interno igro :devil: Pridi s tamalim ponyem, k se da na sredi razšraufat, bo bolj zanimiwo :kva2:
Špilferderber Objavljeno December 1, 2006 Opozori Objavljeno December 1, 2006 pride kdo z mopedom? :D
Brrrm Objavljeno December 1, 2006 Opozori Objavljeno December 1, 2006 Saj, to je tisto, najbolj vprašljivo. Veseljaki. Dovolj je, da se mi spravijo nad ventilčke in je že bolje, da bi prišel peš. :devil: :devil: :devil: Nema nikakvog isposojivanja i razšrafivanja. Odmah pucam. :grim :grim :grim
Špilferderber Objavljeno December 1, 2006 Opozori Objavljeno December 1, 2006 pa nalepke z imeni bom nucal, da bom vedel kdo je Zdrawc, KeC, BMWSLO, zlati, Brrrm, She, ... :grim
Brrrm Objavljeno December 1, 2006 Opozori Objavljeno December 1, 2006 bom naredil doma, prinesem, nalepke
DIESEL Objavljeno December 1, 2006 Opozori Objavljeno December 1, 2006 pride kdo z mopedom? :D brzi je reku da bo kr z old school APN6 pršu :P pustmo se presenetit :D mogoč ga pa res tanora prime :P
Brrrm Objavljeno December 1, 2006 Opozori Objavljeno December 1, 2006 Tako, prilepnice so pripravljene. Ena und štirideset kosov. [attachmentid=87227]
Zdrawc Objavljeno December 1, 2006 Opozori Objavljeno December 1, 2006 pa nalepke z imeni bom nucal, da bom vedel kdo je Zdrawc da me boš laži prepoznal bom v kavbojkah in moderem flisu :lol: , oči tokrat ne bodo krvavo rudeče, da te slučajno ne zavede..... :evilgrin:
Zdrawc Objavljeno December 1, 2006 Opozori Objavljeno December 1, 2006 Je šel en barncin, se je čulo za njim... ...cin, cin, cin, cin. :whistle:
bmwslo Objavljeno December 1, 2006 Opozori Objavljeno December 1, 2006 Je šel en barncin, se je čulo za njim... ...cin, cin, cin, cin. :whistle: In jutri ...... se bo slišalo samo še rožljanje njegovih kosti v čeljustih sosedovega psa :hmm:
bmwslo Objavljeno December 1, 2006 Opozori Objavljeno December 1, 2006 3 2 1 Gremoooooooooooooo :kva2:
tati Objavljeno December 1, 2006 Opozori Objavljeno December 1, 2006 pa nalepke z imeni bom nucal, da bom vedel kdo je Zdrawc, KeC, BMWSLO, zlati, Brrrm, She, ... :grim SE MI KR ZASMILŠ, K NOBENGA NE POZNAŠ :hmm: :hmm: :grim ;) ;) tudi midva bova počasi štartala proti Celju da nama ne uidete domov :blink: :headbang:
bmwslo Objavljeno December 2, 2006 Opozori Objavljeno December 2, 2006 ...pridem... :nono: A si sfalil ?? No jaz sem pravkar z zabave . Mare in Suzi :worship: :worship: :worship: :worship: - že veta zakaj , ostala družba :worship: :worship: :worship: Župana in županjo pa tudi Brrrm-a sem varno dostavil na željene naslove , zdej pa še nekaj pojest pa spat. :zzz: :zzz: :zzz: Štamperli (in ostali MS svet) lahko noč :yea1: :yea1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se