Lobo Objavljeno December 2, 2006 Opozori Objavljeno December 2, 2006 Tudi mi trije (Anna. Dip in jaz) srečno prispeli domov. Pa še kdaj na podobni čagi skupaj raztrgajmo prasca! :P
2384nsdf83 Objavljeno December 2, 2006 Opozori Objavljeno December 2, 2006 belo mejsou köre mi dobro paše :)
First Objavljeno December 2, 2006 Opozori Objavljeno December 2, 2006 Dobro jutro :D No da vas še jst pohvalim. Fino fajn ste :worship: Mare še enkat hvala da si me dodal na seznam :worship: Sam škoda ko sem tko hitro šla :cry: spanca mi je primankval :wacko: Pa drugič dlje :grim eto še dve slikci (mal so temne, ker pač moj telefon nima fleša :P ) [attachmentid=87265] [attachmentid=87266]
Zdrawc Objavljeno December 2, 2006 Opozori Objavljeno December 2, 2006 Smo poslali brancina v wečna lovišča... pa par pirovskih flaš nazaj na rehabilitacijo v Laško. :grim Vse čestitke & pohvale Suzi in Maretu za tako super organizacijo :grupni:
Brrrm Objavljeno December 2, 2006 Opozori Objavljeno December 2, 2006 'tro Že nazaj iz Mižal in banje. Jedli brancina, ali pa tudi ne. Zapičim vilice v tisit kup mesa na pladnju in potegnem ven kokodakino bedro. :? :? Piknem drugič. Še eno bedro. :? :? :? Si mislim, če bom imel kaj sreče, lahko nazaj sestavim celo kuro. Pri tretjem kosu sem nehal. Na srečo je nekdo pod brancina podtaknil tudi aviacijo. Ker od brancina je meni najbolje lepo pečen kotlet. Ampak to itak ni bil cilj včerajšnje akcije. Zabavica je bila prav prijetna. Večina je zamudila uverturo, ki jo je igral lokalni ansambel Muddy river. Fantje so nam tam, šestim ali sedmim, čakajočim na izgubljene v vesolju z vsem žarom skoraj dve uri nabijali blues, rock 'n' roll, rock in blue grass ali hilly billy, tu sem pa že malo šibek. Potem, v obdobju dostave brancina, so žal morali spokati in iti muzicirati drugam. Sicer je pa program mirno potekel v čvekanju z levim in desnim in še kakšnim nasprotnim sosedom. Tako, kot je bilo namenjeno. Videl nekaj person, ki jih že dolgo nisem, videl nekaj novih, se z nekaterimi tudi ne videl, tudi to je bilo tako namenjeno. Bila prisotna močna delegacija mariborsko ptujske županije in tudi iz glavnoga grada so nas prišli prekontrolirat. Tako, da, ni kaj reči, prav prijetna zabava. In, ko se je pokazala logistična priložnost, sem se zvalil na sedež v BmwSlojevem avtomobilu in se dal v spremstvu Keca in She dostaviti v CE. :)
border Objavljeno December 2, 2006 Avtor Opozori Objavljeno December 2, 2006 Fajn smo se meli... Mare&Suzi :worship: ... druzba svaka cast... Mare midva pa nimava srece da se ga skupi napijeva (enkrat en pije pa drugi ne more in obratno)... a pocak pocak, bodo prisli casi, ko bo en bolj pijan od druzga - najbolj pijan zmaga... pa Zdrawc mi je tudi nekam strajkal vceri... nevem nevem... B) Oba nista mela enga tapravga vspodbujevalca. :devil:
vapotek Objavljeno December 2, 2006 Opozori Objavljeno December 2, 2006 moj telefon nima fleša Saj sem ti razložil zakaj. :P Drugače pa, bilo je kratko ali slatko. Dobra družba ob dobri pijači, kaj češ več. :OK: Vsa čast organizatorjem. :grim
mare Objavljeno December 2, 2006 Opozori Objavljeno December 2, 2006 (popravljeno) khm, khm 'tro končno vstal od mrtvih in komaj skupaj zložil PC, ki sem ga imel v avtu za primer manjka dobre glasbe. vendar nisem hotel motiti prijetnih tonov dua RAJ. v glavnem upam da ste vsi zadovoljni in polni prijetnih vtisov odšli iz prizorišča ter da se ob priliki spet najdemo. Popravljeno December 2, 2006. Popravil mare
MARJA Objavljeno December 2, 2006 Opozori Objavljeno December 2, 2006 Dobro jutro. Le zakaj bi še spal :( Bilo je :OK: , družba :OK: , skratka bilo je :beer2: :drunk: . Srečno prišli v Ljubljano, policije ni bilo videti :fredy:, no jaz jih nisem :ninja: Le zakaj boli glava :hmm: :headbang: Štamperli :OK: :OK: :OK: :OK:
suzi Objavljeno December 2, 2006 Opozori Objavljeno December 2, 2006 hm, zame je že dober dan. Bili ste super družba :OK: samo duo dolgcajt :BUA: je bil za znoret. Obvezno treba ponovit :grim :grim Bmwslo jelenčka imam pa jaz, da ga ne boš iskal :kva2:
First Objavljeno December 2, 2006 Opozori Objavljeno December 2, 2006 Saj sem ti razložil zakaj. :P Ja ja vem. Sony ericsson pač ni telefon al kako že :kva2: Tko ko japonci niso motorji a ne T-boy & Wind? :P Bo treba kr prpelat pokazat evropejce, pa me v to probat prepričat :naughty: Aja, še zahvala Maretu in Suzi za odlično organizacijo :OK:
bmwslo Objavljeno December 2, 2006 Opozori Objavljeno December 2, 2006 Bmwslo jelenčka imam pa jaz, da ga ne boš iskal :kva2: Jelenčka kar zadrži . Pa hvala še enkrat za vse obema. (rafaelo je bil carski) :yea1:
2384nsdf83 Objavljeno December 2, 2006 Opozori Objavljeno December 2, 2006 Tako, da, ni kaj reči, prav prijetna zabava. In, ko se je pokazala logistična priložnost, sem se zvalil na sedež v BmwSlojevem avtomobilu in se dal v spremstvu Keca in She dostaviti v CE. :) Brrrm the eks machine has spoken :OK:
KeC Objavljeno December 2, 2006 Opozori Objavljeno December 2, 2006 Odlično je blo :OK: bmwslo hvala za transfer, kljub temu da se ga spomnim samo na pol :D mare & suzi vama pa svaka čast :worship: :worship: :worship:
Furioso Objavljeno December 2, 2006 Opozori Objavljeno December 2, 2006 ...in vzdevki so dobili "face".. :OK: Klimbra, Lekadol razporejen v "zlato" rezervo. Hvala. :D "Vzhodne" sekcije lahko drugič brez problema po krajši poti napotite. :hmm: :P Muzika je bila res rajska! :kva2: :lol1: Tri dni prej nisem jedel. Dobra poteza. :blink: :D Pridite nas kaj pogledat. 12. 12. recimo. :devil:
Alla Objavljeno December 2, 2006 Opozori Objavljeno December 2, 2006 Organizacija super! :yes: Papica slastna! :OK: Rafaelo sanjski. :worship: Pa končno sem Špilferderberja in Vapoteka videla v živo :blush: :rolleyes:
vapotek Objavljeno December 2, 2006 Opozori Objavljeno December 2, 2006 Pa končno sem Špilferderberja in Vapoteka videla v živo :blush: :rolleyes: Kaj češ, vsak kdaj pa kdaj doživi kaj groznega. :P Me je veselilo, pa upam da čim prej spet. :grim
Furioso Objavljeno December 2, 2006 Opozori Objavljeno December 2, 2006 Pa končno sem Špilferderberja in Vapoteka videla v živo :blush: :rolleyes: Kaj češ, vsak kdaj pa kdaj doživi kaj groznega. :P = prva "odpujsala" domov... :P
DIESEL Objavljeno December 2, 2006 Opozori Objavljeno December 2, 2006 res je blo super :OK: svaka čast mare-tu pa suzi :) največja legenda je bil pa marcel :D mali je pevski talent :OK: blo je pa tut iz vidika dobička zlo donosno ker sm si prslužu kupon za kavo :P še enkrat pohvale organizatorjema :OK: :)
suzi Objavljeno December 2, 2006 Opozori Objavljeno December 2, 2006 ooo,poglej jo kako pozno srfa po motosvetu(she)
She Objavljeno December 2, 2006 Opozori Objavljeno December 2, 2006 Brrrm lepo poskrbel za vse, ki ne zmorejo uskladiščiti malo > kot 0 novih imen /večer :OK: . Suzi in Mare (s pomočniki), SUPER sta tole zorganizirala :grim . Nabrala se nas je krasna druščina Štamperletov in neŠtamperletov s prikolicami in brez njih. Fajna družba ste :004 , ne samo, da je lušno furat z vami, tudi iz iste sklede (štale) znamo jest :kva2:. BmwSlo, tebe bi pa z vsem spoštovanjem mela za osebnega šoferja :yes: , vožnja bla tako blagodejna, da je Župan :zzz: brez pravljice za lahko noč. Veš Suzi, ampak energije pa Štamperleti DAN POTEM očitno nimajo veliko. Že vsi spijo :grim . Razen naju :D . gandi 1
mare Objavljeno December 2, 2006 Opozori Objavljeno December 2, 2006 (popravljeno) Brrrm lepo poskrbel za vse, ki ne zmorejo uskladiščiti malo > kot 0 novih imen /večer :OK: . Suzi in Mare (s pomočniki), SUPER sta tole zorganizirala :grim . Nabrala se nas je krasna druščina Štamperletov in neŠtamperletov s prikolicami in brez njih. Fajna družba ste :004 , ne samo, da je lušno furat z vami, tudi iz iste sklede (štale) znamo jest :kva2:. BmwSlo, tebe bi pa z vsem spoštovanjem mela za osebnega šoferja :yes: , vožnja bla tako blagodejna, da je Župan :zzz: brez pravljice za lahko noč. Veš Suzi, ampak energije pa Štamperleti DAN POTEM očitno nimajo veliko. Že vsi spijo :grim . Razen naju :D . in mene ki me je suzi uspešno (zopet) dostavila domov s napete tekme proti flensburgu in množici rogov. hvala ti suzi Popravljeno December 2, 2006. Popravil mare
MARJA Objavljeno December 2, 2006 Opozori Objavljeno December 2, 2006 Današnja nočna v službi bo težja :( , kot učeri med Štamperli. No ja, če bi bla vsa družba tuki bi blo tud lažje :OK: :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se