Zdrawc Objavljeno December 3, 2006 Objavljeno December 3, 2006 jaz sem pa na vseh slikah, kjer pač sem, powsem nerazpoznaven :slap: na nobeni sliki nimam pira v roki :blink:
tati Objavljeno December 3, 2006 Objavljeno December 3, 2006 Kaj je Štamperli . Ste kaj bandal z motorini naokol. Jaz sem nardil cca 320 km. tudi moja malenkost se je končno primajala do računalnika..... :P vsem skupaj se moram tudi jaz zahvaliti za prijetno druženje, predvsem pa zelo dobro organizacijo Mare in Suzi :worship: :worship: :worship: , vse ki sem vas v petek spoznala :yea1: - upam, da se še večkrat srečamo, vse, ki jih poznam od prej pa itak.... :yea1: drgač pa, bmw me draži z temi furami, jaz pa motor odjavljen...., :headbang: :headbang: včerajšnji brancin je bil tudi fajn.....Zdrawc :worship: :worship: :worship: , sam nekam hitr si zginu... :hmm: :hmm: , mi smo šli ob ene petih :kva1: :kva1: lep večer, pa jutri novim zmagam naproti :wacko: - še parkrat letos :naughty: :naughty: mejte se fajn, Jure se pridružuje mojim besedam, krasni ste.... :worship:
minca Objavljeno December 3, 2006 Objavljeno December 3, 2006 jaz sem pa na vseh slikah, kjer pač sem, powsem nerazpoznaven :slap: na nobeni sliki nimam pira v roki :blink: no...za drugič veš da ga morš imet skoz v roki ;)
Zdrawc Objavljeno December 3, 2006 Objavljeno December 3, 2006 (popravljeno) Zdrawc :worship: :worship: :worship: , sam nekam hitr si zginu... :hmm: :hmm: , mi smo šli ob ene petih :kva1: :kva1: No, kolk sta pa zamudila..... :hmm: če spizdim ob 11ih, to bi blo hitr, da pa ob treh proč pa zihr ne :grrr Popravljeno December 3, 2006. Popravil Zdrawc
bandy Objavljeno December 3, 2006 Objavljeno December 3, 2006 mogl ste se kr fajn met jz sem vas pa isku u soboto pa vam hotu dostavit sveže žemle pa nbenga več niker ,če bi vedu da ste bli sam u petek vam bi pa u petek prpelu zvečr sam tople nebi več ble PS.sem vam pa kr fauš da ste se meli fajn l.p.
halls Objavljeno December 3, 2006 Objavljeno December 3, 2006 Sem si drznil malo pošnofat po vaših slikcah. :blush: Res ste face :OK: ,svaka vam čast! :worship: :worship: :worship: Škoda, da se ne vidi več listkov z imeni,da bi vas lahko primerjav s svojimi predstavami. :D Zdrawca sem si predstavljal čisto takega,samo s pirovsko flašo v roki! :P Še enkarat :worship: :worship: :worship:
DIESEL Objavljeno December 3, 2006 Objavljeno December 3, 2006 jaz sem pa na vseh slikah, kjer pač sem, powsem nerazpoznaven :slap: na nobeni sliki nimam pira v roki :blink: ja zdrawc neki si štrajku ti nam :P sj bo pa drugič več :D
Lobo Objavljeno December 3, 2006 Objavljeno December 3, 2006 Hm bo treba počasi naredit eno mailing listo za tiste, ki se lepo obnašajo na štamperl srečanjih. Edini problem je, da ne vem če jst padem na to listo :evilgrin: Baje bodo naju in še par dali na avtobus za rankovičevo vilo. ... na nobeni sliki nimam pira v roki :blink: Jaz tudi ne. Mam pa na eni pivo v roki. ..., krasni ste.... :worship: Jaz še extra, a ne? :winkiss: No jaz še spijem en pir, pol pa zaključim s čago za ta vikend.
2384nsdf83 Objavljeno December 3, 2006 Objavljeno December 3, 2006 BmwSlo, tebe bi pa z vsem spoštovanjem mela za osebnega šoferja :yes: , vožnja bla tako blagodejna, da je Župan :zzz: brez pravljice za lahko noč. župan je bil že tam malo pravljičn, se mi zdi :D Sem si drznil malo pošnofat po vaših slikcah. :blush: Res ste face :OK: ,svaka vam čast! :worship: :worship: :worship: Škoda, da se ne vidi več listkov z imeni,da bi vas lahko primerjav s svojimi predstavami. :D Zdrawca sem si predstavljal čisto takega,samo s pirovsko flašo v roki! :P Še enkarat :worship: :worship: :worship: ja, jaz sem kr lep izpadu na fotkah v živo sem bolj strašen za videt :P
ciciban Objavljeno December 3, 2006 Objavljeno December 3, 2006 Vidim, da ste se imeli res odlično :drunk: Nisem pa vedel, da Ivo in Alex igrata v bendu :? Kar se pa Zdrawca tiče, sem si ga pa tudi jaz predstavljal z pivom ali pa vsaj z majico od Laškega...
bmwslo Objavljeno December 3, 2006 Objavljeno December 3, 2006 župan je bil že tam malo pravljičn, se mi zdi :D :lol1: :OK:
bmwslo Objavljeno December 4, 2006 Objavljeno December 4, 2006 Dobro jutro Štamperli in ostali MS-jevci
She Objavljeno December 4, 2006 Objavljeno December 4, 2006 Morgen, morgen ... :cry: fse pravljice se 1x končajo , treba it v službo poslušat, kako dinarčki cingljajo :lol1: , od doma se ne sliši najboljše :grrr :headbang: 1
KeC Objavljeno December 4, 2006 Objavljeno December 4, 2006 (popravljeno) Jebemu po sliki sodeč sem bil konkretno pravljičen :headbang: "Fse" :OK: Popravljeno December 4, 2006. Popravil KeC
klimbra Objavljeno December 4, 2006 Objavljeno December 4, 2006 :alien1: :alien1: :alien1: Prekleti računalniki :angry: :angry: :angry: Torej..... :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Sledi.........šeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee p.s.......jap.....prekmal sva spokala....sam je jeba, če nekoga mal zdravje daje. :grim p.s.2....se že prijavljam na naslednji piknik :P
Špilferderber Objavljeno December 4, 2006 Objavljeno December 4, 2006 ka pa zdaj pa že lahk bend ustrelimo, a? :grim p.s. noro fino fajn. pozitivno presenečen nad udeležbo. žal sem zamudil ihanski morski sadež, a ob priliki bom s pravočasno prisotnostjo tudi to popravil. p.p.s. ka je, kec? nekam zmrzjeno si mi deloval v petek.. :evilgrin: Pa končno sem Špilferderberja in Vapoteka videla v živo :blush: :rolleyes:
KeC Objavljeno December 4, 2006 Objavljeno December 4, 2006 p.p.s. ka je, kec? nekam zmrzjeno si mi deloval v petek.. :evilgrin: A sodiš po sebi? :naughty:
Špilferderber Objavljeno December 4, 2006 Objavljeno December 4, 2006 (popravljeno) :alien1: :lol1: Popravljeno December 4, 2006. Popravil Špilferderber
KeC Objavljeno December 4, 2006 Objavljeno December 4, 2006 Kaj je Štamperli . Ste kaj bandal z motorini naokol. Jaz sem nardil cca 320 km. O ja, naredil celih 5km :D Ravno toliko da se je ketna posušila. Sem včeraj modremu dirkaču privoščil eno ornk pucanje. Ketna se sveti kot nova :worship: Za nekaj časa sem postal pozer :headbang: Eh Špil tu sem še čisto vredu, še lahko stojim (z malce pomoči) :lol1:
bmwslo Objavljeno December 4, 2006 Objavljeno December 4, 2006 A je še kaj novih slik ?? Tisti ki mate Štamperlland v podpisu, bi lahko na slikco dodal še link do galerije, da nebi blo treba tolk iskat. :alien1:
Špilferderber Objavljeno December 4, 2006 Objavljeno December 4, 2006 http://stamperli.moj-album.com/album/5945293/ ampak ti si pa zmagal.. :lol1:
vapotek Objavljeno December 4, 2006 Objavljeno December 4, 2006 Edino velikega Uniona je zmanjkalo prehitro... :krneki: Nagradno vprašanje. Kdo je spil zadnjega? a. vapotek b. đorđ majkl c. strojan :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se