Zdrawc Objavljeno December 4, 2006 Opozori Objavljeno December 4, 2006 Nagradno vprašanje. Kdo je spil zadnjega? a. vapotek - je definitivno spil zadnjega tavečga unijona :devil: b. đorđ majkl - pije Laško :grim c. strojan - ga je htel ukrast pa mu je Čak zlomu obedve roki :krneki:
rosse20 Objavljeno December 4, 2006 Opozori Objavljeno December 4, 2006 dan štamperli. vidim, da ste se imeli fino na pikniku. le tako naprej.
wind Objavljeno December 4, 2006 Opozori Objavljeno December 4, 2006 Nagradno vprašanje. Kdo je spil zadnjega? a. vapotek b. đorđ majkl A ni oseba pod A in B ena in ista? :? To se ne da odgovorit... :whistle:
T-boy Objavljeno December 4, 2006 Opozori Objavljeno December 4, 2006 (popravljeno) Edini problem je, da ne vem če jst padem... :evilgrin: Aaaaaa, zaj mi je jasno, zakaj si meu celi večer leder jakno gor. :devil: S protektorji? :whistle: Suzi, Mare & co. hvala za lep večer. :worship: :worship: :worship: Popravljeno December 4, 2006. Popravil T-boy
tati Objavljeno December 4, 2006 Opozori Objavljeno December 4, 2006 Jaz še extra, a ne? :winkiss: No jaz še spijem en pir, pol pa zaključim s čago za ta vikend. :grim :grim :OK: :OK: vsi ste fajn :naughty: :naughty: z žuri bi pa lahko že končal :wacko: :wacko: :winkiss:
Zdrawc Objavljeno December 4, 2006 Opozori Objavljeno December 4, 2006 z žuri bi pa lahko že končal :wacko: :wacko: :winkiss: Ka pa bluziš :slap: , idi si uste spart .) decembr se je šele začel :evilgrin:
Lobo Objavljeno December 4, 2006 Opozori Objavljeno December 4, 2006 ... z žuri bi pa lahko že končal :wacko: :wacko: :winkiss: Ko bi ti vedela kakšen žur je bil šele s sobote zvečer do nedelje zvečer :P :evilgrin:
tati Objavljeno December 4, 2006 Opozori Objavljeno December 4, 2006 Ko bi ti vedela kakšen žur je bil šele s sobote zvečer do nedelje zvečer :P :evilgrin: je že skrajni čas, :grim :grim da pridem mal v tote vaše konce pogledat, pa se mal bojim, da me bo kaj zadelo :eek: :hmm: :beer2: :beer2: Ka pa bluziš :slap: , idi si uste spart .) decembr se je šele začel :evilgrin: glede na to, da zmagliš kot kafra, bo res veseli december hitro šel mimo... :hmm: :naughty: bil si med pogrešanimi, je pa Pepč potem zastopal še tebe :lol1: :lol1: :lol1: jaz mislim, da boš v soboto že v dobri :beer2: :beer2: kondiciji :yes: :yes: :winkiss: :winkiss:
motoristek Objavljeno December 4, 2006 Opozori Objavljeno December 4, 2006 a. vapotek - je definitivno spil zadnjega tavečga unijona :devil: b. đorđ majkl - pije Laško :grim c. strojan - ga je htel ukrast pa mu je Čak zlomu obedve roki :krneki: :lol1:
vapotek Objavljeno December 4, 2006 Opozori Objavljeno December 4, 2006 đorđ majkl - pije Laško :grim :grim Laško bo baje drugo leto generalni sponzor "gay pride" parade. :P A ni oseba pod A in B ena in ista? :? To se ne da odgovorit... boj đorđ tišina! :K :P
bmwslo Objavljeno December 4, 2006 Opozori Objavljeno December 4, 2006 Gledam galerijo slik pa od vseh pogrešam kar nekaj prisotnih. Predvsem ni slik nežnejšega spola :naughty: sploh pa pogrešam pregrešno slik pregrešne tati :kva2: (ne verjamem da je ni nikjer na sliki) pa še ktero drugo tudi pogrešam :naughty: Pa to mi tudi ni jasno, kaj je z našim Motoristekom. Sam še smeškote lima in nič več ne piše :eek: Odkar je karboniziral swojga Bemflčka nas še poznat weč noče :cry:
Špilferderber Objavljeno December 4, 2006 Opozori Objavljeno December 4, 2006 gledam galerijo in vidim, da je el comandante izginil.. :alien1: ampak napad hekerjev je le delno uspel in hvalabogu, da delamo arhiv.. :evilgrin:
Dr. Racing Objavljeno December 4, 2006 Opozori Objavljeno December 4, 2006 @Dr. Racing: T.. - kaj?? Kaj te pa zanima? :D
brzi Objavljeno December 4, 2006 Opozori Objavljeno December 4, 2006 (popravljeno) @first: vidim da maš rojstni dan :D vse najboljše ,zdravja,sreče,....... in da se še večkrat pridružiš štamprlim :P l.p Popravljeno December 4, 2006. Popravil brzi
DIESEL Objavljeno December 4, 2006 Opozori Objavljeno December 4, 2006 @first: vidim da maš rojstni dan :D vse najboljše ,zdravja,sreče,....... in da se še večkrat pridružiš štamprlim :P l.p se podpišem pod to :OK: :)
Zdrawc Objavljeno December 4, 2006 Opozori Objavljeno December 4, 2006 glede na to, da zmagliš kot kafra zdej bi pa že lahk wedla, daje to ena mojih specialitet :naughty: bil si med pogrešanimi, je pa Pepč potem zastopal še tebe :lol1: :lol1: :lol1: Ko je pepč v elementu mu jaz niti do kolen nism :grrr tak, da sem moderiranje rajš prepustil njemu :rolleyes: jaz mislim, da boš v soboto že v dobri :beer2: :beer2: kondiciji :yes: :yes: :winkiss: :winkiss: jaz sem že v dobri formi :grim B) :grim Laško bo baje drugo leto generalni sponzor "gay pride" parade. :P Menda, je lani spet wse, preveč rit pekla po Junionu :fredy:
First Objavljeno December 4, 2006 Opozori Objavljeno December 4, 2006 (popravljeno) @first: vidim da maš rojstni dan :D vse najboljše ,zdravja,sreče,....... in da se še večkrat pridružiš štamprlim :P l.p Hvala :blush: Res ste super štamperli :OK: tko da se vsekakor kdaj pridružim, če bom le zaželena :blush: se podpišem pod to :OK: :) Hvala tudi tebi :004 Popravljeno December 4, 2006. Popravil First
border Objavljeno December 4, 2006 Avtor Opozori Objavljeno December 4, 2006 First vse naj naj... december... tudi zame bo kmalu roj dan... jao bo pijano... :slap:
tati Objavljeno December 5, 2006 Opozori Objavljeno December 5, 2006 sploh pa pogrešam pregrešno slik pregrešne tati :kva2: (ne verjamem da je ni nikjer na sliki) pa še ktero drugo tudi pogrešam :naughty: :cry: najprej dobro jutro v deželo Štamprlsko, jaz sem sicer še od včeraj , pa bo že :cry: :blink: bmw- o pregrešnosti se lahko pogovarjava, najboljša sem ko sem v uniformi kot kakšna usmiljena sestra :eek: :eek: ;) ;) zdej bi pa že lahk wedla, daje to ena mojih specialitet :naughty: :yes: :yes: :xx: Ko je pepč v elementu mu jaz niti do kolen nism :grrr tak, da sem moderiranje rajš prepustil njemu :rolleyes: ja presneto, pa še res je, ne vem ali je bil v tvoji šoli :blink: :kva1: :lol:
bmwslo Objavljeno December 5, 2006 Opozori Objavljeno December 5, 2006 Oj dobro jutro Štamperlčki. Danes sem nekam :zzz: Gremo novim delovnim zmagam naproti :slap:
tati Objavljeno December 5, 2006 Opozori Objavljeno December 5, 2006 Gremo novim delovnim zmagam naproti :slap: še 6 ur in bom zaključila svojo 32 urno tlako, potem pa do jutri zjutraj :zzz: :zzz:
KeC Objavljeno December 5, 2006 Opozori Objavljeno December 5, 2006 Dobro jutro. Tati drži se, navijamo zate :yea1:
First Objavljeno December 5, 2006 Opozori Objavljeno December 5, 2006 First vse naj naj... december... tudi zame bo kmalu roj dan... jao bo pijano... :slap: glej da bomo tut ostali deležni tega :naughty:
mare Objavljeno December 5, 2006 Opozori Objavljeno December 5, 2006 First vse naj naj... december... tudi zame bo kmalu roj dan... jao bo pijano... :slap: sem zabeležil v koledar :devil: in glej da se boš spomnu na nas @first malce zakasnelo vse naj, naj
tati Objavljeno December 5, 2006 Opozori Objavljeno December 5, 2006 Dobro jutro. Tati drži se, navijamo zate :yea1: saj sem vedela, da si pravi prijatelj..... hvala za moralno oporo.... :worship: :worship:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se