tati Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 še tjebi, Tati..... :wub: :004 sem bla že kar mal ljubosumna..... hvala :wub: :wub: :winkiss: :winkiss: :winkiss: grem pit..... :xx: da nauš sam ti med tednom nalivu ;) ;) :beer2: :beer2:
Zdrawc Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 sem bla že kar mal ljubosumna..... hvala :wub: :wub: :winkiss: :winkiss: :winkiss: kk morš bit taka :blink: grem pit..... :xx: da nauš sam ti med tednom nalivu ;) ;) :beer2: :beer2: jaz se ne nelivam :grrr , ampak sam kondicijo wzdržujem :grim
KeC Objavljeno December 15, 2006 Opozori Objavljeno December 15, 2006 Dobro jutro banda, jebemu kako sonce je te dni mogoče mi pa jutri končno uspe najti nekaj minut tudi za 2 kolesi :D
Špilferderber Objavljeno December 15, 2006 Opozori Objavljeno December 15, 2006 poznam jaz tvojih "nekaj minut".. pol te pa cel dan ni na telefon za dobit.. :lol1:
bmwslo Objavljeno December 15, 2006 Opozori Objavljeno December 15, 2006 Dobro jutro banda, jebemu kako sonce je te dni mogoče mi pa jutri končno uspe najti nekaj minut tudi za 2 kolesi :D Jutri ne bo več tazga vremena. :doze:
rosse20 Objavljeno December 15, 2006 Opozori Objavljeno December 15, 2006 dan eh.. pri nas na štajerskem še mnda bo. bomo videli
tati Objavljeno December 15, 2006 Opozori Objavljeno December 15, 2006 jaz se ne nelivam :grrr , ampak sam kondicijo wzdržujem :grim :hmm: :hmm: :grim :grim :lol1:
Zdrawc Objavljeno December 15, 2006 Opozori Objavljeno December 15, 2006 :hmm: :hmm: :grim :grim :lol1: :blush: Zdrawo! B) mogoče mi pa jutri končno uspe najti nekaj minut tudi za 2 kolesi :D jaz tudi :grim , sam une 2 kolesi na pedalke :D
tati Objavljeno December 15, 2006 Opozori Objavljeno December 15, 2006 :blush: kaj me tako presenečeno gledaš, ja razmišljam, pa se smejem o tvojem ohranjanju kondicije... ;) ;) :winkiss:
Zdrawc Objavljeno December 15, 2006 Opozori Objavljeno December 15, 2006 kaj me tako presenečeno gledaš, ja razmišljam, pa se smejem o tvojem ohranjanju kondicije... ;) ;) :winkiss: ...tak me cuka, da me do stropa meče... :glare: zaka že :hmm:
Zdrawc Objavljeno December 15, 2006 Opozori Objavljeno December 15, 2006 :lol1: :yawn: :closedeyes: :zzz:
Zdrawc Objavljeno December 15, 2006 Opozori Objavljeno December 15, 2006 KU, KU.... :lol: ako me bo slučajno kdo iskal....... :hmm: sm na kondicijskem treningu :grim v Zmajewi :whistle:
tati Objavljeno December 15, 2006 Opozori Objavljeno December 15, 2006 KU, KU.... :lol: ako me bo slučajno kdo iskal....... :hmm: sm na kondicijskem treningu :grim v Zmajewi :whistle: upam, da si še vedno na treningu :wacko: jaz pa delam, delam do 7 ure zjutraj :slap: :slap: :yawn: fajn ga dejte :naughty: :beer2:
tati Objavljeno December 16, 2006 Opozori Objavljeno December 16, 2006 Zdrawc - kje si, si prenočišče zamenu, da se nič ne javiš :eek: :eek: ;) :xx:
bmwslo Objavljeno December 16, 2006 Opozori Objavljeno December 16, 2006 Evo se še tu pofočkam. Dobro jutro. :yawn: Ja boga tati. Jaz že vstajam, ti pa še delaš . :wacko: A Zdrawc pa še vedno kuka in kondicijo nabira ?? :lol1:
tati Objavljeno December 16, 2006 Opozori Objavljeno December 16, 2006 Ja boga tati. Jaz že vstajam, ti pa še delaš . :wacko: A Zdrawc pa še vedno kuka in kondicijo nabira ?? :lol1: kako fajn, da se vsaj še enmu mal zasmilim ko tele pijance tle prenašam :hmm: jebeš tak alkoholizem, če se ga ne znajo napit, da jih vozijo po ............. :headbang: nam se to ni nikoli dogajalo, ne :? :? bmw - pozdravček in lupčka
Zdrawc Objavljeno December 16, 2006 Opozori Objavljeno December 16, 2006 Wsem v vednost................ trening uspel...............celo nad pričakovanji :whistle: tak, da se me malo ahtejte, k sm u dobri kondiciji :evilgrin: dele pol bm šo pa tle gor [attachmentid=88153] prewerit, č majo zadost marzu pir B)
KeC Objavljeno December 16, 2006 Opozori Objavljeno December 16, 2006 Dobro jutro banda, evo delamo kot ponavadi ampak danes pa mogoče ... :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se