tati Objavljeno December 19, 2006 Opozori Objavljeno December 19, 2006 (popravljeno) :yawn: ker me nisi nikamor povabil za božič ;) ;) - sem dobila danes zjutraj klic in povabilo na urgenco, seveda sem se strinjala in si vplačala 12 uri apartma, :ninja: :ninja: pa bom polnočvala z pijanim folkom, kaj čem :hmm: :hmm: Popravljeno December 19, 2006. Popravil tati
zlati Objavljeno December 19, 2006 Opozori Objavljeno December 19, 2006 dober večer banda štamprlska. kako kaj? je kaj snega na štajerskem? al se še kej vozite? nič snega in motorja :yea1:
tati Objavljeno December 19, 2006 Opozori Objavljeno December 19, 2006 Zdrawc in ostali Štamprlčki - se močno opravičujem, ker sem z svojim vedenjem slabo zastopala Štamprle na MS zabavi, slike so prepovedane za ogled..... :slap: :wacko: :wacko: pa saj, kaj čem... manjkali ste ......... bi bilo še bolje :grim :grim
bandy Objavljeno December 19, 2006 Opozori Objavljeno December 19, 2006 Zdrawc in ostali Štamprlčki - se močno opravičujem, ker sem z svojim vedenjem slabo zastopala Štamprle na MS zabavi, slike so prepovedane za ogled..... :slap: :wacko: :wacko: pa saj, kaj čem... manjkali ste ......... bi bilo še bolje :grim :grim prau fajna si bla neaa ga seri no
Zdrawc Objavljeno December 19, 2006 Opozori Objavljeno December 19, 2006 Zdrawc in ostali Štamprlčki - se močno opravičujem, ker sem z svojim vedenjem slabo zastopala Štamprle na MS zabavi, slike so prepovedane za ogled..... :slap: :wacko: :wacko: pa saj, kaj čem... manjkali ste ......... bi bilo še bolje :grim :grim Ni opravičila :grrr , če si se primerno vedla :evilgrin: Slike bomo mi že dobili :grim (oznaswedoznapress) P.S. Če boš pa za Božič kako dobro delo storla (magari s tem, da boš na urgenci), ti pa tud nau škodwalo. :D
bmwslo Objavljeno December 19, 2006 Opozori Objavljeno December 19, 2006 Jao narod a bo že božič al kaj :eek:
bmwslo Objavljeno December 20, 2006 Opozori Objavljeno December 20, 2006 Doooobrooooo jutrooooo đezeri :bounce:
motoristek Objavljeno December 20, 2006 Opozori Objavljeno December 20, 2006 juuuttrrrrooooooooo :kva2:
Brrrm Objavljeno December 20, 2006 Opozori Objavljeno December 20, 2006 Kakšno jutro neki. Noč. Je še tema zunaj. Jutro čez uro ali pa dve pride. :P
Zdrawc Objavljeno December 20, 2006 Opozori Objavljeno December 20, 2006 Zdrawo banda :D mater, sm se skor pozabu poštamp®lat tule :whistle: P.S. Ki je kej Špil, a kar varva al kaj dela zadne cajte, čist nas je odpikal.... :whistle:
Zdrawc Objavljeno December 20, 2006 Opozori Objavljeno December 20, 2006 Zdrawc in ostali Štamprlčki - se močno opravičujem, ker sem z svojim vedenjem slabo zastopala Štamprle na MS zabavi, slike so prepovedane za ogled..... :slap: :wacko: :wacko: pa saj, kaj čem... manjkali ste ......... bi bilo še bolje :grim :grim Slike pregledane :eek: in moram rečt, da so se eni kar potrudli :whistle: , nimaš kej, waja dela mojtra :grim :evilgrin:
Lobo Objavljeno December 20, 2006 Opozori Objavljeno December 20, 2006 Lep pozdrav Štamperli! Naj vam zima čimprej mine!
tati Objavljeno December 20, 2006 Opozori Objavljeno December 20, 2006 Slike pregledane :eek: in moram rečt, da so se eni kar potrudli :whistle: , nimaš kej, waja dela mojtra :grim :evilgrin: tudi tvoje delo se je obrestovalo, ker si pripomogel par vikendov k boljši kondiciji :lol1: ;) :yes: :yes: P.S. Če boš pa za Božič kako dobro delo storla (magari s tem, da boš na urgenci), ti pa tud nau škodwalo. :D lahk bi ga pa skupi mal spili :hmm: :hmm: :yes: :beer2: :drunk: :drunk: kaj misliš :?
Zdrawc Objavljeno December 20, 2006 Opozori Objavljeno December 20, 2006 tudi tvoje delo se je obrestovalo, ker si pripomogel par vikendov k boljši kondiciji :lol1: ;) :yes: :yes: lahk bi ga pa skupi mal spili :hmm: :hmm: :yes: :beer2: :drunk: :drunk: kaj misliš :? Bol težko .) grem u torek še na sever :)
motoristek Objavljeno December 20, 2006 Opozori Objavljeno December 20, 2006 Zdrawo banda :D mater, sm se skor pozabu poštamp®lat tule :whistle: P.S. Ki je kej Špil, a kar varva al kaj dela zadne cajte, čist nas je odpikal.... :whistle: doji.... :lol1: Lep pozdrav Štamperli! Naj vam zima čimprej mine! :worship: dan... sem že doma... :yes:
tati Objavljeno December 20, 2006 Opozori Objavljeno December 20, 2006 Bol težko .) grem u torek še na sever :) kaj na furo.... :hmm: :hmm: Jure te lepo pozdravlja, pa pravi, da sta manjkala na moto svetovi zabavi le še ti in Fric in potem bi bilo :slap: :slap: :slap:
Zdrawc Objavljeno December 20, 2006 Opozori Objavljeno December 20, 2006 kaj na furo.... :hmm: :hmm: po vsej verjetnosti :grim Jure te lepo pozdravlja, pa pravi, da sta manjkala na moto svetovi zabavi le še ti in Fric in potem bi bilo :slap: :slap: :slap: Pozdraw ga nazaj... powsod, žal ne morm bit :glare:
rosse20 Objavljeno December 20, 2006 Opozori Objavljeno December 20, 2006 Lep pozdrav Štamperli! Naj vam zima čimprej mine! jst komi čakam, da se sploh začne :devil:
DIESEL Objavljeno December 20, 2006 Opozori Objavljeno December 20, 2006 ti kr prid na štajersko nazaj :D tu že mamo mal snega :D ne primorskem ne wem če ga boš doćakala :P in kak ste štamperli vas kej zebe :P
rosse20 Objavljeno December 20, 2006 Opozori Objavljeno December 20, 2006 ti kr prid na štajersko nazaj :D tu že mamo mal snega :D ne primorskem ne wem če ga boš doćakala :P in kak ste štamperli vas kej zebe :P ja seveda. jutri prihajam na štajersko in sem doma do 7.1.2007, potem pa nazaj na primorsko. je treba še kk izpit naredit. ma nič nas ne zebe... je prav toplo :D
DIESEL Objavljeno December 20, 2006 Opozori Objavljeno December 20, 2006 jst tak kurim da cela familija joče zarad prekomerne toplote :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se