bmwslo Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 Brrrm , prav si nardil. Tudi nas je minilo v Zreče zavit, čeprav je bil Zlati tam in baje ni deževalo. Ostali smo (po furi) pri XXX in še malo podebatirali in malo nas je vest pekla, ker smo računali da boš ti šel v Zreče. No Zlati nas je pomiril, ko se je vrnil z zreč in tam ni bilo nikogar (vsaj poznanega ne). Torej vse OK. Smo pa nekteri Ross|i spoznal (a sm prav napisal ?) in ji želimo da čimprej tiste izpite in kolokvije obrihta potem pa na kako skupno furo. :yea1:
bmwslo Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 Dobro jutro štamperlčki. Dejte no malo začet migat. Nam je tema zdrsnla tja na konc druge strani, pol jo je pa težko najt. Običajno je kr nekje pri vrhu. BMWSLO ma vas rad :photo:
KeC Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 Mi je kr žal, in se posipam s pepelom ampak žal sem imel neodložljive opravke.
mare Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 manjkajoči štamperli, ne se sekirat. del poti je bil sicer lep, sam povratek domov pa ni bil nič romantičen. :BUA: . smo pa zlatija peljali zastonj v zreče :blush: v glavnem sta :doze: in :hmm: pojasnila okoli majčk. na zalogi jih bo 50 kom po ceni 1 kSIT (cena vključuje majčko+trakec). naročilo sem ravnokar oddal, vendar tale trenutek ne vem, če bodo ženske številke posebej. prav tako še ne vem kako je z otroškimi številkami. napišem več takoj ko izvem. majčke bodo klasičen T-shirt črne 160g.
zlati Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 bo treba enkrat v zreče sam brez mene :naughty: :lol1: ena izmed lokacij bi lahko bila koča na pesku :yea1:
bmwslo Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 (popravljeno) Nekaj težav pri pripravi našga logota za tisk nas je prisililo v mogoče nov design. A ima kdo kaj proti ali kak še boljši predlog . [attachmentid=71439] Prvi predlog (malo težav zaradi drobnih črtic ... ) [attachmentid=71438] Drugi predlog (pa še boljše je založu kot taprvi :lol1: ) Prosim za hitro glasovanje :hmm: (javno prosim) Popravljeno Junij 2, 2006. Popravil bmwslo
Klo Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 drugi predlog :) (ne bi blo lepše, če bi bla slikca tudi centrirana?!) ...dajmo pomislit tudi na naše ženskice; se pravi na ženske kroje majic, kajti drugače jih ziher nobena ne bo nosila :hmm: :OK:
bmwslo Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 drugi predlog :) (ne bi blo lepše, če bi bla slikca tudi centrirana?!) :OK: Ja center ni problem, ženskice brez majc so pa tudi kuuuullll :naughty:
bmwslo Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 (popravljeno) :) Novo :) [attachmentid=71452] Belo na črnem in [attachmentid=71453] Črno na belem Pa pocentriran pa spucan. A še kej :o Popravljeno Junij 2, 2006. Popravil bmwslo
Erik Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 men je vseen samo da je :yes: P.S. včeraj žal nisem imel časa ker sem imel druge obveznosti <_<
mare Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 (popravljeno) men je vseen samo da je :yes: P.S. včeraj žal nisem imel časa ker sem imel druge obveznosti <_< počasi se bo ta tema preimenovala 0,3 izgovori :naughty: ok, dost heca. mam 2 novici. slabo pa 2xdobro. slaba je, otroških majčk na žalost ni (2letni), sem dobil za 4 lete. žal 1. dobra je........ste lahk sklepal iz slabe novice.......MAJČKE ŽE IMAM :D (50 kom) 2. tud ženski kroji so za plačilo ni problem, bomo kasneje uredili. bmwslo? kam in kdaj ti jih dostavim, da gredo v tisk. Popravljeno Junij 2, 2006. Popravil mare
matjazek Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 Slikca centrirana. Al pa zamaknjena, pa 0,3 mal večji.
mare Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 Slikca centrirana. Al pa zamaknjena, pa 0,3 mal večji. jaz bi dal en predlog. logo je že bil sprejet, majčke že imam, menim da je čas da nehamo debatirat o tem. kakšen logo, postran, pokonc, lev al dens zamakjen in tak naprej.
Vikking Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 jaz bi dal en predlog. logo je že bil sprejet, majčke že imam, menim da je čas da nehamo debatirat o tem. kakšen logo, postran, pokonc, lev al dens zamakjen in tak naprej. Mare poglej mejl, nekaj sprememb naročil ter nekaj dodatnih naročil
mare Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 Mare poglej mejl, nekaj sprememb naročil ter nekaj dodatnih naročil tudi mene je vse skupaj malo presenetilo. poklical samo informativno, vendar je možakar rekel naj pridem in si naberem. dobil tvoj seznam :hmm: mislim da bo šlo skoz.
matjazek Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 jaz bi dal en predlog. logo je že bil sprejet, majčke že imam, menim da je čas da nehamo debatirat o tem. kakšen logo, postran, pokonc, lev al dens zamakjen in tak naprej. Kulker se spomnem, je bmwslo par ur nazaj pozival h komentarjem...
tati Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 Ja center ni problem, ženskice brez majc so pa tudi kuuuullll :naughty: tudi moški brez hlač včasih niso nič slabega za pogledati :naughty: :naughty:
Zdrawc Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 Itak brezweze, da se opravičujem, da me učiraj ni bilo <_< vreme ko vreme pri nas je začelo padat že ob 17.30, tak da sem glihkomaj motor domov pripeljal je pa uscalo :slap: No ja motor sem pa le potem učirej skup spravu :yea1: , launfa ko singerca :wub: no ja k'krkol, le da ste se za majce zmenli :OK: @Erik kje je Yozo :hmm:
brzi Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 (popravljeno) ys mam tud en logo,ko sm šel dat nalepke dve za probo stiskat,se tist motor ni dal stiskat pa mi je takega dal za foro :? mal je slika slaba ker sem skeniru Popravljeno Junij 2, 2006. Popravil brzi
bmwslo Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 (popravljeno) Ej brzi Štamperl 0,3 je zaščitena blagovna znamka regije 0,3, tko da ne se zajebavat s tiskanjem nalepk. :kva2: No glede na možnosti tiska (tiste drobne črte res ne grejo, naj velja tisti moj predlog ki je prikazan v Č/B in B/Č varianti, da nebo zdej glih vsak svoj motor gor tišal. OK. Majce se že tiskajo (aja mare jih še sploh prnesu ni) :devil: tko da se vidmo drug teden, vmes pa ke pište, ker furat se tko nebomo mogl ( vremejepravsvinskojestbomlihzdejcentralnovklopu). :wacko: P.S. A je kdo opazu, da je tole moja 800 - ta objava :kva2: Sem si malo zračunal da z mojo brzino pisanja postov tule dohitim Syma u cca 33 letih :lol1: (to je dosežem tisto cifro, ki jo ma on zdej) Popravljeno Junij 2, 2006. Popravil bmwslo
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se