tati Objavljeno Januar 4, 2007 Opozori Objavljeno Januar 4, 2007 Dajle hiti, dokler je tako wreme ;) hvala za moralno oporo, komaj čakam, da te vidim, :winkiss: :wub: aja Stanko te pozdravlja, pa Jureta pokliči... :yes: :yes:
Zdrawc Objavljeno Januar 4, 2007 Opozori Objavljeno Januar 4, 2007 hvala za moralno oporo, komaj čakam, da te vidim, :winkiss: :wub: :whistle: aja Stanko te pozdravlja Vračam pozdrawe :yea1: pa Jureta pokliči... :yes: :yes: kam??? :blink:
tati Objavljeno Januar 4, 2007 Opozori Objavljeno Januar 4, 2007 se moram učit, ne pa po internetu pizdarije brat, ajd :yea1:
Zdrawc Objavljeno Januar 4, 2007 Opozori Objavljeno Januar 4, 2007 se moram učit, ne pa po internetu pizdarije brat, ajd :yea1: :yea1: ;)
motoristek Objavljeno Januar 5, 2007 Opozori Objavljeno Januar 5, 2007 Danes bo treba na motor... :whistle:
tati Objavljeno Januar 5, 2007 Opozori Objavljeno Januar 5, 2007 (popravljeno) sončno B) :grim :grim :grim Danes bo treba na motor... :whistle: jaz pa ne smem :cry: :cry: , ampak se bom učila in naredila to statistiko :hmm: potem pa gasa :winkiss: Popravljeno Januar 5, 2007. Popravil tati
bmwslo Objavljeno Januar 6, 2007 Opozori Objavljeno Januar 6, 2007 Dobro jutro štamperli :OK: :zzz: Kaj je pa s teboj ? A ne moreš spat ? :eek: Dobro jutro :yea1:
border Objavljeno Januar 6, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Januar 6, 2007 Vikking ga je ze kje pil....
border Objavljeno Januar 6, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Januar 6, 2007 Po nasi glavni cesti se en model naganja z HONDO CBR Repsol... svaka casr njemu. :worship:
bmwslo Objavljeno Januar 6, 2007 Opozori Objavljeno Januar 6, 2007 Smo mi temo v Dober dan in Lahko noč štamperli predelal zgleda. Aja Dober dan :lol1:
Zdrawc Objavljeno Januar 6, 2007 Opozori Objavljeno Januar 6, 2007 Smo mi temo v Dober dan in Lahko noč štamperli predelal eni videt res....... :doze:
tati Objavljeno Januar 6, 2007 Opozori Objavljeno Januar 6, 2007 Smo mi temo v Dober dan in Lahko noč štamperli predelal zgleda. Aja Dober dan :lol1: :grim :grim pa vseeno en lep pozdravček, upam, da se kaj vozite :slap: ;)
Vikking Objavljeno Januar 6, 2007 Opozori Objavljeno Januar 6, 2007 Vikking ga je ze kje pil.... ne ne... vstal, ker sem šel smučat na krvavec. Blo super do 13 ure nato pa župa in skale, za konec pa gledal kako so se s krvavca spuščal s padali,. Jih je bilo kr enih 20 komadu takrat ko sem gor bil, sami hrvati so se spuščal s padali, kar sredi proge med folkom. Sicer pa vreme fantastično a nažalost pretoplo, nova šest seda pa rastura.
Vikking Objavljeno Januar 6, 2007 Opozori Objavljeno Januar 6, 2007 ne ne... vstal, ker sem šel smučat na krvavec. Blo super do 13 ure nato pa župa in skale, za konec pa gledal kako so se s krvavca spuščal s padali. Jih je bilo kr enih 20 komadu (cel avtobus), sami hrvati so se spuščal s padali, kar sredi proge med folkom. Neki je blo tud slovencev, pa listke so tala če se hoče kdo spustit v tandemu cena; 85€ Sicer pa vreme fantastično a nažalost pretoplo, nova šest seda pa rastura.
Zdrawc Objavljeno Januar 6, 2007 Opozori Objavljeno Januar 6, 2007 upam, da se kaj vozite :slap: ;) :grrr nimam cifr .)
tati Objavljeno Januar 7, 2007 Opozori Objavljeno Januar 7, 2007 no prijatli moji - statistike je za danes dovolj, saj bom še pregorela.... :headbang: :headbang: ampak se je treba učit, da se bom lahko vozila in šla z Zdrawcem v Srbijo :hmm: :naughty: :naughty: in ostalimi na dopust, ki je baje določen od včeri :whistle: Zdrawc - gremo dans na kafe al kaj.... :hmm: :hmm: :yea1:
bmwslo Objavljeno Januar 7, 2007 Opozori Objavljeno Januar 7, 2007 No pa ponovimo vajo, za mene že 18311 tič Dobro jutro . Počasi se mi dviguje, (packa, bioritem se dviguje ne tisto kar ti misliš ! Tisto se dvigne hitro ) tako, da danes nekaj bo :lol1:
Zdrawc Objavljeno Januar 7, 2007 Opozori Objavljeno Januar 7, 2007 Zdrawc - gremo dans na kafe al kaj.... :hmm: :hmm: poklič, ko bota ki blizu :grim
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se