bandy Objavljeno Januar 11, 2007 Opozori Objavljeno Januar 11, 2007 meni se pa ne zdi boljša :doze: , nasproti policije :slap: sam res !!
bmwslo Objavljeno Januar 11, 2007 Opozori Objavljeno Januar 11, 2007 No trije smo se pa le dobili. Vikking, Border in BMWSLO, ki je mimogrede bil tam tudi z enoslednim prijateljem :OK: Smo malo pokofetkali in se za vse nazaj pogovorili. :OK: Zdej pa lahko noč, grem mal ženo pogledat, da ne dobim kašnega valarja po glavi :yea1:
bmwslo Objavljeno Januar 12, 2007 Opozori Objavljeno Januar 12, 2007 Še kar spite ? Saj vem da že delate na velko. Jaz mam že prvo pavzo za kavico. Dobro jutro štamperllandija in ostali MS planet :yes:
border Objavljeno Januar 12, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Januar 12, 2007 Jap... vceri srecal dva kamerada... Vikkinga in Bmwsloja. :OK: ... nova lokacija mi je bolsa. :P Glede parkinga pa ne skrbite svoje enosledce boste ze nekam parkiral. Slabse ne more biti, saj smo na stari lokaciji xXx, parkiral tudi po plocniku. :closedeyes:
motoristek Objavljeno Januar 12, 2007 Opozori Objavljeno Januar 12, 2007 lep sončen pozdrav iz Lj. :yea1: ...pridem...
tati Objavljeno Januar 12, 2007 Opozori Objavljeno Januar 12, 2007 :cry: :cry: :cry: toliko motorjev pa še nikoli kar pomnim 12. januarja na cesti... ja jaz pa niti za en mal ne dobim ključev, niti od mojega, kje šele od kakšnega drugega - pa sam malčkn sem prosila - odgovor - NE, ko bo izpit pa lahko :headbang: :headbang: :cry: :cry:
Zdrawc Objavljeno Januar 12, 2007 Opozori Objavljeno Januar 12, 2007 nje se preweč kasirat, sej nas je več takih.........da se ne mormo vozit :blush:
tati Objavljeno Januar 12, 2007 Opozori Objavljeno Januar 12, 2007 (popravljeno) nje se preweč kasirat, sej nas je več takih.........da se ne mormo vozit :blush: Zdrawko ti si moj najboljši prjatu, :004 :004 :004 bemti če ne gremo v nedeljo na pijačo pa u k*****, jutri grem k Hellenci na r.d., v nedelo pa dam vsaj za en pir tjeb, pa Fricu, pa še kakšnemu ali kakšni :grim :grim :yea1: Popravljeno Januar 12, 2007. Popravil tati
Zdrawc Objavljeno Januar 12, 2007 Opozori Objavljeno Januar 12, 2007 Pol pa jutr Hellenco & ostale lepo pozdrawi ;) sm pa tud glih z Juretom goworil, pa pravi, da gre menda jutri v Italijo z m....... .) Frajer :devil: ko bosta v dolini pa se le javita za :beer2: no dej mam pa tud jaz dost šihta za dons :doze: Grem.......... grem....... grem....... v Zmajewo na enga al pa dwa :whistle:
motoristek Objavljeno Januar 12, 2007 Opozori Objavljeno Januar 12, 2007 :cry: :cry: :cry: toliko motorjev pa še nikoli kar pomnim 12. januarja na cesti... ja jaz pa niti za en mal ne dobim ključev, niti od mojega, kje šele od kakšnega drugega - pa sam malčkn sem prosila - odgovor - NE, ko bo izpit pa lahko :headbang: :headbang: :cry: :cry: :eek:
Zdrawc Objavljeno Januar 12, 2007 Opozori Objavljeno Januar 12, 2007 :eek: V šolo je začela spet hodit :grim Niso ji onega vzeli za na cesto, kot si najbrž mislil :grrr
motoristek Objavljeno Januar 12, 2007 Opozori Objavljeno Januar 12, 2007 V šolo je začela spet hodit :grim Niso ji onega vzeli za na cesto, kot si najbrž mislil :grrr :worship:
exe`FZS Objavljeno Januar 13, 2007 Opozori Objavljeno Januar 13, 2007 Ima danes kdo iz "naših" koncev namen kako daljšo turo nardit? Če je odgovor pritrdilen in če se mu lahko s Teneretko priključima msg.. :) lp
tati Objavljeno Januar 13, 2007 Opozori Objavljeno Januar 13, 2007 Ima danes kdo iz "naših" koncev namen kako daljšo turo nardit? Če je odgovor pritrdilen in če se mu lahko s Teneretko priključima msg.. :) lp ja presneto, če se ne smem vozit :nono: :nono: :nono: ni motorja dokler ni statistike :eek: :cry: fajn se furajte in ga žurajte :grim Pol pa jutr Hellenco & ostale lepo pozdrawi ;) ko bosta v dolini pa se le javita za :beer2: whistle: bom pozdravla :grim :grim :grim jutri pa :beer2: :beer2: ;) kava V šolo je začela spet hodit :grim Niso ji onega vzeli za na cesto, kot si najbrž mislil :grrr po treh letih spet mal v šolo - sem si privoščila malo daljše počitnice :naughty: kazen je pa huda :xx: lep večer :yea1: :yea1:
bmwslo Objavljeno Januar 13, 2007 Opozori Objavljeno Januar 13, 2007 :010 :010 :010 Kaj ti poplesuješ, a si že registriral :eek:
Zdrawc Objavljeno Januar 14, 2007 Opozori Objavljeno Januar 14, 2007 Dobr jutr banda :D Rana ura, zlata ura......... :evilgrin: madona je še dunkl zune :krneki:
bmwslo Objavljeno Januar 14, 2007 Opozori Objavljeno Januar 14, 2007 (popravljeno) Dobr jutr banda :D Rana ura, zlata ura......... :evilgrin: madona je še dunkl zune :krneki: Ja maš praw Dobro jutro :whistle: Popravljeno Januar 14, 2007. Popravil bmwslo
motoristek Objavljeno Januar 14, 2007 Opozori Objavljeno Januar 14, 2007 Kaj ti poplesuješ, a si že registriral :eek: Včeraj nabavljal v TC motoshopu... :kva2: 25% skonto :worship: Jutro... :yea1:
bmwslo Objavljeno Januar 14, 2007 Opozori Objavljeno Januar 14, 2007 Včeraj nabavljal v TC motoshopu... :kva2: 25% skonto :worship: Jutro... :yea1: In kdaj zakurblaš ?? Jaz grem okoli 11.30 malo na svež zrak peljat mojge bemflčka :kva2:
motoristek Objavljeno Januar 14, 2007 Opozori Objavljeno Januar 14, 2007 In kdaj zakurblaš ?? Jaz grem okoli 11.30 malo na svež zrak peljat mojge bemflčka :kva2: Ne vprašaj :doze: Aprila, če bo kaj lepše vreme že prej, Marca... :yea1:
Zdrawc Objavljeno Januar 14, 2007 Opozori Objavljeno Januar 14, 2007 Ja maš praw :grim Da ne bo kdo mislil, da sem takrat šele z fešte paršu (tokrat ne) :grrr , vzrok za tako zgodnje vstajanje je pa tule. P.S. Če motor ni registriran je pač cajt treba nekak zabit :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se