rosse20 Objavljeno Januar 15, 2007 Opozori Objavljeno Januar 15, 2007 tati pa brrrm tut use najboljše velik zdravja pa sreče pa predvsem velik varnih kilometrov :beer2: se pridružujem čestitki :yes:
tati Objavljeno Januar 15, 2007 Opozori Objavljeno Januar 15, 2007 se pridružujem čestitki :yes: hvala za lepe želje, upam, da se letos spoznava :OK: :grim
MARE 65 Objavljeno Januar 15, 2007 Opozori Objavljeno Januar 15, 2007 OOOOOO Tati, ka imaš rojstni dan, vse naj naj ... :004
border Objavljeno Januar 15, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Januar 15, 2007 BMWSLO... to mi deli.... nov motor... :OK: :OK: :OK:
mukki Objavljeno Januar 16, 2007 Opozori Objavljeno Januar 16, 2007 TATI !!! tu od mene vseeeeeeeeeeeee najboljš za tvoj 24,5. rojstni dan B) pa velik lepih, varnih, nč mokrih, fejst zavitih, kilometrov. :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni:
Zdrawc Objavljeno Januar 16, 2007 Opozori Objavljeno Januar 16, 2007 pravijo, da bo huda zima... kar nej bo jaz sm prpravlen [attachmentid=89850]
KeC Objavljeno Januar 16, 2007 Opozori Objavljeno Januar 16, 2007 @ bmwslo: Čestitke, držimo pesti da bo čimprej now. Hm kaj pa Triumph Trophy :naughty: @ tati: Vse najboljše tudi tukaj :OK: @ mukki: :004 ker se že dolgo nismo vidli (p.s. majco še vedno mam) @ ostali: Dobro jutro :yea1:
Zdrawc Objavljeno Januar 16, 2007 Opozori Objavljeno Januar 16, 2007 @ ostali: Dobro jutro :yea1: Še od mene Dobr dan ;) sm prej pozabil pozdrawt
bmwslo Objavljeno Januar 16, 2007 Opozori Objavljeno Januar 16, 2007 Heheheheh pravkar sem se poslovil od njega. Je že na poti v Ptuj :yea1: Že zbiram kandidata, samo še mal bom počakal do odločitve :yea1:
Zdrawc Objavljeno Januar 16, 2007 Opozori Objavljeno Januar 16, 2007 Heheheheh pravkar sem se poslovil od njega. Je že na poti v Ptuj :yea1: Nič ne boš potočil solze :cry:
tati Objavljeno Januar 16, 2007 Opozori Objavljeno Januar 16, 2007 OOOOOO Tati, ka imaš rojstni dan, vse naj naj ... :004 hvala za lepe želje, Mare - letos bom pa frajer, seveda če dobim motor, ki je v salonu pod ključem, dobim nove avspuhe, da bo mal ropotalo pod mojo ritjo in ne bom kot kakšna čebelica :lol1: :lol1: ko te bom prehitela me boš slišal.... ;) ;) TATI !!! tu od mene vseeeeeeeeeeeee najboljš za tvoj 24,5. rojstni dan B) pa velik lepih, varnih, nč mokrih, fejst zavitih, kilometrov. :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: mukki - upam, da še kakšno furco skupi užgeva dol proti jugu, lupčka nazaj.... @ tati: Vse najboljše tudi tukaj :OK: :yea1: Kec - hvala, kdaj greva na kafe :hmm: :hmm: :hmm:
motoristek Objavljeno Januar 16, 2007 Opozori Objavljeno Januar 16, 2007 Heheheheh pravkar sem se poslovil od njega. Je že na poti v Ptuj :yea1: Že zbiram kandidata, samo še mal bom počakal do odločitve :yea1: Zdajle sva se s Srečkotom jokala, da je kaj... :cry:
motoristek Objavljeno Januar 16, 2007 Opozori Objavljeno Januar 16, 2007 grem nazaj v Žalec, da si ni bmwslo kaj naredil.... :lol1:
MARE 65 Objavljeno Januar 16, 2007 Opozori Objavljeno Januar 16, 2007 hvala za lepe želje, Mare - letos bom pa frajer, seveda če dobim motor, ki je v salonu pod ključem, dobim nove avspuhe, da bo mal ropotalo pod mojo ritjo in ne bom kot kakšna čebelica :lol1: :lol1: ko te bom prehitela me boš slišal.... ;) Ti sam gasa, pomahaš pa vseeno lahko, ko boš padla mimo. :yea1:
Zdrawc Objavljeno Januar 16, 2007 Opozori Objavljeno Januar 16, 2007 upam, da boš mel zadosti, če ne ti bom pa še eno furo prpelal :grim Čuj, kam ti jih pa kipnem :hmm:
bmwslo Objavljeno Januar 16, 2007 Opozori Objavljeno Januar 16, 2007 Nič ne boš potočil solze :cry: Ja saj sem se 1 uro poslavljal od njega v garaži :wub: Zdajle sva se s Srečkotom jokala, da je kaj... :cry: Hudo je blo :wacko: grem nazaj v Žalec, da si ni bmwslo kaj naredil.... :lol1: Sem še živ. Gor me drži samo misel na nov moped :kva2:
Brrrm Objavljeno Januar 16, 2007 Opozori Objavljeno Januar 16, 2007 Priklop. :) Tatici, vse najboljše. :004 BmwSlo, čestitam za ves pogum, ki si ga zbral. :OK: Vsem ostalim en lep pozdrav in noč lahko :yawn: :zzz: ker jutri po podaljšanem + podaljšanem koncu tedna zopet v službo
motoristek Objavljeno Januar 16, 2007 Opozori Objavljeno Januar 16, 2007 upam, da boš mel zadosti, če ne ti bom pa še eno furo prpelal :grim Čuj, kam ti jih pa kipnem :hmm: Kar pred bajto... :OK: Ja saj sem se 1 uro poslavljal od njega v garaži :wub: Hudo je blo :wacko: Sem še živ. Gor me drži samo misel na nov moped :kva2: :worship:
bmwslo Objavljeno Januar 16, 2007 Opozori Objavljeno Januar 16, 2007 Čutim v kosteh... :eek: A maš ti tudi kosti :eek: Priklop. :) BmwSlo, čestitam za ves pogum, ki si ga zbral. :OK: :cry: :kva2: :cry: :kva2: :cry: :kva2: Prbližno tkole se počutim danes
KeC Objavljeno Januar 16, 2007 Opozori Objavljeno Januar 16, 2007 Danes novih 100km :yea1: Prinašam vlažne pozdrave od/z Maričke :slap:
bmwslo Objavljeno Januar 16, 2007 Opozori Objavljeno Januar 16, 2007 Danes novih 100km :yea1: Prinašam vlažne pozdrave od/z Maričke :slap: Jaz pa danes zadnjih 8 metrov z mojim bivšim, ko sem ga na cesto postavil :cry: In zdej ena 2 mesca abstinence. Mater me že u jaj* grabi od tuge :blush:
KeC Objavljeno Januar 16, 2007 Opozori Objavljeno Januar 16, 2007 Emm, čuj bmwslo ti kej slišiš zvoke s ceste, danes sem bil mal nesramen pa konkretno rore odprl mimo tebe :blush: Ne bom več če te fejst moti. :grrr
bmwslo Objavljeno Januar 16, 2007 Opozori Objavljeno Januar 16, 2007 Emm, čuj bmwslo ti kej slišiš zvoke s ceste, danes sem bil mal nesramen pa konkretno rore odprl mimo tebe :blush: Ne bom več če te fejst moti. :grrr Me spljoh ne moti (nasprotno) samo danes me ob tustem času verjetno še ni bilo doma, ker sem prišel od zadnje stranke že po temi. :headbang: Kar žagaj, pa lahko se tudi kaj ustaviš na kakega Laščana. Res da sem savinjčan ampak štajerc tudi :rolleyes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se