brzi Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 js sm probu dat nalepke tiskat ker sm se z borderju posvetval,pol pa tist motor se ni dal mi je pa za poskušnjo drugega dal. .)
bmwslo Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 js sm probu dat nalepke tiskat ker sm se z borderju posvetval,pol pa tist motor se ni dal mi je pa za poskušnjo drugega dal. .) :nono:
border Objavljeno Junij 2, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 (popravljeno) Evo zadeva je taka... jaz predlagam logo od BRZI. Ker tisti motor je vredu in lep. Pa linije so ravne. Brzi naprosam te, da mi posljes tvoj motor v cim vecji resoluciji (2000x1000 pix). Da ga dodam jaz v svoj napis in koncamo s tem. Finito. Moja je dokonca. Sojenje koncano. :P :P :P No, razen, ce bmwslo narise v vektorski grafiki lepse linije svojega motorja... ;) Popravljeno Junij 2, 2006. Popravil border
KeC Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 Se kr strinjam, od brzija grafika je najbolj simpl in prepoznavna. Sem za.
brzi Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 (popravljeno) ok border jutr dobiš,morem do onga skočit,ko je to naredu bmwslo,pa js sm tak v 0,3 regiji. Popravljeno Junij 2, 2006. Popravil brzi
bmwslo Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 (popravljeno) "bmwslo,pa js sm tak v 0,3 regiji." A dopisni član :lol1: Popravljeno Junij 2, 2006. Popravil bmwslo
Zdrawc Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 vmes pa ke pište, ker furat se tko nebomo mogl sm bil 14 dni brez motorja :wacko: , jutr grem na furo tud če bo dež, bom dal pač dežne cote gor :grim A je kdo opazu, da je tole moja 800 - ta objava :kva2: :worship: Sem si malo zračunal da z mojo brzino pisanja postov tule dohitim Syma u cca 33 letih :lol1: (to je dosežem tisto cifro, ki jo ma on zdej) S tem, da on neha dans pisat :whistle:
bmwslo Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 sm bil 14 dni brez motorja :wacko: , jutr grem na furo tud če bo dež, bom dal pač dežne cote gor :grim :worship: S tem, da on neha dans pisat :whistle: :slap: Ok zrihtite tisti logo pa da ga stisnemo na majce. :kva2:
border Objavljeno Junij 2, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 (popravljeno) To morm povedat... o naši sekciji se baje ful okol govori... kao, da je nastala ena sekcija z alkoholom povezana in da imamo ze svoje majce, trakce in nalepke... in da smo ful zorganizirani... mamo redne fure... hehe... svašta... Kaj naj recem: ""Dober glas seže v deveto vas."" ampak ne pozabite ""Slab pa še dlje."" Tak da pridni bit... -------------------------------------------------- Ja logo je določen... BRZI pošlji motorista, da ga dodam... pol pa v tisk... ker vidim, da folk nestrpno ze caka... Popravljeno Junij 2, 2006. Popravil border
Zdrawc Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 Boli mene Qrc za druge, kaj okol govorijo :fredy: wažno je, da dogaja :kva2:
KeC Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 To morm povedat... o naši sekciji se baje ful okol govori... kao, da je nastala ena sekcija z alkoholom povezana in da imamo ze svoje majce, trakce in nalepke... in da smo ful zorganizirani... mamo redne fure... hehe... svašta... Kaj naj recem: ""Dober glas seže v deveto vas."" ampak ne pozabite ""Slab pa še dlje."" Tak da pridni bit... -------------------------------------------------- Ja logo je določen... BRZI pošlji motorista, da ga dodam... pol pa v tisk... ker vidim, da folk nestrpno ze caka... Čak čak sej hočemo da seže čimdlje, danes padla ena nora ideja ki jo nameravamo speljat konc julija ali avgusta tko da "BE AFRAID"!
Zdrawc Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 Čak čak sej hočemo da seže čimdlje, danes padla ena nora ideja ki jo nameravamo speljat konc julija ali avgusta tko da "BE AFRAID"! In jaz, ne wem nič glede tega <_<
KeC Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 In jaz, ne wem nič glede tega <_< Ne ne veš ker nisi bil danes na piru! :beer2:
Zdrawc Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 Ne ne veš ker nisi bil danes na piru! :beer2: AaA, to pa ni res :nono: , da nism bil na piru :D
Zdrawc Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 Tam pa res ne :grrr , čepraw sem bil u Veleju zgodaj popoldne sm bil pa u Zmajewi :grim
Vikking Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 Prej ko boste plačali prej bodo majčke :D , tiskarna nas čaka. Vsi ste prejeli od mene emajl (e-mail :P ) o načinu plačila, če kdo ni dobil, naj mi sporoči po emajlu ali PM. Pozdrav, zej pa :zzz:
bmwslo Objavljeno Junij 3, 2006 Opozori Objavljeno Junij 3, 2006 Čak čak sej hočemo da seže čimdlje, danes padla ena nora ideja ki jo nameravamo speljat konc julija ali avgusta tko da "BE AFRAID"! In nora ideja :huh: je ??
KeC Objavljeno Junij 3, 2006 Opozori Objavljeno Junij 3, 2006 Hmmm očitno blo preveč pira, pozabu :unsure:
bmwslo Objavljeno Junij 3, 2006 Opozori Objavljeno Junij 3, 2006 Hmmm očitno blo preveč pira, pozabu :unsure: :lol1:
zlati Objavljeno Junij 3, 2006 Opozori Objavljeno Junij 3, 2006 Boli mene Qrc za druge, kaj okol govorijo :fredy: wažno je, da dogaja :kva2: :OK:
bmwslo Objavljeno Junij 3, 2006 Opozori Objavljeno Junij 3, 2006 To sploh ni smešno :angry2: :lol1: :OK: :worship:
border Objavljeno Junij 3, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Junij 3, 2006 LOL folk narobe ste me razumeli... glede govorenja o nasi sekciji... je sama pozitiva... nc hudga noben ni msilu... ces kak smo se fajn skupi zbrali, kako delujemo, tedenska srecanja... ipd ipd...
Erik Objavljeno Junij 3, 2006 Opozori Objavljeno Junij 3, 2006 sej se nam lahko pridružijo tudi druge sekcije :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se