border Objavljeno Februar 2, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Februar 2, 2007 Dons neki štrajkate, kaj je to. Jaz sem svojga konjička malo spedenal (a sem pozer :grim ) in mu dodal del dodatne opreme, ki ga je doma čakal že tri mesce. Zdej sem mal eni mali vrat zavijal in se z njenimi sramnimi dlakami igral, zdej mam pa dost in grem nekaj pojest potem pa pred TV :eek: BMWSLO... vse lepo in prav... ampak na http://www.motoboom.com/ pa se nimas poslikanga svojega konjicka...
bmwslo Objavljeno Februar 2, 2007 Opozori Objavljeno Februar 2, 2007 BMWSLO... vse lepo in prav... ampak na http://www.motoboom.com/ pa se nimas poslikanga svojega konjicka... Še ni blo pravga cajta. Počakaj da bo slabo vreme potemse bom lotil še strani. Je blo preveč dela te dni .
DIESEL Objavljeno Februar 3, 2007 Opozori Objavljeno Februar 3, 2007 dober dan :D dans pa je vreme za transportirat se okol :P
bmwslo Objavljeno Februar 3, 2007 Opozori Objavljeno Februar 3, 2007 dober dan :D dans pa je vreme za transportirat se okol :P Ali pa za delat za tiste, ki smo se med tednom preveč transportirali okol :doze:
zlati Objavljeno Februar 3, 2007 Opozori Objavljeno Februar 3, 2007 dober dan vsem :yea1: mi pa pa kosilo kuhamo ker se ne smemo transportirat okol :headbang:
bmwslo Objavljeno Februar 3, 2007 Opozori Objavljeno Februar 3, 2007 No jaz se malo bom transportiral, kje pa zdržim doma v temle :devil:
zlati Objavljeno Februar 3, 2007 Opozori Objavljeno Februar 3, 2007 No jaz se malo bom transportiral, kje pa zdržim doma v temle :devil: tako lepo vreme je treba iskoristit uživajte :yea1:
Zdrawc Objavljeno Februar 3, 2007 Opozori Objavljeno Februar 3, 2007 Zdrawo banda :D Po dobrih 3 mescih ga bom tud jaz dons malo vn dal :yes: benkota mislim, da nau kirmu kaka butasta na um pršla :ninja: P.S. Sam bo bl kratka, ker nimam cifr gor :whistle:
DIESEL Objavljeno Februar 3, 2007 Opozori Objavljeno Februar 3, 2007 No jaz se malo bom transportiral, kje pa zdržim doma v temle :devil: verjamem da ne bo šlo :P jst bom tut ga dans mal preluftu :) da ne bo prevč zaspan :D
Brrrm Objavljeno Februar 3, 2007 Opozori Objavljeno Februar 3, 2007 Čez kakšno urico jo bom verjetno tudi jaz potegnil do Lj in nazaj. Moram otrkom nekaj nesti, pa mi ravno prav pride. :)
bmwslo Objavljeno Februar 3, 2007 Opozori Objavljeno Februar 3, 2007 Jaz sem že nazaj, pardon midva, ker je tudi žena hotla probat kaj sem za enga :devil: domov prpeljal. Pa pravi da je :OK: :yea1:
tati Objavljeno Februar 3, 2007 Opozori Objavljeno Februar 3, 2007 Zdrawo banda :D Po dobrih 3 mescih ga bom tud jaz dons malo vn dal :yes: benkota mislim, da nau kirmu kaka butasta na um pršla :ninja: P.S. Sam bo bl kratka, ker nimam cifr gor :whistle: oh kako lepo, :OK: :OK: jaz ga pa še vedno lahko samo gledam iz druge strani pisalne mize v vsej njegovi lepoti :cry:
bmwslo Objavljeno Februar 3, 2007 Opozori Objavljeno Februar 3, 2007 BMWSLO... vse lepo in prav... ampak na http://www.motoboom.com/ pa se nimas poslikanga svojega konjicka... Ewo nekaj na hitro spacal skupaj :D Če te firbec, klikni spodaj na sliko najlepšega motorja :photo:
Zdrawc Objavljeno Februar 3, 2007 Opozori Objavljeno Februar 3, 2007 oh kako lepo, :OK: :OK: jaz ga pa še vedno lahko samo gledam iz druge strani pisalne mize v vsej njegovi lepoti :cry: sm se prehmal hwalu :grim , ni mi uspelo, sm cel dan zabil na ranču, k je blo dost za zrihtat, tak, da sm šele malo prej paršu iz štale :doze: dajle pod tuš, pol pa malo okrog ;)
DIESEL Objavljeno Februar 3, 2007 Opozori Objavljeno Februar 3, 2007 sm se prehmal hwalu :grim , ni mi uspelo, sm cel dan zabil na ranču, k je blo dost za zrihtat, tak, da sm šele malo prej paršu iz štale :doze: dajle pod tuš, pol pa malo okrog ;) ranč :? ka pa maš za ene živali ti :)
tati Objavljeno Februar 3, 2007 Opozori Objavljeno Februar 3, 2007 (popravljeno) sm se prehmal hwalu :grim , ni mi uspelo, sm cel dan zabil na ranču, k je blo dost za zrihtat, tak, da sm šele malo prej paršu iz štale :doze: dajle pod tuš, pol pa malo okrog ;) no tvojih 20 konj in 30 ovac ter 5 krav si pa že poštimal presneto :naughty: :naughty: :naughty: pozdravi mi prjatle predvsem Frica, pa po pameti, tudi Primec te lepo pozdravlja, greva tudi midva malo na okoli - en žur :004 :004 :004 :yea1: Popravljeno Februar 3, 2007. Popravil tati
DIESEL Objavljeno Februar 3, 2007 Opozori Objavljeno Februar 3, 2007 če ma pa 20 konj se lahk pa zmenmo enkrat za mal drugačno transportno sredstvo :P gremo s konjički . jih bo zdrawc posodu tistim ko nimajo svojih :P
bmwslo Objavljeno Februar 3, 2007 Opozori Objavljeno Februar 3, 2007 :yawn: :zzz: :yea1: Lahko noč banda dost je blo. Jutr pa zgodaj na delo, ko se zagreje pa na motorin. Brrrm ti k si bl trpežn, greš jutri (torej danes seveda) zraven proti Škofji loki ?? Jawi če si za . :slap:
Zdrawc Objavljeno Februar 4, 2007 Opozori Objavljeno Februar 4, 2007 Zdrawo bandidosi B) @wsi - kwoju nimamo pr nam, mamo sam govedino, prasce (seweda za žalodce & salame), zajce. awijacijo, pa mlade pjese :krneki: , janijev trenutno ni v štali (mogoč je še kak konc v škrini :hmm: ) @tati - ;) :004 P.S. Učirej :whistle:
Brrrm Objavljeno Februar 4, 2007 Opozori Objavljeno Februar 4, 2007 Kakšna Škofja Loka? Seveda bi šel z veseljem zraven. Vendar. a/ obljubil Lady, da bova počela nekaj drugega b/ včeraj tamali motorček ob povratku v Levcu na števcu obrnil številko, ki ga kliče na redni servis c/ taveliki motorček še vedno razkazuje čreva na servisu Ne moreš verjeti, človek pri dveh motorjih imobilen. Tako, da, kot vse kaže, bom šel na dvokolo. :( Kdorkoli že gre in kamorkoli gre, imejte se močno lepo. :)
motoristek Objavljeno Februar 4, 2007 Opozori Objavljeno Februar 4, 2007 Kakšna Škofja Loka? Seveda bi šel z veseljem zraven. Vendar. a/ obljubil Lady, da bova počela nekaj drugega b/ včeraj tamali motorček ob povratku v Levcu na števcu obrnil številko, ki ga kliče na redni servis c/ taveliki motorček še vedno razkazuje čreva na servisu Ne moreš verjeti, človek pri dveh motorjih imobilen. Tako, da, kot vse kaže, bom šel na dvokolo. :( Kdorkoli že gre in kamorkoli gre, imejte se močno lepo. :) Ja ja, ti pojdi kar XXX-e iskat.... :lol1: jutro.... :yea1:
KeC Objavljeno Februar 4, 2007 Opozori Objavljeno Februar 4, 2007 Lep pozdrav banda. Tudi jaz včeraj malce preluftal mrcino. Lepih 100km potem pa je s severa začelo nekaj vleči in me je kar malo preganjalo levo desno po pasovih in sem se odločil da mogoče malce predčasno zaključim furco. Ampak bilo pa je :OK: ŠPILFERDERBER VSE NAJBOLJŠE :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2:
brzi Objavljeno Februar 4, 2007 Opozori Objavljeno Februar 4, 2007 DOBRO JUTRO BANDA :P KONČNO DOMA PA DVEH DNEVIH :D VIDIM DA STE SE ŽE VSI NEKI FURAL,BOM MOGU TUD JAS MAL SKOČIT V SEDLO .) L.P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se