KeC Objavljeno Februar 6, 2007 Opozori Objavljeno Februar 6, 2007 Ahhhh mir. No gattolina arround here. Uživam v miru in manjku objav :OK:
Zdrawc Objavljeno Februar 6, 2007 Opozori Objavljeno Februar 6, 2007 Ahhhh mir. No gattolina arround here. Uživam v miru in manjku objav :OK: Ma ko ga je.., jaz sm ga tak ruknil na ignore, ker to je pa res že preweč :nono: P.S. Drug tedn v torek grem malo probat smučat na Golte (če bo ruknilo še kej snega ta tedn seweda) B)
bmwslo Objavljeno Februar 6, 2007 Opozori Objavljeno Februar 6, 2007 (popravljeno) Zdrawc si vidu tanovga GS 800 Čedna zverina :OK: Ahhhh mir. No gattolina arround here. Uživam v miru in manjku objav :OK: Se strinjam, zdrawc - ova ideja je kr OK Popravljeno Februar 6, 2007. Popravil bmwslo
Zdrawc Objavljeno Februar 6, 2007 Opozori Objavljeno Februar 6, 2007 Zdrawc si vidu tanovga GS 800 Čedna zverina :OK: Mater fajn zgleda :grim samo jermen mi pa ni všeč :grrr (beri: nepraktično za teren)
bmwslo Objavljeno Februar 6, 2007 Opozori Objavljeno Februar 6, 2007 Saj najbrž ni mišljen za kak hud off road je pa hvaležno za vzdrževanje :OK:
Zdrawc Objavljeno Februar 6, 2007 Opozori Objavljeno Februar 6, 2007 Saj najbrž ni mišljen za kak hud off road je pa hvaležno za vzdrževanje :OK: včasih se je pa že fajn zapeljat čez kako mal večjo vodo al pa mal dreka :grim drugač je pa res, mazat pa ni treba :grrr
mare Objavljeno Februar 6, 2007 Opozori Objavljeno Februar 6, 2007 Aloha štamperli in ostalo sorodstvo. Jaz moram Brrrm-u eno literaturo vrnit pa povejte, kdaj se dobimo na kak čvek pri xXx, ker so Pantersi, kot verjetno večina zdaj ve, zaprti :lol1: Torej na dan s predlogi. :whistle: a bomo kej rekli kako tekočo ta teden, vikend?
tati Objavljeno Februar 6, 2007 Opozori Objavljeno Februar 6, 2007 a bomo kej rekli kako tekočo ta teden, vikend? oh Mare, edin še od tebe je neki tle gor, :OK: :OK: :OK: , prideš , ozganiziraš in te zopet ni.... ja pa Zdrawko moj :blink: :winkiss: :winkiss:
bmwslo Objavljeno Februar 6, 2007 Opozori Objavljeno Februar 6, 2007 a bomo kej rekli kako tekočo ta teden, vikend? Jaz jutri ne morem :headbang: sicer pa ni problema :kva2:
mare Objavljeno Februar 6, 2007 Opozori Objavljeno Februar 6, 2007 (popravljeno) Jaz jutri ne morem :headbang: sicer pa ni problema :kva2: ali damo na glasovanje :hmm: KLIK Popravljeno Februar 6, 2007. Popravil mare
Zdrawc Objavljeno Februar 6, 2007 Opozori Objavljeno Februar 6, 2007 pozabil si napisat, do kdaj je veljavno glasowanje :hmm:
motoristek Objavljeno Februar 6, 2007 Opozori Objavljeno Februar 6, 2007 (popravljeno) pozabil si napisat, do kdaj je veljavno glasowanje :hmm: 8 dan, ko bog ustvaril je rock.... :kva2: Popravljeno Februar 6, 2007. Popravil motoristek
Brrrm Objavljeno Februar 6, 2007 Opozori Objavljeno Februar 6, 2007 Jutri jazst tudi ne morem, ker so druge pivske obveznosti že rezervirane. :beer2: :beer2: :drunk: :drunk: Za tisti knjižici se ne sekiraj, bmwslo, ker je krava še wedno na serwisu. Še kakor ni rezervnih djelov. :)
bmwslo Objavljeno Februar 6, 2007 Opozori Objavljeno Februar 6, 2007 Jutri jazst tudi ne morem, ker so druge pivske obveznosti že rezervirane. :beer2: :beer2: :drunk: :drunk: Za tisti knjižici se ne sekiraj, bmwslo, ker je krava še wedno na serwisu. Še kakor ni rezervnih djelov. :) Pa kaj ga pa to serjejo hudiča. :slap:
Brrrm Objavljeno Februar 6, 2007 Opozori Objavljeno Februar 6, 2007 Pa saj sedaj je slabo vreme in bom trajanje izpada prevoznega sredstva zaračunal zavarovalnici. V bistvu (meni) plačano garažiranje. :)
bmwslo Objavljeno Februar 6, 2007 Opozori Objavljeno Februar 6, 2007 Pa saj sedaj je slabo vreme in bom trajanje izpada prevoznega sredstva zaračunal zavarovalnici. V bistvu (meni) plačano garažiranje. :) :OK: Ja v vsaki slabi stvari je potrebno najti kaj dobrega :OK:
tati Objavljeno Februar 6, 2007 Opozori Objavljeno Februar 6, 2007 Pa kaj ga pa to serjejo hudiča. :slap: BMW :wacko: :wacko:
mare Objavljeno Februar 6, 2007 Opozori Objavljeno Februar 6, 2007 (popravljeno) spoštovani štamperli in štamperlke, bi mi zaključili glasovanje za srečanje? trenutno močno vodi petek še naredim eno anketo kje se dobimo? :devil: ali pa boste sprejel moj predlog :hmm: ki ga podajam s malo straha...da ne bom spet povzročal bolečin v nogah moj predlog so kar XXX :glare: zdaj vsaj vemo kje so Popravljeno Februar 6, 2007. Popravil mare
DIESEL Objavljeno Februar 6, 2007 Opozori Objavljeno Februar 6, 2007 če bo ćasa kej mogoč prletim lokacija ni pomembna za mene :)
DIESEL Objavljeno Februar 6, 2007 Opozori Objavljeno Februar 6, 2007 Ma ko ga je.., jaz sm ga tak ruknil na ignore, ker to je pa res že preweč :nono: P.S. Drug tedn v torek grem malo probat smučat na Golte (če bo ruknilo še kej snega ta tedn seweda) B) sj medvedjak pa smrekovc sta kr nekak pa stari stani ročka je pa :huh: skale so uzun ne kamenje . sj verjetn bo kej snega še zle upajmo :)
DIESEL Objavljeno Februar 7, 2007 Opozori Objavljeno Februar 7, 2007 dans je pa DIESEL prvi :OK: dobro jutro vsem :)
KeC Objavljeno Februar 7, 2007 Opozori Objavljeno Februar 7, 2007 Berjuter banda, Malce mokro danes :D
Zdrawc Objavljeno Februar 7, 2007 Opozori Objavljeno Februar 7, 2007 (popravljeno) Zdrawo bandidosi :D sj medvedjak pa smrekovc sta kr nekak pa stari stani ročka je pa :huh: skale so uzun ne kamenje . sj verjetn bo kej snega še zle upajmo :) jaz mislim, da ga bo te dni še malo nametalo, tak da bo drug tedn kar OK :grim nekej je že dans frišnega [attachmentid=91379] @mare - XXX-i so OK :grim Popravljeno Februar 7, 2007. Popravil Zdrawc
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se