Zdrawc Objavljeno Februar 13, 2007 Opozori Objavljeno Februar 13, 2007 (popravljeno) :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: on misli MS forum, ne naše sekcije :grrr Popravljeno Februar 13, 2007. Popravil Zdrawc
motoristek Objavljeno Februar 13, 2007 Opozori Objavljeno Februar 13, 2007 on misli MS forum, ne naše sekcije :grrr A Gatto spet nabija... :lol1:
Zdrawc Objavljeno Februar 13, 2007 Opozori Objavljeno Februar 13, 2007 se mi zdi da res..... :doze: [attachmentid=91783] Ma u piz** nej gre, ja sem ga dal na ignore, dej pa tak skoraj ni strani, da ne bi on zravn pametoval :headbang: bi mu blo treba malo prste polomit, da ne bi mogel tipkat :naughty: Jaz ne verjamem, da je z Maribora, kaj šele, da bi bil Štajerc :slap:
KeC Objavljeno Februar 13, 2007 Opozori Objavljeno Februar 13, 2007 Ja, mislil MS ne te teme :D Pa nekaj sem dobil na uho, da imajo predstavnice nežnejšega spola svojo kategorijo, ki naj bi bila tistim s tretjo nogo nedostopna? :eek: :krneki:
Zdrawc Objavljeno Februar 13, 2007 Opozori Objavljeno Februar 13, 2007 Pa nekaj sem dobil na uho, da imajo predstavnice nežnejšega spola svojo kategorijo, ki naj bi bila tistim s tretjo nogo nedostopna? :eek: :krneki: Aja :eek: DISKRIMINACIJA :angry: sej si nism sam kriv, da ga mam B)
tati Objavljeno Februar 13, 2007 Opozori Objavljeno Februar 13, 2007 on misli MS forum, ne naše sekcije :grrr ok-ej sem se že ustrašla :OK: :OK: , me pa napadajo virusi, :blink: :blink: :blink: grlo boli za znoret, pa kako se naj še učim.... :headbang: v petek pa pridem, če je konec sveta, da nau forum propadel :naughty: :winkiss:
Zdrawc Objavljeno Februar 13, 2007 Opozori Objavljeno Februar 13, 2007 @tati, dej na SLO1 TV, ne morš verjek, koga boš vidla tam :whistle:
bmwslo Objavljeno Februar 13, 2007 Opozori Objavljeno Februar 13, 2007 ok-ej sem se že ustrašla :OK: :OK: , me pa napadajo virusi, :blink: :blink: :blink: grlo boli za znoret, pa kako se naj še učim.... :headbang: v petek pa pridem, če je konec sveta, da nau forum propadel :naughty: :winkiss: Virusov se v zgodnji fazi ubraniš s česnom + domači šnops. Zanesljivo pomaga ! Jaz tudi pridem v petek sam po 20.00 uri :blush:
Zdrawc Objavljeno Februar 13, 2007 Opozori Objavljeno Februar 13, 2007 (popravljeno) Virusov se v zgodnji fazi ubraniš s česnom + domači šnops. Zanesljivo pomaga ! Sam kak morš šele po temule zadah imet :lol1: wsako za sebe še gre :grim , skup pa tega jaz ne bi mešal :grrr Popravljeno Februar 13, 2007. Popravil Zdrawc
bmwslo Objavljeno Februar 14, 2007 Opozori Objavljeno Februar 14, 2007 Sam kak morš šele po temule zadah imet :lol1: wsako za sebe še gre :grim , skup pa tega jaz ne bi mešal :grrr Saj najbrž je zaradi tega tudi tako dobra kombinacija. Wirusi takoj spi*, ker ne prenesejo tega grozljivega zadaha :lol1:
Brihta Objavljeno Februar 14, 2007 Opozori Objavljeno Februar 14, 2007 Ja, mislil MS ne te teme :D Pa nekaj sem dobil na uho, da imajo predstavnice nežnejšega spola svojo kategorijo, ki naj bi bila tistim s tretjo nogo nedostopna? :eek: :krneki: To sn pa tut jaz slišal. Bo treba en dodaten nick skreirat :grim
KeC Objavljeno Februar 14, 2007 Opozori Objavljeno Februar 14, 2007 Ali pa operacijo naročit :evilgrin:
bmwslo Objavljeno Februar 14, 2007 Opozori Objavljeno Februar 14, 2007 Ali pa operacijo naročit :evilgrin: Kec, ti se ja lahko infiltriraš in kaj več zweš :whistle:
Brihta Objavljeno Februar 14, 2007 Opozori Objavljeno Februar 14, 2007 U think? :eek: :grrr Jst sem se tut že hoti neki zmuznt not, pa so neomajne :(
bmwslo Objavljeno Februar 14, 2007 Opozori Objavljeno Februar 14, 2007 Jst sem se tut že hoti neki zmuznt not, pa so neomajne :( Pa kaki deci ste to, da se ne morte u babe zrint :lol1:
KeC Objavljeno Februar 14, 2007 Opozori Objavljeno Februar 14, 2007 Hmmm, dejte me razsvetlit, kdaj se dobimo? Petek je tko?
Brrrm Objavljeno Februar 14, 2007 Opozori Objavljeno Februar 14, 2007 Zna biti, da priti v petek. Če bom našel seveda :hmm: :lol: :lol1: :)
Zdrawc Objavljeno Februar 14, 2007 Opozori Objavljeno Februar 14, 2007 Zna biti, da priti v petek. Če bom našel seveda :hmm: :lol: :lol1: :) ;) [attachmentid=91831]
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se