bmwslo Objavljeno Februar 16, 2007 Opozori Objavljeno Februar 16, 2007 Kake mas... :slap: Je* ga mi že mal na eno stran vleče :lol1: No le počakte me, jaz bom verjetno malo zamudil ampak pridem pa ziher :yea1:
KeC Objavljeno Februar 16, 2007 Opozori Objavljeno Februar 16, 2007 Ne zamujat, ker se men mudi v MB na pire :D
bmwslo Objavljeno Februar 16, 2007 Opozori Objavljeno Februar 16, 2007 Pire krompir? :cry: In to zvečer :eek: :nono: Zvečer moraš kako lažjo hrano :devil:
KeC Objavljeno Februar 16, 2007 Opozori Objavljeno Februar 16, 2007 Pazim na zdravje, B vitamin pa to :D
Zdrawc Objavljeno Februar 16, 2007 Opozori Objavljeno Februar 16, 2007 (popravljeno) V takšnih lepih letih, bi pa nekateri že lahko poznali rezliko :grim Eno je püree (pire) jed iz krompirja, izredno se prilega mesnim jedem, posebno golažem..... Pogovorno: "Prosim če mi prinesete divjačinski golaž z pirejem." drugo so pa piri (pir - pivo) [attachmentid=91929] :beer2: paše skoraj k vsem jedem, izvzemši, nekatere proizvode iz mleka .) Pogovorno: " Ej stari, a grema na pire?" Popravljeno Februar 16, 2007. Popravil Zdrawc
mare Objavljeno Februar 16, 2007 Opozori Objavljeno Februar 16, 2007 V takšnih lepih letih, bi pa nekateri že lahko poznali rezliko :grim Eno je püree (pire) jed iz krompirja, izredno se prilega mesnim jedem, posebno golažem..... Pogovorno: "Prosim če mi prinesete divjačinski golaž z pirejem." drugo so pa piri (pir - pivo) [attachmentid=91928] :beer2: paše skoraj k vsem jedem, izvzemši, nekatere proizvode iz mleka .) Pogovorno: " Ej stari, a grema na pire?" če smo že pri kulinariki imaš tudi jabolčni puree ki pa ne paše nobeni jedi spor pa je nastal kot posledica nepoznavanja lokalnih navad pr nam rečemo ej stari, greš na pir če še stvar množi, potem je ej stari, greš na ene par pir-ov in če veš da bo zvečer unrnebes, potem vabilo spišeš: ej stari gajba je polna, a te moti to kaj?
Zdrawc Objavljeno Februar 16, 2007 Opozori Objavljeno Februar 16, 2007 Pri nas pa ponavadi takl'e: Ej stari, a grma na en pir :hmm: ........................no ja tak je blo včasih :) Ker pa vemo, da eden ni nobeden in je skoraj vedno tako, da se pri enem zadeva ne konča :grrr tako je pa zdaj: Ej stari, a grima na ene pire? :grim :whistle: P.S. Jabolčnemu püreeju pa pravimo pr nas: čižana :lol:
mare Objavljeno Februar 16, 2007 Opozori Objavljeno Februar 16, 2007 Pri nas pa ponavadi takl'e: Ej stari, a grma na en pir :hmm: ........................no ja tak je blo včasih :) Ker pa vemo, da eden ni nobeden in je skoraj vedno tako, da se pri enem zadeva ne konča :grrr tako je pa zdaj: Ej stari, a grima na ene pire? :grim :whistle: P.S. Jabolčnemu püreeju pa pravimo pr nas: čižana :lol: ej, zdrawc a grema dans ne ene pire?
KeC Objavljeno Februar 16, 2007 Opozori Objavljeno Februar 16, 2007 Hi hi mare dobu doma zeleno luč :OK:
Zdrawc Objavljeno Februar 16, 2007 Opozori Objavljeno Februar 16, 2007 ej, zdrawc a grema dans ne ene pire? :grim
Brrrm Objavljeno Februar 16, 2007 Opozori Objavljeno Februar 16, 2007 Ah, to sem pozavil objaviti. :blush: Včeraj sem iz servisa odpeljal kravo. Značilno. Račun samo 171 €. Ker plača zavarovalnica. Če bi jaz treščil in moral sam plačati popravilo, ne bi bilo manj kot 1710 €. :devil: :devil: :devil: .) :) :P
tati Objavljeno Februar 16, 2007 Opozori Objavljeno Februar 16, 2007 Šmrc, a ne bo nobene predstavnice nežnejšega (ok za tole jih bom fasal) spola. :cry: kaj sem pa jaz :devil: :devil: :devil: :devil: Hi hi mare dobu doma zeleno luč :OK: :evilgrin: :lol1: :lol1:
KeC Objavljeno Februar 16, 2007 Opozori Objavljeno Februar 16, 2007 He he nisem vedel, da prideš. Si malce manjkala na zadnjih 2 straneh, več pa moj spomin ne prenese :blush: Sem vedu da jih bom fasal :D
tati Objavljeno Februar 16, 2007 Opozori Objavljeno Februar 16, 2007 He he nisem vedel, da prideš. Si malce manjkala na zadnjih 2 straneh, več pa moj spomin ne prenese :blush: Sem vedu da jih bom fasal :D ja, ker me včeri ni bilo nič na netu, sem bila pri Zoranu na sprejemu.... :kva2: :naughty:
tati Objavljeno Februar 16, 2007 Opozori Objavljeno Februar 16, 2007 Merkatorijevem Zorcu? :evilgrin: :grim :grim :grim :grim
KeC Objavljeno Februar 16, 2007 Opozori Objavljeno Februar 16, 2007 Opa, sam ne mi rečt, da si bla tudi na včerajšnjem Dunajskem plesu? :D
Zdrawc Objavljeno Februar 16, 2007 Opozori Objavljeno Februar 16, 2007 Naša Tati, je pa zanje čase kar dosti v haysisaysi družbi :whistle:
bmwslo Objavljeno Februar 16, 2007 Opozori Objavljeno Februar 16, 2007 Naša Tati, je pa zanje čase kar dosti v haysisaysi družbi :whistle: :grim in danes zvečer bo zopet :lol1:
border Objavljeno Februar 16, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Februar 16, 2007 (popravljeno) se dobimo dons, al ja... hehe.. jaz pridem... jaoo... cel popoldan ga ze pijem... uapm, da ne bom edini malo vinjen... :P Popravljeno Februar 16, 2007. Popravil border
Vikking Objavljeno Februar 16, 2007 Opozori Objavljeno Februar 16, 2007 se dobimo dons, al ja... hehe.. jaz pridem... jaoo... cel popoldan ga ze pijem... uapm, da ne bom edini malo vinjen... :P pjačjek... sam da te nauvjo pri x-ih preganjale bele miške. :D
Zdrawc Objavljeno Februar 16, 2007 Opozori Objavljeno Februar 16, 2007 Jebemomast, ni me blo :headbang: upam, da ste se fajn imeli/ se še imate :grim , ker jaz sem se tam na servisu načakal ko pr norcih :wacko: , še dobro, da ima Jure tam blizu servis, da sem šel malo na obisk B)
motoristek Objavljeno Februar 16, 2007 Opozori Objavljeno Februar 16, 2007 Evo, jaz in Mare do sedaj.... :beer1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se