mare Objavljeno Februar 19, 2007 Opozori Objavljeno Februar 19, 2007 serbus sem bil malo na off ta vikend
KeC Objavljeno Februar 19, 2007 Opozori Objavljeno Februar 19, 2007 Hvala enako, mal dopusta od MS :D
motoristek Objavljeno Februar 19, 2007 Opozori Objavljeno Februar 19, 2007 serbus sem bil malo na off ta vikend kaj pa slike, da vidimo kakšna kelnerca je bila... :lol1: dan... :yea1:
tati Objavljeno Februar 19, 2007 Opozori Objavljeno Februar 19, 2007 Ravnokar gledam YAMAHA R1 DVD VIDEO. Tati hvala... .) ja,ja ne govori prevečl naglas, bodo rekli, da delam reklamo za prodajo... :P :blink: :naughty: drgač pa - na Imotu gužva za popizdit, kupila sem samo hrbtenico, druzga nič , ker me ni zanimalo, kaj čem... :kva2: :kva2:
Zdrawc Objavljeno Februar 19, 2007 Opozori Objavljeno Februar 19, 2007 kupila sem samo hrbtenico misliš želvo .) ej sori za učirej, sm bil čist zjeban, smo v soboto dolgo lutali, pa še včirej malo po terenu, pa dans kmalu šiht :blush: next time :naughty:
tati Objavljeno Februar 19, 2007 Opozori Objavljeno Februar 19, 2007 misliš želvo .) ej sori za učirej, sm bil čist zjeban, smo v soboto dolgo lutali, pa še včirej malo po terenu, pa dans kmalu šiht :blush: next time :naughty: ja kaj pa vem kako se reče :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: upam, da ne bo vsakič tako, ker se ti to neki pogosto dogaja, kdaj te bom pa pol lahk polubčkala, pa tiste gate mam tud v avtu, bemti....veš kaka tiža je to :devil: :blink: :lol: :winkiss: :winkiss: :winkiss:
Miha Z. Objavljeno Februar 19, 2007 Opozori Objavljeno Februar 19, 2007 ja kaj pa vem kako se reče :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: upam, da ne bo vsakič tako, ker se ti to neki pogosto dogaja, kdaj te bom pa pol lahk polubčkala, pa tiste gate mam tud v avtu, bemti....veš kaka tiža je to :devil: :blink: :lol: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :eek: tati :blink: na pa sem te imel za .......ah :cry:
Špilferderber Objavljeno Februar 20, 2007 Opozori Objavljeno Februar 20, 2007 včeraj dobil od kompija nazaj čeladi (svaka čast, lepo narejeno), tako da bo treba počasi malo bolj resno zaštartat.. :evilgrin:
KeC Objavljeno Februar 20, 2007 Opozori Objavljeno Februar 20, 2007 Dobro jutro vsem. :OK: Špil zdaj se pa čisto zares kaj primajaj naokoli.
Zdrawc Objavljeno Februar 20, 2007 Opozori Objavljeno Februar 20, 2007 Zdrawo banda B) upam, da ne bo vsakič tako, ker se ti to neki pogosto dogaja, kdaj te bom pa pol lahk polubčkala, pa tiste gate mam tud v avtu, bemti....veš kaka tiža je to :devil: :blink: :lol: :winkiss: :winkiss: :winkiss: ;) :whistle:
KeC Objavljeno Februar 20, 2007 Opozori Objavljeno Februar 20, 2007 Nekam tiho ste mi danes Štamperli, kaj se vsi vozite? No jaz se verjetno bom :grim
Zdrawc Objavljeno Februar 20, 2007 Opozori Objavljeno Februar 20, 2007 Ti kar izzivaj .) skoz okno gledam proti Goltem, kako je vse obsijano z solncem :slap: ....in bom gledal dokler dol ne gre :doze:
tati Objavljeno Februar 20, 2007 Opozori Objavljeno Februar 20, 2007 :eek: tati :blink: na pa sem te imel za .......ah :cry: Miha - pazi se ti, ko pridem v vaše konce :devil: :evilgrin: :P :P včeraj dobil od kompija nazaj čeladi (svaka čast, lepo narejeno), tako da bo treba počasi malo bolj resno zaštartat.. :evilgrin: kaj so ti delali :? :? :? :?
Zdrawc Objavljeno Februar 20, 2007 Opozori Objavljeno Februar 20, 2007 A gre kdo slučajno od Štamprlov kej v Gradec :hmm: bi rabil iz Luisa eno malenkost* pa mogoče katalog ali dva :grim *- 10050199 LUFTFILTER BMW F 650 / ST BJ.94-99 / 4,95 €
KeC Objavljeno Februar 20, 2007 Opozori Objavljeno Februar 20, 2007 Jaz pa nazaj v službo :cry: Ok, ampak 100km mi pa je uspel naredit, tako da bo tehle popoldanskih 5 ur malo lažje minilo. :OK: Pa še krof sem pravkar pojedel :yea1:
tati Objavljeno Februar 20, 2007 Opozori Objavljeno Februar 20, 2007 Ok, ampak 100km mi pa je uspel naredit, tako da bo tehle popoldanskih 5 ur malo lažje minilo. :OK: :yea1: :P :P :P :cry:
Zdrawc Objavljeno Februar 20, 2007 Opozori Objavljeno Februar 20, 2007 Jaz pa skoz na šihtu :headbang:
KeC Objavljeno Februar 20, 2007 Opozori Objavljeno Februar 20, 2007 Zdrawc ne sekiraj se, jaz sem jih dopoldan že oddelal 6, pa me še čaka kakšnih 5 sedaj (ok 2 od teh 5ih sem tudi že oddelal).
bmwslo Objavljeno Februar 20, 2007 Opozori Objavljeno Februar 20, 2007 (popravljeno) Nekam tiho ste mi danes Štamperli, kaj se vsi vozite? No jaz se verjetno bom :grim :grim Vozimo, vozimo. Danes spet cca 200 :OK: in to službeno :naughty: Popravljeno Februar 20, 2007. Popravil bmwslo
rosse20 Objavljeno Februar 20, 2007 Opozori Objavljeno Februar 20, 2007 dober večer po dolgem času... sem slišala, da imate na štajerskem prave pogoje za vozit... tu na primorskem pa je oblačno in tako bolj na tanko in mrzlo piha... upam, da bo za vikend tudi kaj lepega vremena, da še jaz naredim kakšen kilometer.
Zdrawc Objavljeno Februar 20, 2007 Opozori Objavljeno Februar 20, 2007 Končno enkrat, da so nam Primorci wremena fouš :naughty: pa kaj to meni pomaga :hmm: če ni cajta.......... Jebena je na šihtu................tam nekje do konca junija :doze: .........................................takrat bom pa jaz care :kva2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se