bmwslo Objavljeno Februar 23, 2007 Opozori Objavljeno Februar 23, 2007 EURO-ta smo pospremili od Dravograda do doma. Vmes so ble na poti še neke pleskavice v Velenkovcu na Paki pa cocta pri xXx , EURO-tu se pa samo smeji. Štamperli dost je men za danes, jutri dalje. :yawn: Rozi tebi pripravljam obširen odgovor na tvoje pismo :yea1: P.S. Sem nekaj zasral avatar, jutri popravim :zzz:
rosse20 Objavljeno Februar 23, 2007 Opozori Objavljeno Februar 23, 2007 Rozi tebi pripravljam obširen odgovor na tvoje pismo :yea1: ooo lepo lepo :OK:
tati Objavljeno Februar 23, 2007 Opozori Objavljeno Februar 23, 2007 fantje in punce, zdaj sem se pa naspala in gremo neke novorojene dvojčke zapit, lep petkov večer vsem :yea1: :yea1: :yea1:
Zdrawc Objavljeno Februar 24, 2007 Opozori Objavljeno Februar 24, 2007 Dobr jutr Štamprli :D €-tu pa čestitke za novo kobilico :OK: :OK:
bmwslo Objavljeno Februar 24, 2007 Opozori Objavljeno Februar 24, 2007 Br juter štamperli. OJRO (tako se pravilno izgovori € :lol1: ) - tova kobilca je v štalci :OK: , možak pa full zadovoljen. Saj bo kaj sam napisal, sam mu je crknnil internet :headbang: In kaj mate v planu za ta wwwikend ?? Jaz nič, razen dela :blush: in malo motosvetanja :hmm: Mogoče se kaj zgodi samo od sebe :huh: . Pustimo se presenetit :photo: Še dokaz od včeraj [attachmentid=92406]
motoristek Objavljeno Februar 24, 2007 Opozori Objavljeno Februar 24, 2007 Ojro, čestitke :OK: lepa mrcina :worship: kdo te bo sedaj dohajal... :yea1:
Brrrm Objavljeno Februar 24, 2007 Opozori Objavljeno Februar 24, 2007 Ah, srebrn. Srebrna barva je najhitrejša. Kongratulacije, Evro. :)
Zdrawc Objavljeno Februar 24, 2007 Opozori Objavljeno Februar 24, 2007 Dans bo še kar delovno :grim Upam, da ste vredu zalili Ojrotovo kravico :beer2: Brrrm hwala, spet sem se nekaj novega naučil :whistle:
Brrrm Objavljeno Februar 24, 2007 Opozori Objavljeno Februar 24, 2007 Ja, Zdrawči, takoje to. Se stalno in neprestano kaj učimo in naučujemo. :OK: :book: Tako, kot je splošno vedena resnica, da zeleni rogač ni najboljše pivo na Swetu, je tudi splošno znana in poznana resnica, da je srebrna barwa najhitrejša barwa na Swetu. :grim :P Kljub temu se že veselim večera, ko gremo sz prijatelji na pizzo in točenega temnega zelenega rogača. Bom tudi zate kerega zwrnil, da ne boš preveč jezen :) :beer1: :) :beer1: :) :beer1:
Zdrawc Objavljeno Februar 24, 2007 Opozori Objavljeno Februar 24, 2007 Dans bo še kar delovno :grim :slap: škoda, da nism imel digitalca seboj, bi vam pokazal, v kak drek sem se danes ugreznil :eek: še dobr, da sm se z bagrom, da sem se lahko eno uro odkopaval vn :wacko: @Brrrm - Ni važno, kake barve je motor, sam da je črn B)
EURO Objavljeno Februar 24, 2007 Opozori Objavljeno Februar 24, 2007 Tak, zdej, po 2 dne je virus BMW :headbang: tudi mene zadel, je pa res razlika med choperjem in Bmw. Fajn je blo na mejo pridit, ko ste me dva prijatelje pricakovala, oba z RT-jem. Sam nekaj, da povem tistim ki so bli v Grciji, zdej pa ne bom zpizdil vec, ker ste bli pre hitri. lepe pozdrave vsem in srecno voznjo
motoristek Objavljeno Februar 24, 2007 Opozori Objavljeno Februar 24, 2007 (popravljeno) Tak, zdej, po 2 dne je virus BMW :headbang: tudi mene zadel, je pa res razlika med choperjem in Bmw. Fajn je blo na mejo pridit, ko ste me dva prijatelje pricakovala, oba z RT-jem. Sam nekaj, da povem tistim ki so bli v Grciji, zdej pa ne bom zpizdil vec, ker ste bli pre hitri. lepe pozdrave vsem in srecno voznjo Drži se prijatelj... :yea1: ps: moj sivi bo pasal zraven tvojega... :kva2: Popravljeno Februar 24, 2007. Popravil motoristek
DIESEL Objavljeno Februar 24, 2007 Opozori Objavljeno Februar 24, 2007 čestitke za novo pridobitev :OK: lep je :worship:
bmwslo Objavljeno Februar 25, 2007 Opozori Objavljeno Februar 25, 2007 Dobro jutro štamperli :rolleyes:
motoristek Objavljeno Februar 25, 2007 Opozori Objavljeno Februar 25, 2007 Takle Brrrm-ov nasmešek mi je falil.... :lol1: jutro.... :yea1:
ZdenkoK Objavljeno Februar 25, 2007 Opozori Objavljeno Februar 25, 2007 Dobro jutro Štamperli! Kakšno imate danes kaj vreme - tu na konjiškem :BUA: tako čudno oblačno, pa vseeno me mika da bi se malo zapeljal :blink: . A je na Celjskem koncu kaj lepše ? Lp, Z
mišek Objavljeno Februar 25, 2007 Opozori Objavljeno Februar 25, 2007 :grim če koga za nima v kranju je oblačno asvalt pa zgleda spozek :beer2:
Zdrawc Objavljeno Februar 25, 2007 Opozori Objavljeno Februar 25, 2007 Pri nas, je pa ablačno, drugače pa suho in žejno B)
Brrrm Objavljeno Februar 25, 2007 Opozori Objavljeno Februar 25, 2007 Tu pri nas na celjskem je oblačno, vsake toliko skozi oblake prebode sonce. Ceste suhe, vetra ni, temperatura 8 °C. Niti ne teko slabi pogoji. Dvojne dolge gate, pa bi šlo. :)
Zdrawc Objavljeno Februar 25, 2007 Opozori Objavljeno Februar 25, 2007 Eh nič........... jaz grem malo na šprancir, da se zluftam B)
EURO Objavljeno Februar 25, 2007 Opozori Objavljeno Februar 25, 2007 pozdravljeni, jaz sem pa mogo it na Celjsko koco, ceprav bi se rajse pelal. uzivajte, vsak na svoj nacin, jaz grem zdej BMWeja puzat, je se poln soli.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se