motoristek Objavljeno Februar 25, 2007 Opozori Objavljeno Februar 25, 2007 Eh nič........... jaz grem malo na šprancir, da se zluftam B) Jaz pa sedaj prišel iz 10km špancirja... :yea1:
bmwslo Objavljeno Februar 25, 2007 Opozori Objavljeno Februar 25, 2007 Jaz tudi prišpanciral ampak samo kakih 5 km . pozdravljeni, jaz sem pa mogo it na Celjsko koco, ceprav bi se rajse pelal. uzivajte, vsak na svoj nacin, jaz grem zdej BMWeja puzat, je se poln soli. Če si s Celjske koče prišel, si pa zdelje res zaslužiš mal BMW - jčka. Lepo ga očisti :yea1:
motoristek Objavljeno Februar 25, 2007 Opozori Objavljeno Februar 25, 2007 Jaz tudi prišpanciral ampak samo kakih 5 km . Glih do mene bi prišel... :lol:
tati Objavljeno Februar 25, 2007 Opozori Objavljeno Februar 25, 2007 ČESTITKE EURO :OK: :OK: :OK: OSTALIM PA LEP PREOSTANEK NEDELJE, VSI STE NEKI ŠETALI, JAZ PA SPALA DO 3 POPOLDAN :blink: :blink: :blink:
ZdenkoK Objavljeno Februar 25, 2007 Opozori Objavljeno Februar 25, 2007 (popravljeno) No, kljub "lepemu vremenu" smo tudi mi šli malo "šetati", in našetali smo dobrih 120km :D . Bilo je prav prijetno, le zadnjih par km nam ni bilo glih vroče ! Lp, Z Popravljeno Februar 25, 2007. Popravil slakutar
tati Objavljeno Februar 25, 2007 Opozori Objavljeno Februar 25, 2007 No, kljub "lepemu vremenu" smo tudi mi šli malo "šetati", in našetali smo dobrih 120km :D . Bilo je prav prijetno, le zadnjih par km nam ni bilo glih vroče ! Lp, Z neumorni ste :slap: :slap: :slap: :worship: :worship:
bmwslo Objavljeno Februar 26, 2007 Opozori Objavljeno Februar 26, 2007 neumorni ste :slap: :slap: :slap: :worship: :worship: In tako je prav :OK: Dobro jutro :yea1:
KeC Objavljeno Februar 26, 2007 Opozori Objavljeno Februar 26, 2007 Dobro jutro, banda!!! :OK: EURO čestitke!!!! Pa velik varnih in uživaških km! :yea1: Brrrm, si bil ti mogoče v petek popoldan na nadvozu avtoceste pri Šentrupertu s svojo sivo zverino?
Brrrm Objavljeno Februar 26, 2007 Opozori Objavljeno Februar 26, 2007 Aha, tam si me torej videl KeC. Sem prejel tvoje telefonsko sporočilo. Bil. Se odpeljal naprej na Maričko in še naprej. In seveda, 'dan. :)
KeC Objavljeno Februar 26, 2007 Opozori Objavljeno Februar 26, 2007 :grim Sem ti mahal, pa zraven sline cedil :D
Brrrm Objavljeno Februar 26, 2007 Opozori Objavljeno Februar 26, 2007 Ko jaz na motorju, konzerviranih smrtnikov sploh vidim ne, B) zato vsako mahanje popolnoma zaman. :)
Špilferderber Objavljeno Februar 26, 2007 Opozori Objavljeno Februar 26, 2007 Ah, srebrn. Srebrna barva je najhitrejša. napaka.. :grrr (glej moj profil)
Brrrm Objavljeno Februar 26, 2007 Opozori Objavljeno Februar 26, 2007 :grrr :grrr :grrr Rudeča barva je hitra samo zato, ker je to gasilska barva. In potem mi samo pridemo in pošpricamo mislijo, ko s svojimi dojci norijo s 85 km/h in se jim vse umika, da so najhitrejši. :) :P
bmwslo Objavljeno Februar 26, 2007 Opozori Objavljeno Februar 26, 2007 :grrr :grrr :grrr Rudeča barva je hitra samo zato, ker je to gasilska barva. In potem mi samo pridemo in pošpricamo mislijo, ko s svojimi dojci norijo s 85 km/h in se jim vse umika, da so najhitrejši. :) :P :lol1: :lol1:
KeC Objavljeno Februar 26, 2007 Opozori Objavljeno Februar 26, 2007 Zdrawstwuj! P.S. Gre kdo na Freisinge toti petek v Krajn?
Zdrawc Objavljeno Februar 26, 2007 Opozori Objavljeno Februar 26, 2007 P.S. Gre kdo na Freisinge toti petek v Krajn? jaz sem imel namen, k sem mislil, da majo fešto v soboto :grim Ker je pa fešta v petek, pa žal ne bo zlaufalo :doze:
motoristek Objavljeno Februar 26, 2007 Opozori Objavljeno Februar 26, 2007 Zdrawstwuj! P.S. Gre kdo na Freisinge toti petek v Krajn? :grrr
tati Objavljeno Februar 26, 2007 Opozori Objavljeno Februar 26, 2007 P.S. Gre kdo na Freisinge toti petek v Krajn? najprej lep sončen pozdravček, čeprav iz službe na Frajzinge pa ne grem :grrr :grrr :grrr aja, pa naši odpadnici iskrene čestitke za rojstni dan v upanju, da nas še kdaj obišče in malo nazdravimo na stara dobra vremena.....MUKKI :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2:
Vikking Objavljeno Februar 26, 2007 Opozori Objavljeno Februar 26, 2007 (popravljeno) Štamperli neki mi povejte, kam v okolici Celja peljat moped da mi zavari luknjo na izpušnem loncu (luknja je nastala pri varu). še slikca: lepo se furajte, danes je sonček... :OK: Popravljeno Februar 26, 2007. Popravil Vikking
Zdrawc Objavljeno Februar 26, 2007 Opozori Objavljeno Februar 26, 2007 to pojdi, kar h kakemu avtokleparju, pa ti bo to zašvasal, dej če nimaš seveda Akrapota
bmwslo Objavljeno Februar 26, 2007 Opozori Objavljeno Februar 26, 2007 Zdrawc tale tvoj konjiček v podpisu je pa carski. Mislim na tistega 4nožnega :lol1:
Motorist76 Objavljeno Februar 26, 2007 Opozori Objavljeno Februar 26, 2007 (popravljeno) Štamperli neki mi povejte, kam v okolici Celja peljat moped da mi zavari luknjo na izpušnem loncu (luknja je nastala pri varu). lepo se furajte, danes je sonček... :OK: No če nisi še rešil.. nisem ravno okolica celja ampak s CO2 ti lahko zavarim. Če seveda želiš. Lep pozdrav D. Popravljeno Februar 26, 2007. Popravil Motorist76
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se